Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Tuncay en azından çirkef değil. Yani rakibine tükürmüyor, hakeme itiraz etmiyor, orasını burasını ellemiyor, pandik atmıyor veya ısırmıyor. Rakibe sert giriyor doğru ama en azından rakibe sert girince kalkıp da adama diklenmiyor veya hiç bir şey olmamış gibi üstünden adım atıp yürümeye devam etmiyor.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 boyna faul yapıp sonra yürüyüp gitmekle her seferinde göz boyamak bence çok farklı deil neyse fikrim böle saygı duyarım dier görüşlere[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tuncay çok artist bi oyuncu direkleri tekmelemeler panolara vurmalar falan bu ceza aklını bi nebze başına getirir belki[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kasten sert girip sonra özür dilemek ikiyüzlülüktür. böle bir insan Fenerbahçe gibi bir camiada 4 sezon barınamaz. antrenörlerin değişmez ismi olamaz. arkadaşlarıyla bir bütün olamaz. ayrıca tuncayın sakatladığı veya "ayağını kaldırmasaydı gitmişti" diyeceğiniz bir pozisyon göremezsiniz. sadece ikili mücadelelere korkusuz giriyor.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya tuncayın kalecilere nası girdiğini her maç görüyoruz sonra kalkıp özür dileyince en centilmenlerden mi olmuş oluyo?[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Tamam o zaman futbolda kimse kimseye sert girmesin, birbirlerine yol falan versinler isterseniz.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 O değilde ben federasyondan gelecek cezayı bekliyorum.![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla bu federasyondan Tuncay'a özel seyircisiz oynama cezası falan gelebilir. Yada Tuncay topu ayağına aldığında seyircilerin arkası dönmesini falan isteyebilirler. Her şey mümkün.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ahah hakkaten saçmalıyosunuz ya. ikisinin arası yok sanki. tuncay her maçta sakatlayıcı giriyo. özellikle kalecilere. sen gelmiş bikbikbik yol versinler istiosan falan diosun. farklı telden gidiosun.[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 iki yüzlü insan fenerde barınamaz demişiniz de madde bağımlıları barınıoda o nie barınamasın diorum bide yanlış anlaşılmış olabilir dediklerim tuncayın sert girmesiyle ilgili kimse kimseye yavaş girsin demiorum sert oynarsın edersin o ayrı bişi ama her dakka özür dilemekle bi halt düzelmio[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 @trabzongalatasaray: çok konuşma boş konuşma.sizdede dopingçiler barınıyo sus.(bkz: hasan şaş)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben herhani bi şekilde benim klübümde öle insanlar barınamaz die bi açıklama yapmadım ama senin başkanının malum şahıs hakkında yıllar önce böle bi adam klübün kapısından içeri giremez derken nası olduda bi anda kucak açtı bööle[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 @tra_gs: Kokain kulanımıyla ikiyüzlülüğün ne alakası var ya? Abi ya kelimelerin anlamlarını bilmiyorsunuz yada ciddi anlamda kötüleme probleminiz var. @dextra: Pascal Nouma Mondragon'u sert girerek dağıtıp gol attığında hırslı çocuk takım için oynuyo oluyodu dimi? ya komikleşiyorsunuz bazen, Tuncay çirkef değildir, hırslıdır, kontrolsüzdür, yaptıklarından sonra özür diler en azından. Hayvanlardan bir farkı vardır.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kokainde iki yüzlülükte hoş karşılanmayan şeylerdir o yüzden öle bi örnek verdim ne yani ikiyüzlü insanlar klüpten içeri giremio ama başka kötü davranışları olanlar klüpte kabulmu görecek[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 komikleşiyosunuz diyene bak. kim burda pascal nouma dedi? kim dedi yahu? kimin ağzından pascal öyle değildi die bi laf çıktı? tuncay da çirkef pascal da, bülent korkmaz da, zamanında zago da allam ya...[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bide boynuna biseyler takiyor yakistigini fln saniyor herhalde :P[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tuncay sakatlayıcı girse sakatlanırdı. kalecilerin kaçma durumu da olmuyor pozisyonlarda.. ama ne hikmetse on saat yuvarlanıp sonra zımba gibi kalkıyorlar. bu Fenerbahçe'nin rakibi olmalarının sonucu. insanların fikirleri değişebilir. bunda bir sakınca yok. Aksine hatasından dönmesini bileni affetmek hakkettiğini vermek büyüklüktür. Hayatının bir döneminde kokain kullanan birini dokuz köyden kovarsanız; şu an bu batakta olan gencecik insanları da kinle beslemiş olursunuz bana kalırsa. ha FByi çalıştırırken bu ortaya çıksaydı kovulurdu orasından kesin olarak eminim. Adrian Mutu aklıma geldi. Mutunun kokain kullandığı ortaya çıkıyor. Çelsi anında kovuyor ve bonservissiz kalan Mutuya GS atlıyor. Alamıyor o ayrı (almasını da bekleyemeyiz zaten).[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tuncay çirkef değil. çirkef niyeti kötü olanlar için kullanılır.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mutu dediğin gibi alınamicak bi adamdı gazeteler yazar yine nolucak onlar salııyo biz derdine düşüoruz boyna Daum konusunda Almanlar milli takımı verecekken bu olay yüzünden herhangi bi klüp bile istemedi daumu kim isterki kokainman bi teknik direktör ile adının anılmasını.fenerbahçemi sahip çıkmalı dauma[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 fenerbahçeden önce austria wien i çalıştırdı. daha sonra kendisine kendi külübü de dahil olmak üzere teklifler geldi ve Fenerbahçe'yi tercih etti. son 2 senede de Alman Milli Takımı'nın kendisini yokladığını biliyoruz.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yok ben anlamıyorum. kaç kalecinin direk dizine kaç kere girmiş trt'de gösterdi. adam kıvranmaya başlayınca temiz kalpli insan modelinde "isteyerek yapmadım" bakışlarıyla etkiliyo heralde. hatırladığınızı zannetmiyorum dediim pozisyonları. tuncay nerdeyse uçan tekme ile cordobanın dizine girmişti. diğer maçların hangi takımlarla olduğunu bilmiyorum ama trt 4-5 tane gösterdi hep aynı hareket.[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bende izledim onları hacı bu haftaki diyarbakır kalecisi geçen hafta ömeri sakatladı kaleci deişti geçen sene cordoba lyon kalecisi bide mektup atmıştı pardon kanka die[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 :) Abi yeni geldi aklıma o gol sevinci neydi ya.! Bu kadarmı ronaldo özentisi olur bi insan! Sorsan öyle laf olsun diye yaptım der hehe[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 *!Ahmet Çakar Mod On* Fifa der ki : Oyuncunun sakatlanmasına sebebiyet verecek her kontrolsüz dalış direk kırmızı kartı gerektirir. Arkadan veya önden olması önemli değildir. Yaa.. :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar