Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görünmez olsaydınız... :)

Tyrande

Öne çıkan mesajlar

Üstüme bi çarşaf geçirir caddede hayalet gibi milleti korkuturdum

Sonra aa çocuk oyun oynuo diyip çarşafı bi kaldırırlar oda ne! gerçek hayalet

Bi düşündümde acaip komik olur yaa=)

Böyle tam görünmez deilde hafif şeffaf olsam çok korkunç olurdum.

Daha doğrusu şeffaflığı ayarlıyabilsem istediim zaman tam görünürüm istediim zaman görünmem filan

Süper bişiy olur yaa

Görünmezlik gücüm olsa 2 gün içinde ölürdüm heralde(gülmekten)
Sosyal ağlarda paylaş

Bushu öldürürdüm
Erdoğan'ı da öldürürdüm
Sarıgül Kemal Derviş
Tony Blair
Cem Uzan
Koç
Sabancı

öyle uzuyo
süper olurdu[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

eğer görünmez olsaydım ışık göz bebeğimde kırılıp sarı noktaya düşemeceğinden kör olurdum ( össye çalışmaya bu kadar erken başlamasaydım keşke)[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

Ha görünmez olmanı mantıklı bi şekilde açıkladın, ışığın kırılmasını anlatıyosun :) (Hakkaten erken başlamışsın... Relax!)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
BabacumMostors, 12 Ocak 2004 04:26 tarihinde demiş ki:
bu arada hazır kahveyi bulan adama teşekkürlerimi sunuyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ya doğru diyonuz ama okuldan 60 puan gelirken mak müh istiorum o yüzden kasmalıyımki 295 civarı alıyım yihohoho şizofren olcam yada hiçbiyeri kazanamazsam bissürü arkadaşım olur hem :D yada kazanamazsam görünmezde olabilirm o zaman hırkıslık yaparım Merkez Bankasını elimi kolumu sallaya sallaya soyardım yada İMF 'i :D[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 21 Ağustos 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
Makine Mühendisi olmak istiyosan, imzanı da değiştir bi zahmet... (Şeytan detayda gizlidir :) )

yok o geyik ya makinamın içine çay dkünce lakap taktılar bana[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 21 Ağustos 2005 13:44 tarihinde demiş ki:
Bushu öldürürdüm
Erdoğan'ı da öldürürdüm
Sarıgül Kemal Derviş
Tony Blair
Cem Uzan
Koç
Sabancı

öyle uzuyo
süper olurdu

Seri katil olak senle.[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

hep yapmak istediğimi yapmak isterdim yine, daha fazla düşünmek için daha fazla zaman isterdim...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib)
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi biz görünmez olursak kafamızın arkasınıda görebilirmiyiz?

Buarada ışık kırılmaz ama olduğu gibi sarı noktaya gelir.Hatta her yönden gelir yani saçların, derin, kafatasın, beynin filan herbişiy görünmez olucağından arkandaki ışıkta gözüne gelir.Ayy çok kötü bişiy olur yaa
Ya çok bulanık görülür yada hiçbişiyi algılayamazsın

Ayrıca hiç uyuyamazsın.Gözlerini kapasanda göz kapakların şeffaf olucak yine ışık giricek.

Onun dışında sorun yok=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...