Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Harbi ben boşu boşuna pc başındaymışım.Ne diyim gitti 16 17 18 de çürüyo gibi ama kurtarmalıyım Bu yılımı.Gerçekten 16 17 18 19 20 yaşları (19 20 yaşamak daha nasip olmadı ama güzeldir) dünyada yaşayabileceğin en güzel yaşlar.Harika ötesi! Bir sürü yeni arkadaşlar,Başka şehirlere kaçma vs vs yapabildiğin harika dönemler.Bilgisayar başında harcamayın sakın Yazık edersiniz tek kelime ile.Çıkın dışarı ne güzel hayat.Ha diceksiniz ben coder olcam, grafiker olcam vs kasın tabide.Yani oyun la tüm gününüzü geçirmeyin.Geçiren birisi olarak diyorum çok mutsuz oluyorsunuz O kadar mutlu görünseniz bile.Hep birşeylerin eksikliğini hissediyorsunuz... Sonra bi bakmışsınız utangaç pısırık böyle abidik bişey oluvermişsiniz... Geçirdiğiniz Her saniyenin geri dönüşü yok.Evet çok klasik fix laflar ama, gerçektende öyle.Bilgisayar başında geçirdiğiniz zamanı bi düşünün bakalım... Hadi onu geçtim Kaç yaşındaysanız acaba, hiç demişmisinizdir? "Oha ulan Xx yıl, ne çabuk geçti! yuh!" diye? Hiç kendinize sormuşmusunuzdur? Hayat çok hızlı ilerliyormuş cidden.Ben nası 18 e geldiğimi bile hatırlayamıyorum Sanki 6,7 yi okumadım gibi hatırlıyorum hayatımı. :-) Geriye döndüğünüzde yaşadığınız güzel anılar olur işallah hayatınızda.Geriye baktığınızda Ah bee Özledim o günleri diyebilirsiniz işallah.Bizim zamanımızda (96 2000) Deli gibi Futbol oynanırdı.Günde 3 4 maç yapardık.Şimdi mahalle sokaklarına bi bakıyorum, Bırakın maçı, Kimse yok! Hey gidi günler hey... Misket oynardık Üttüm falan :D üttüm nedir ya.. bunun anısı bile süper üttüm heuhue... Oh be Yazmak istiyordum ne zaman, bu güneymiş kısmet.Bi garip hissettim kendimi... Rahatlamış gibi sanki.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 merak etme sadece kişisel deger yargilari degisti artik zamane gencleri uttum degil baska bişi diolar.. insanlarimiz 10 gramin pesine gidiyorlar... hayat dediginiz diş kapida asili olan iki tane denyo yuzunden butun gununuzun mahvolmasi mi ? biraksaniza.. cok doluyum bu konularda.. gelmeyin ustume.. turkiyede yasanmaz...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Doğru söylüyorsun gerçekten Erutan .. Zamanımızı boşa geçirmemek lazım .. İlerde çok ararız bu zamanları :( ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Riehn, 21 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki: cok doluyum bu konularda.. gelmeyin ustume.. turkiyede yasanmaz... Sende bişeyler yaz ozaman bu topiğe.Bırakın, üstüme gelmeyin, doluyum dersen iyice dolup taşarsın.Bence yazıp en azından rahatla :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 üttüm nedir ya biz keptim derdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kesinlikle katılıyorum. ben de öyleydim zamanında, daha erken farkına vardım neyse ki. p.s.: üttüm demiyorlar artık, hekşat diyorlar.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 21 Ağustos 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yurt DIşındaki insanlar ne kadar rahat .. istediği her saatte dışarda,istedikleri zaman evdeler .. Herşeyi yapabiliyolar,herşeyin en iyisi yurt dışında var.. Ne kadar güzel ortamları var Geceleri Kaykay sahalarına gitmeler,gizli yerlere girmeler,parti vermeler,Kız arkadaşıyla böle uzak yere kaçmalar falan süper .. Ya türkiyede ? Akşamleyin Dışarı Kaykay sahasına gidirip oturmak istesek arkadaşlarımla Çingenelerin hepsi oturour bali çekiyolar,küfürlü küfürlü konuşuolar,Çakı,bıcaklarla şaka yapıyolar gelip sataşıyolar falan Tiksiniyorum ya !!!! ... Neden türkiyedede böle güzellikler yok allahım ya !! gerçekten Biz bu durumda turkiyede yaşarken Zamanın tadını nasıl cıkarıcaz ya !!![signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bence pek gercekci dusunmuyosun sen yurtdısı -tc karsilastirması yaparken... her yerde fakir var zendim var. her yerde kotuluk var aynı bunun gibi. yurtdısında da gecenin bi yarısı dısari cık git kaykay sahasina... uyusturucu almıs bisuru insanla karsilasabilirsin. istersen sevgilinle tr de de istedigin yere kacabilirsin. burda da istedigini yaparsın gercekten istiyorsan. ama birseylere birilerine atmak sucu hep daha kolay olmustur. turkiyede yapmiyoruz hicbise uleyyn diyip ben superim aslinda yasadıgım yerin sucu hepsi demek daha kolay tabii ki... ama yaslandıgında falan biseylere atmis oldugun suc seni rahatlatmiycak bil. yaya gecidinden gecerken arabaya carpıp olunce ben haklıydım demek gibi bise olucak senin yasadıgın hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konu sapıyo gerçi ama, fenerbahçe sahilinde gunduz bile sevgilimle gezerken laf atan tinerciler oluyo ne kadar gıcık bi olaydır, bunlarla neden ilgilenmez polisler anlamıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Dunno demek istediğim şey .. Turkiyede rahatça bişi yapılmıyor .. En azından YUrt dışında bu kadar bela yoktur .. (ülkeye göre değişir tabiki) .. Burda gecenin bi saatinde neler neler dönüyor arabaya çarpıp kaçanlar,gasp edenler(hemde ufacı cocuklar!!),hırsızlık yapanlar,yaşlılara saygısızlık yapanlar,evlerin camlarını kıranlar .. neden? Hepsi zevk olsun diye .. Yani anlıcağın gecenin bi saatinde burda dışarı cıkamıyorsun..benim yaşadğım yer Izmir/karşıyaka burası çok güzel bir yer ama bunlar doğal şeyler heryerde var .. evet sende haklısın Yurt dışındada var tabiki pislikler .. ama ben Türkiyeyi veya yurt dışını suçlamadım sadece Birazcık karşılaştırıdm ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 @ ravena cok gusel bir konuya degindin... @ sorj bu konuda anlatilacak konusulacak cizilecek cok sey var yazsam yazsam 2 sayfa o da ancak 5 te 1 i eder.. ama genede bir iki konuya deginelim... Bildigimiz uzere Turkiye'de kişi başina dusen ortalama gelir ortalamanin biraz altinda seyr etmektedir.. Ve bu ortalama buyuk + kucuk / 2 = orta seklinde bulunuluyor... Yani ulkemizde gelir duzeyi acisindan siniflandirma yapabilmek mumkun.. bu nedenle bir takim insan para kazanabilmek için yobazlasiyor.. Yapabilecegi bir seyde yok aslinda.. Okul yuzu goremeyen ve surekli hayatin sikkesini yiyen bir cok insan var ve ister istemez gecimlerini saglayabilmek için başkalarinin malina goz dikmek zorunda kalabiliyorlar.. ve gunumuzde de parasi olmayana bayanlarimiz pek ilgi gostermedigi için de bazen bu goz dikmeler irz a namusa kadar uzanmakta... Simdi bunlarin nedenlerine gelelim.. Ulkemizde oss ye girenler bilirler kazanabilmek için dunyanin parasi ile seneler boyu okul yaninda dersanelere gidiyorlar. Sonucta bazen basarili bazen basarisiz oluyorlar.. Sizce 60 m insandan kactanesi bunu basarabilir ? yuzde kaci ? bu en buyuk neden... Ulkemizde vergi sistemi mevcut ancak ulkemiz aldigi vergiyi Devlet borclari ve kayirmasi için kullaniliyor.. yurt disinda alinan vergiler devlet borcu kayirisi yapisi .... ve en onemlisi işsiz maaşi.. Ulkemizdeki işsizlerin para kazanmak için giriştikleri iyi kotu yollar herkesce biliniyor sizce aylik yeterli bir miktarda bir para işsizlere odense etrafta balici gencler gorulur mu ? bilinmez... Daha sonra duzensiz ciftlesme bu konuya girmek istemiyorum.. Ancak duzensiz populasyona neden oluyor... Daha niceleri... Mevcut.. Ben halimden memnunum arkadas.. Gerisi size bakar..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Sorj güzel yazmışsın =) copy paste hemen... Bu sitede yazilanlarin hicbiri dogru degildir. 18 ya$in altindakilerin kullanmasi hukuken sakincali olabilir (zaten o ya$ta ne i$iniz var internette sitede cikin, gezin, gezdirin). Gezin tozun.. Hele yaş 16nın aktında ise daha mahalle maçları dönemi kapanmamış demektir. Çıkın yapın maçınızı, sağınız solunuz çizilsin, üstünüz başınız toz olsun, terli terli su için! Geceleri arkadaşlarınızla vakit geçirin, film izleyin, maç izleyin... Hobi edinin. Ama bilgisayardan uzak olsun mümkünse.. ve hatta dışarıda yapılabilecek bir şey olsun. Fotoğraf mesela... Kendinize yeni bir şeyler ekleyin, patiyi okumak yerine kitap okuyun... Ravena haklı, yurt dışındaki imkanlara sahip değiliz. Ben gidip herhangi bir parkta havlu açıp, üstümü çıkartıp yayılıp kitap okuyamam, ama evimin karşısındaki çay bahçesinde yanlayıp bir taraftan çayımı içip diğer yandan kitabımın tadını çıkarma imkanım var. İmkansızlıklardan yakınarak ömür çürütmeyin benim gibi. Şimdi -nispeten- değerlendiriyorum vaktimi. Ama ben de geç öğrenenlerdenim.. iki sene sonra olucam 25! BRRR!! düşünmesi bile ürpertiyor! O kadar hızlı geçiyorki her şey... Son olarak şunu söyleyeyim; imkanım olsa sizi sopalarla kovalarım, bilgisayar denilen ruh emicinin karşısından kaldırmak için :D Zamanın değerini bilin. geri gelmiyor ne yazık ki...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ahh be villa tarzı bi ev olcak.house party yabcan ahaauha.hep özendim şu olaya.hayalimdir.ama öle cup tıs cup tıs müzik olmıcak.punk/ska tarzında olcak.sınırsızda alkol olcak..tadından yenmez valla..ömür boyu böyle zaman geçirebilirim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Rancid .. adamımsın ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gözler bozuldu mu sorç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 o amerika'daki college fest. ler süper hehe.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bu konuda tek diyeceğim şey mmorpg oynamayın. zaten pc'de yaptıgınız diğer şeyler sizi mmo kadar asosyalleştiremez. lise 1 bitti ben paçamı kurtardım bu işlerden şimdi hayatımı yaşıyorum. sizde öyle yapın.[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 phew. hakkaten be. insan biraz anısı olsun istiyor bu yaşlarda, biz tıkılmışız eve. öyle bi hale gelmiş ki hayatım, yaşadığım süreyi mmorpg'lere göre dönemlere ayıracağım nerdeyse wow dönemi, belirsizlik dönemi (mmorpg'siz dönem :p), KO dönemi, uo dönemi filan diye. sonra bir bakıyorum ki yazın ortasında beyaz peynir ten rengiyle az sonra güneş doğacak olmasına rağmen hala uyumamışım. ve yarın yapmayı planladığım ve istediğim tek şey ise yine wow oynamak, tıpkı geride kalan tüm yaz tatilinde yaptığım gibi. bilmiyorum.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Herekzin öyle asosyal oldugu zamanlar oluyor. Diabloyu keşfetmiştim 1 senemi o yedi sonra da knight online 2 sene mi falan yedi ama şimdi normalim...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Black-ice, 21 Ağustos 2005 04:59 tarihinde demiş ki: bu konuda tek diyeceğim şey mmorpg oynamayın. zaten pc'de yaptıgınız diğer şeyler sizi mmo kadar asosyalleştiremez. lise 1 bitti ben paçamı kurtardım bu işlerden şimdi hayatımı yaşıyorum. sizde öyle yapın. Kesınlıkle katılıyorum...Onlıne oyunu bıraktım normallestım ya valla cok mutluyum boyle olmaktan...En buyuk cozum budur..[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya gerçekten öyle ..ben de bi ara bilgisayara kaptırmış gidiodum allahtan şimdi kurtuldum.dediğin gibi dışarda hiç çocuk yok hepsi playtation salonlarına gidiolar tek tük kız görüyorum anca..benim zamanımda ki ben 16 yaşındayım bizim bi park vardı sabahtan akşama kadar dolu olurdu..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İnsanlar bir şekilde ewlerine kapanmaya başlıyor heryerde bu durum var yaşlıdan gence çok az insan görebıliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 valla sınavdan sonraki yaz büyük bir anadolu turu düşünüyorum..motorsikletli yada otobüslerle vs..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 otostopla daha eglenceli olur..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 parayı bi vurayım , direk motosiklet alıp tura çıkıcam.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar