Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kfc'nin İsmi Neden Sadece Kfc Ve Yediklerimiz Tavuk Mu ?

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

said:
Sensible, 20 Ağustos 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
said:
Xaenin, 20 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
Kfc ve Kentucky Fried Chicken diye arattım bulamadım ben valla .

Tabi google.com'a giremeyecek kadar acizsen bulamazsın. Yada sallıyosun sansasyon yapmak için.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Kentucky+Fried+Chicken&btnG=Google%27da+Ara&meta=
Aratınca ilk başta kentucky fried chicken international çıkıyor.

said:
dasaaa, 20 Ağustos 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
1.Önceden açılmıştı
2.Yalan haber.. (HOAX)

[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

Tabi google.com'a giremeyecek kadar acizsen bulamazsın. Yada sallıyosun sansasyon yapmak için.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Kentucky+Fried+Chicken&btnG=Google%27da+Ara&meta=

Yetersiz misin arkadaşım ? Kullandığın üsluba dikkat et . Burası paticik forumları google da yer alan şeyleri buraya yazamayacaz diye bir kaide yok . Yerli yersiz , saçma sapan yorumlar işte bunlar .
Sosyal ağlarda paylaş

Forumda arama yapıp bulamadım ayrıca . Hop kefal atla cup cup hemen . Evet kendi odamda tavuk yarattım onları koydum buraya . Maksat sansasyon yaratmak .

10$[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

sensıbıl gibi arkadaşlara okunduğu gibi yazmayı uygun görüyorum...şahsen yani kendi fikrimce...sensıbııııııııl...
ona sataş buna sataş...madem yazcak bişiyin yok sanane yaw...bırak sana kalsın söliceklerin...gerginlik yaratma....[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

Bu saygısızlık nedir?
Hobi?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Ne saygısızlığı yahu? Google.com'a girmeyi bilmeyen insan,birşey üstüne ciddi iddialarla gelip konu açmasın buraya.
O zaman herkes kafasından bişi sallasın ilgi çekmek için. Ben diyeyim mcdonalds eşek eti kullanıyor. Salayayım bişeyler yok bütün arama motorlarını denedim mcdonalds çıkmıyor,adı mcdavuts olmuş yasaklanmış vesaire... Hadi onun için konu açayım konu dışına. Sonra herkes böyle şeyler açsın arkadan da. Ne güzel olur
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 21 Ağustos 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Resimleri kendim çekmedim aradım .
Demekki neymiş google kullanmışız değil mi ?
Ben olmamış bir iddia'yı ortaya atmadım , olan bir haberi ''paticik forumlarında'' aradım , bulamadım , bende açtım . Sorun göremiyorum

Ha sen gelip de aciz vs. gibi laflar edebilirmisin ? Hayır . O yüzden seviyeni koru az bi . Bütün konuyu ara 1 threadde nickim gözüksün hevesiyle hölö lölö gelme bana . Tamam ?

Uzatmaya gerek yok .

10$ 10$ ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

Sakin Patiler sakin... Başlık açılmıştı tabi, ancak eski açılan konuyu açan arkadaş, olaya dikkat çekme maksatlı olarak "Fast foodlara dikkat!" olarak isimlendirmiş başlığı.KFC ve benzeri bir isim yok Pati'de. Yani Pati bünyesinde bulamamış olması çok doğal... Diğer yandan arkadaş Çağla Şikel falan olsa sansasyon yaratma ihtiyacı olabilir tabi, ama Çağla değil! (yok, eğer Çağla Şikel'sen ÖM at!) :-P
Aşırıya kaçmayın eleştrirken. Kantarın topuzunu kaçırmayın. Sakin... :)
Önceden de dediğim gibi...

said:
dasaaa, 20 Ağustos 2005 17:07 tarihinde demiş ki:Bulamaman doğal... Açan arkadaş Fast foodlara dikkat! olarak isimlendirmiş...
[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 21 Ağustos 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Resimleri kendim çekmedim aradım .
Demekki neymiş google kullanmışız değil mi ?
Ben olmamış bir iddia'yı ortaya atmadım , olan bir haberi ''paticik forumlarında'' aradım , bulamadım , bende açtım . Sorun göremiyorum

Ha sen gelip de aciz vs. gibi laflar edebilirmisin ? Hayır . O yüzden seviyeni koru az bi . Bütün konuyu ara 1 threadde nickim gözüksün hevesiyle hölö lölö gelme bana . Tamam ?

Uzatmaya gerek yok .

10$ 10$ ...

Bütün derdim sallama iddialarda bulunup yanlışını kabul etmek yerine birde üsteleyen insanlar.
Yetersiz falan da diyip durma,terbyesizlik yapma
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 21 Ağustos 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sensible tarafından 21 Ağustos 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım
Ciddi yetersizlik sorunları mı çekiyorsun ?
KFC ve Kentucky Fried Chicken diye arattım bulamadım
Ondan sonra dasaa isimli arkadaş bulamaman doğal ''Fast-food''lara dikkat diye açılmış topic dedi bende evet haklısın dedim .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
dasaaa, 20 Ağustos 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
1.Önceden açılmıştı
2.Yalan haber.. (HOAX)

Arkadaş önceden açılmıştı diyor
Bende arattım bulamadım diyorum
Hala neden ısrar ediyorsun anlamadım
Sence arkadaş google'da daha önceden açıldığından bahsetmiş olabilirmi ? Olamaz .
-Önceden açılmıştı
-Arattım bulamadım

Bu kadar basit . Kasma nöronlarını patlıyorlar .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Sosyal ağlarda paylaş

Allahım sen aklıma mukayet ol anlatamıyorum adama.
Kentucky fried chicken ismi hükumet tarafından yasaklandı diyen sen değilmisin? Bende google'a bir gir istersen bak diyorum yasaklanmış mı yasaklanmamış mı. Nereden uydurdun diyorum.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 21 Ağustos 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
Allahım sen aklıma mukayet ol anlatamıyorum adama.
Kentucky fried chicken ismi hükumet tarafından yasaklandı diyen sen değilmisin? Bende google'a bir gir istersen bak diyorum yasaklanmış mı yasaklanmamış mı. Nereden uydurdun diyorum.

Araştırmacı gazeteciyim .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda hiç KFC yemedim
bikaç kere burger king
bikaç kere mc donalds
tabii bu firmaların dondurmalarını topu 2 milyon olanlara tercih ettim birçok yerde

onun dışında bu pis firmaların zararlı gıdalarının hem ülkemizin gıda piyasasından tonla para kazanmasını hem de insanlarımızı zehirlemesini kınıyorum

su için bile fransız danone yi tercih eden pek milliyetçi tanıdıklarım var[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

aslında o tavukların içine yerleştirilen nano teknoloji robotlarla ülkeyi içten yoketme planları var, bakın görüyosunuz üssteki kavga eden,, birbirine laf atan insanlar yaratıcaklar. hepsini billgates yapıyor beyinlerimizi kontrol ediyor eaöö! (böle topice böle cevap).

ayrıca en güzel su CocaCola'nın turkuaz ı dır :)
ayrıca kfc iyidir (gasteden gene indirim kuponu çıktı bi sürü, alcam yarın)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

deniz ve akarsu olan sehirlerde martı olmayanlarda karga en ucuz ve karlı olanı yani tavuklar tavukluktan cıktı ama ona bıle hıle karıstırıyorlar [signature][hline]I stand on the brink of your mind
Living inside a nightmare from which
I just cannot awaken stand on the
Edge of your life just give me
Another moment From which I will never Awaken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...