PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 benim şimdi bilgisayarıma bir virüs giriyor hiçbir setup dosyasını açamıyorum hepsi hata veriyor. format atıyorum düzeliyor yüklüyorum tekrar giriyor eski dosyaları da yükleyemiyorum. spybot s&d/ad-awareyle tarattım sildim bir sonuca ulaşamadım. bitdefender8'le de çözemedim ne yapıcam ms antispyware yükleyemiyorum lisanssız olduğu için. hep aynı virüs hep aynı virüs ne yapacağım ben?[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 'format atıyorum düzeliyor yüklüyorum tekrar giriyor ' neyi yukluyosun giren ne ?..herneyse 1-kaspersky 5 professional kur 2- kav antihacker/zone alarm son vresiyon neyse artik 3-adaware professional kur 4- mictosoft antivirus (herhalde artik destek vermiyo koftehorlar) /trojan remover/thecleaner/spybot /webroot spy cleaner.. kur ve sp2 +tum guncellemeleri yapmayi unutma ve artik eskiden neyi yukluyosan yukleme yada yukledigin xp de herhangi bir bolum eksik olabilir normal kurar ancak cok hayati bir bolumu o cd'yi kopyalayan, editleyen dal. unutmus olabilir[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 format atıp xp yüklüyorum kastım o :D. deneyeceğim.[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 setup ı çalıştırmadığı zaman nasıl bir hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bilgisayara format atıp hiç bir dosyaya dokunmadan sadece anti virüs programını kur, sonra full olarak bilgisayarını tarat. Sorunun hallolucak[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya en kolay virus yok etme yontemi baslat > calistir > msconfig yazilir baslangictan hersey kapatilir daha sonrada alakali dosya bulunur ve silinir veya anti virus kurulur[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar