Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bodrum nasıl?

metboy

Öne çıkan mesajlar

bodruma gidiorum da önümüzdeki bi kaç gün içinde. daha kesin değil ama büyük ihtimal. nasıl bordum. güzelmi :). sanırım turgut reis e geliorum. bi de bodrumda vea turgut reiste fln bi internet cafe fln varmı paticiği takip ederim ordanda :)
heralde çok kalabalıktır ben geçen sene gittim şöleydi sokaklar
[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki:
muhahaha :hrr:

Sosyal ağlarda paylaş

ben evvelki hafta bodrum'daydım. birkaç izlenim aktarıveriim hemen:

- bodrum içi kalabalık filan diil. oldukça tenha. hatta ölü...
- ben şahsen gözyaşlarıma zor hakim oldum durumunu görünce. eskiden hareketli olan yerler (barlar sokağı, vs.. kale tarafı) tamamen "hey turiz, pliz, tişört 3 yuro" tadındaki abiler tarafından ele geçirilmiş durumda. işin komik tarafı turist de pek yok. kimse yok. olanlar turist kız düşürürüz diye gelmiş bir takım aklı pipisinde yurdum insanı, hiç çekilable bi kitle değiller... diğer yanda (marinatarafı) bir takım kokoş mekanlar açılmış, yok mali, yok bilmem ne diye, orda da makyaj yüzünden göz kapağını kaldırmakta zorlanan bir takım küçük j-lo modelleri geziniyor. çok tatsız... hep aynı müzikler, berbat...
- velhasıl bodrum içi bence süper kötü olmuş. son birkaç senedir bi dahaki sene gitmiycem işte deyip ayrılıyordum bodrum'dan, ama insan gidiyor yine. bu sefer kesin kararlıyım: bodrum civarına (gümüşlük, yalıkavak, türkbükü, etc.) gitsem de (ki gidilir, oralar güzel hala), bodrum içiyle işim olmaz. gerçekten çok sıkıcı bir yer olmuş...
- civar kasabalarda hareket var. tavsiye de ederim. türk bükü'ndeydim ben, aslen oldukça kokoş mekanlar var ama bütçenize göre takılabileceğiniz yerler de yok diil.
- gümüşlük'te limon diye bir yere gittim ki dostlar başına. hastasıyım! siz de gidin...
Sosyal ağlarda paylaş

valla burası daha beter geldi bana.
orda hiç olmazsa deniz var, atıyosun kendini rahatlıyosun, burda küvette bici bici yapacak halimiz yok. olsa da (ki ben o kıvama geliyorum sık sık sıcaktan) ofiste küvet yok :P

denizi bırakın, esiyodu orası ben ordayken. en azından öyle bi serinleme imkanı var. burası ölü, yaprak kıpırdamıyo. deli olucam ben...
Sosyal ağlarda paylaş

gölköyde yazlık vardı sattık..salaklık yaptıgımızı düsünüyodum
gittik cesmeden aldık simdi sözleriniz icime su serpti vallaha
forza seaside:P[hline]Leathas, 07 July 2003 16:45 tarihinde demiş ki:
$u anda,firmanin sahibini icmiyosunuz,unutmayin
sadece cola iceceksiniz

[Bu mesaj Angelica tarafından 07 July 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben turgutreis'teyim, bu yıl bir hayli boş olduğu doğru. (her ne kadar bodrum'a hemen hiç inmesem de) ayrıca geçen senelere göre daha serin bence, sadece 2 gün önce inanılmaz bir sıcak vardı (48 derece oldu bir ara) ama bugün tayfun kopuyor neredeyse, mevsim değişti sanki 12 saatte. öyle bunaltıcı bir sıcak yok ama bence..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelica, 07 July 2003 17:58 tarihinde demiş ki:
gölköyde yazlık vardı sattık..salaklık yaptıgımızı düsünüyodum
gittik cesmeden aldık simdi sözleriniz icime su serpti vallaha
forza seaside:P[hline]Leathas, 07 July 2003 16:45 tarihinde demiş ki:
$u anda,firmanin sahibini icmiyosunuz,unutmayin
sadece cola iceceksiniz

[Bu mesaj Angelica tarafından 07 July 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]

aheh harbiden millet çeşmeye gidio ya bodrumdan ev tutmaklamı hatamı ettik ki :)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki:
muhahaha :hrr:

Sosyal ağlarda paylaş

Bende geçen hafta döndüm bodrumdan. Turgutreis te ikamet ettik. Ema ablaya her konuda aynen katılıyorum. Sokaklar resmen bomboş, 5-6 sene önce barlar sokağında insan trafiğinden adım bile atamazdınız.
Turistler bodrum merkeze inmiyor, genelde diğer yerlerde takılıyorlar(Bitez, gümbet, turgutreis, vs.).
Türkbükü biraz sosyetik kaçıyor. Her taraf tiri yüro diyen seyyar satıcı kaynıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...