Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Diyarbakırspor maçında kırmızı kart gören yıldız futbolcu Tuncay Şanlı'ya 20 bin Euro para cezası verdi. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun Diyarbakırspor maçında, oyundan çıktıktan sonra, takımın disiplin kurallarını ihlal etmesi sebebiyle Tuncay Şanlı'ya 20 bin Euro para cezası verilmesini kararlaştırdığı belirtildi. kaynak:mynet.com[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 haketti valla bi araba parasından oldu[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** [Bu mesaj -DoruK- tarafından 15 Ağustos 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya bu adamı hala oynatıyorlar..off..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tuncay iyi adam be yapma keşke galatasaray'a gelse. şimdi bize göre kötü galatasaray'a göre iyidir tabi diyeceksin ama değil işte tuncay gitse ne bilim ispanyanın ingilterenin 3. 4. takımlarında oynar yani.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bence tam avrupa futbolunada yatkın adam ama cok şımardı o yüzden söndü gitti bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 şımarttılar.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 vala bi beşiktaşlı oalrak söylüyorum daum yanlış yerde oynatıo tuncayı. tuncay sol kanat adamı değil[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 zaten su an konu tuncayın nerde oynatıldıgı degil.. tuncaya verilen para cazasını tartışıyoruz..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 iyi yapmışlar... helal olsun yönetime :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 iyi olmus daha fazla versinler.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yzık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Tuncay ===> Bknz. sonradan görme,artist Ama yetenek var orası ayrı.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sonradan görme? Çocuk fenerde oynamaya başladığında 18 yaşındaydı zaten ne görmüş ki sonradan görme olsun?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yeteneğine bişey demiyorum ama ben dışardan oyun içi hareketlerinden falan pislik bi adammış hissine kapılıyorum. kalecilere (cordoba'ya da girmişti hatırlarsanız) dandun giriyo. geçende de reklam panolarını tekmeliyo falan. çok çirkindi. trt'deki adam da tuncay için iyi niyetli dedi, ağlıycaktım yav.[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 20 bin dediğin nedir abi o adam için bence tartışmaz bile tuncay vermem felan diye[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Artiz adam ya az bile 20000 avro az bir de golden sonra tekmelediği levha için ceza kesselermiş. Sarı kartı iptal edilse bile yapmamalı adam gol attıktan sonra kart görüyor.[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 powerade 'de yetkili olsam dava açardım =p[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tuncay bu sezona süper başladı ama k.k kötü oldu. 20.000 avro cezayı da geçen seneki boktan futboluna saysın. az bile. 1-2 maçlık ara tuncayı bomazsa bu sene çok umutlyum[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 şu adamı bi turlu sevemedim hani gotu kalktı tabirine tam ornek gosterilecek cinsten ben giderse sevinirim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Smoke, 16 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki: Sonradan görme? Çocuk fenerde oynamaya başladığında 18 yaşındaydı zaten ne görmüş ki sonradan görme olsun? Kocaelide çıplak ayakla top oynarken böle bi anda milyon dolarlar içinde yüzünce,deişti tabi kişiligi falan.İlk çıktıgında böyle sımarık mıydı ?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Kocaeli? Sakarya'dan geldi...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu adam sakaryadayken de hatırlıyorum bencil ötesi bir şahıstı kendisi sahada.. sonra van hooijdonk bunu adam etti şekle girdi ve nitekim o sezonu yanlış hatırlamıyorsam 17 golle tamamladı. geçen sezon da beraber başladılar ama pierre kesilince bunun eski haline döndüğünü gözledim. bu sezon başında ise hiç beklemediğim kadar iyi oynadı ilk 2 maçta geçen seneye nazaran. inş cezalı 1-2 maçı kendisini bozmaz. onun dışında bakmayın küfür ettiğine.. sahaların en centilmen sporcularından biridir. derbilerde tansiyonu düşüren ilk isimdir. sahada şahsen kavgasını görmediğim gibi en ufak bişeyde özür diler. gelin görün ki sahada k.k görmeyen adam kenarda gördü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben maç içinde özür dilemesine katılmıorum adamları indir indir sonra özür dile oh ne güzel en centilmen seçelim hemen[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 "oh iyi olmuş" mu desin? bilerek yapsa da yapmasa da fair play e, nezakete dair bir şeydir o...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben tuncayın iyi niyetli olduğu için gelip özür dilediğini sanmıorum ya her dakka indirmesin milleti yere ama o da farkında böle özür dilerse birilerinin gözü illaki boyanır[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar