Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe'den Tuncay'a para cezası


Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Diyarbakırspor maçında kırmızı kart gören yıldız futbolcu Tuncay Şanlı'ya 20 bin Euro para cezası verdi.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun Diyarbakırspor maçında, oyundan çıktıktan sonra, takımın disiplin kurallarını ihlal etmesi sebebiyle Tuncay Şanlı'ya 20 bin Euro para cezası verilmesini kararlaştırdığı belirtildi.

kaynak:mynet.com[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeteneğine bişey demiyorum ama ben dışardan oyun içi hareketlerinden falan pislik bi adammış hissine kapılıyorum. kalecilere (cordoba'ya da girmişti hatırlarsanız) dandun giriyo. geçende de reklam panolarını tekmeliyo falan. çok çirkindi. trt'deki adam da tuncay için iyi niyetli dedi, ağlıycaktım yav.[signature][hline]happy to stay at the club
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Artiz adam ya az bile 20000 avro az bir de golden sonra tekmelediği levha için ceza kesselermiş. Sarı kartı iptal edilse bile yapmamalı adam gol attıktan sonra kart görüyor.[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu adamı bi turlu sevemedim hani gotu kalktı tabirine tam ornek gosterilecek cinsten ben giderse sevinirim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 16 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
Sonradan görme?
Çocuk fenerde oynamaya başladığında 18 yaşındaydı zaten ne görmüş ki sonradan görme olsun?

Kocaelide çıplak ayakla top oynarken böle bi anda milyon dolarlar içinde yüzünce,deişti tabi kişiligi falan.İlk çıktıgında böyle sımarık mıydı ?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam sakaryadayken de hatırlıyorum bencil ötesi bir şahıstı kendisi sahada.. sonra van hooijdonk bunu adam etti şekle girdi ve nitekim o sezonu yanlış hatırlamıyorsam 17 golle tamamladı. geçen sezon da beraber başladılar ama pierre kesilince bunun eski haline döndüğünü gözledim. bu sezon başında ise hiç beklemediğim kadar iyi oynadı ilk 2 maçta geçen seneye nazaran. inş cezalı 1-2 maçı kendisini bozmaz.

onun dışında bakmayın küfür ettiğine.. sahaların en centilmen sporcularından biridir. derbilerde tansiyonu düşüren ilk isimdir. sahada şahsen kavgasını görmediğim gibi en ufak bişeyde özür diler.

gelin görün ki sahada k.k görmeyen adam kenarda gördü :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...