metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bodruma gidiorum da önümüzdeki bi kaç gün içinde. daha kesin değil ama büyük ihtimal. nasıl bordum. güzelmi :). sanırım turgut reis e geliorum. bi de bodrumda vea turgut reiste fln bi internet cafe fln varmı paticiği takip ederim ordanda :) heralde çok kalabalıktır ben geçen sene gittim şöleydi sokaklar[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 inanılmaz sirin bi topluluk :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Aynı yere aynı durumda ben de belki gidecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 sıcak hemde çok sıcak[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bu espiriyi nasıl olsa biri yapıcak ben gittim çok karanlık ve dar bir ye :P he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ahe bende izmirdeyim fazla farketmez sıcağı :)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 alla alla neden boşki neyse bi gideim bakalım demekki en kalabalık yerine gtçem yine :)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 evet bodrumun kötü yanlarından biri o çok pahalı ya :([hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben evvelki hafta bodrum'daydım. birkaç izlenim aktarıveriim hemen: - bodrum içi kalabalık filan diil. oldukça tenha. hatta ölü... - ben şahsen gözyaşlarıma zor hakim oldum durumunu görünce. eskiden hareketli olan yerler (barlar sokağı, vs.. kale tarafı) tamamen "hey turiz, pliz, tişört 3 yuro" tadındaki abiler tarafından ele geçirilmiş durumda. işin komik tarafı turist de pek yok. kimse yok. olanlar turist kız düşürürüz diye gelmiş bir takım aklı pipisinde yurdum insanı, hiç çekilable bi kitle değiller... diğer yanda (marinatarafı) bir takım kokoş mekanlar açılmış, yok mali, yok bilmem ne diye, orda da makyaj yüzünden göz kapağını kaldırmakta zorlanan bir takım küçük j-lo modelleri geziniyor. çok tatsız... hep aynı müzikler, berbat... - velhasıl bodrum içi bence süper kötü olmuş. son birkaç senedir bi dahaki sene gitmiycem işte deyip ayrılıyordum bodrum'dan, ama insan gidiyor yine. bu sefer kesin kararlıyım: bodrum civarına (gümüşlük, yalıkavak, türkbükü, etc.) gitsem de (ki gidilir, oralar güzel hala), bodrum içiyle işim olmaz. gerçekten çok sıkıcı bir yer olmuş... - civar kasabalarda hareket var. tavsiye de ederim. türk bükü'ndeydim ben, aslen oldukça kokoş mekanlar var ama bütçenize göre takılabileceğiniz yerler de yok diil. - gümüşlük'te limon diye bir yere gittim ki dostlar başına. hastasıyım! siz de gidin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 sıcaklık nası bodrum da ? gidip te buharlaşmayalım..[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 valla burası daha beter geldi bana. orda hiç olmazsa deniz var, atıyosun kendini rahatlıyosun, burda küvette bici bici yapacak halimiz yok. olsa da (ki ben o kıvama geliyorum sık sık sıcaktan) ofiste küvet yok :P denizi bırakın, esiyodu orası ben ordayken. en azından öyle bi serinleme imkanı var. burası ölü, yaprak kıpırdamıyo. deli olucam ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 cuma gunu ordayım bulusalım babs[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 gölköyde yazlık vardı sattık..salaklık yaptıgımızı düsünüyodum gittik cesmeden aldık simdi sözleriniz icime su serpti vallaha forza seaside:P[hline]Leathas, 07 July 2003 16:45 tarihinde demiş ki: $u anda,firmanin sahibini icmiyosunuz,unutmayin sadece cola iceceksiniz [Bu mesaj Angelica tarafından 07 July 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 güzeldir gümbet tarafına git bomruma in orda palmiye pastanesi vardır ordan meyveli pasta ve franboğazlı dondurma ye akşam üstü türkbüküne git gözleme ye gece olunca barlar sokağına in deliler gibi danset ve içki iç yaşam budur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben turgutreis'teyim, bu yıl bir hayli boş olduğu doğru. (her ne kadar bodrum'a hemen hiç inmesem de) ayrıca geçen senelere göre daha serin bence, sadece 2 gün önce inanılmaz bir sıcak vardı (48 derece oldu bir ara) ama bugün tayfun kopuyor neredeyse, mevsim değişti sanki 12 saatte. öyle bunaltıcı bir sıcak yok ama bence..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 aheh harbi kötümüş ya ema saol sölediğin için deep buluşalım babs :) bende cuma orda olcam galiba. perşembe yola çıkçakmışız :)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 türkbüküne daha gidemedim hiç bu sene giderim kararlıyım :)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Angelica, 07 July 2003 17:58 tarihinde demiş ki: gölköyde yazlık vardı sattık..salaklık yaptıgımızı düsünüyodum gittik cesmeden aldık simdi sözleriniz icime su serpti vallaha forza seaside:P[hline]Leathas, 07 July 2003 16:45 tarihinde demiş ki: $u anda,firmanin sahibini icmiyosunuz,unutmayin sadece cola iceceksiniz [Bu mesaj Angelica tarafından 07 July 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] aheh harbiden millet çeşmeye gidio ya bodrumdan ev tutmaklamı hatamı ettik ki :)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bodrumun en güzel yanı rutubet-nem olmamasıdır hava çok sıcak olsada terletmez...Ve havası muhteşemdir...[kızlarıda güzeldir türk bulabilirseniz tabi ;) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ya abi bodruma gidicez perşembe yola çıkıcaz ama siz böyle diyosanız hiç gitmeyelim ya.. nası olur abi bodrum..[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ahaha bizim silthanas da perşembe çıkıyor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bende geçen hafta döndüm bodrumdan. Turgutreis te ikamet ettik. Ema ablaya her konuda aynen katılıyorum. Sokaklar resmen bomboş, 5-6 sene önce barlar sokağında insan trafiğinden adım bile atamazdınız. Turistler bodrum merkeze inmiyor, genelde diğer yerlerde takılıyorlar(Bitez, gümbet, turgutreis, vs.). Türkbükü biraz sosyetik kaçıyor. Her taraf tiri yüro diyen seyyar satıcı kaynıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hmm seneye öncü birlik mi yollasam ne yapsam duruma göre bir yere gideriz :-) Bodrum iyi ya ben 2 hafta içinde kaldım o kadar da kötü değil gece 11 den sonra gayet dolu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar