DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 herşeyi yapardım yani çok da hayalini kurdum. tabii istediğin zaman görünemeyeceksen berbat bişey[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben bir hayalet olarak :D yani milletin yüzüne özel tükürükler savururdum toplar atardım sokakta hep bunu istemişimdir sonra milletin özel bölgelerine tekme atardım :D[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Elektro gitar calardım(Hırsızlık anlamında :))[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: kermit, 20 Ağustos 2005 19:57 tarihinde demiş ki: ben bu konuyu açana kötü şeyler yapardım :lol:[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Üstüme bi çarşaf geçirir caddede hayalet gibi milleti korkuturdum Sonra aa çocuk oyun oynuo diyip çarşafı bi kaldırırlar oda ne! gerçek hayalet Bi düşündümde acaip komik olur yaa=) Böyle tam görünmez deilde hafif şeffaf olsam çok korkunç olurdum. Daha doğrusu şeffaflığı ayarlıyabilsem istediim zaman tam görünürüm istediim zaman görünmem filan Süper bişiy olur yaa Görünmezlik gücüm olsa 2 gün içinde ölürdüm heralde(gülmekten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bushu öldürürdüm Erdoğan'ı da öldürürdüm Sarıgül Kemal Derviş Tony Blair Cem Uzan Koç Sabancı öyle uzuyo süper olurdu[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eğer görünmez olsaydım ışık göz bebeğimde kırılıp sarı noktaya düşemeceğinden kör olurdum ( össye çalışmaya bu kadar erken başlamasaydım keşke)[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ha görünmez olmanı mantıklı bi şekilde açıkladın, ışığın kırılmasını anlatıyosun :) (Hakkaten erken başlamışsın... Relax!)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben BabacumMostors, 12 Ocak 2004 04:26 tarihinde demiş ki: bu arada hazır kahveyi bulan adama teşekkürlerimi sunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya doğru diyonuz ama okuldan 60 puan gelirken mak müh istiorum o yüzden kasmalıyımki 295 civarı alıyım yihohoho şizofren olcam yada hiçbiyeri kazanamazsam bissürü arkadaşım olur hem :D yada kazanamazsam görünmezde olabilirm o zaman hırkıslık yaparım Merkez Bankasını elimi kolumu sallaya sallaya soyardım yada İMF 'i :D[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Makine Mühendisi olmak istiyosan, imzanı da değiştir bi zahmet... (Şeytan detayda gizlidir :) )[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben BabacumMostors, 12 Ocak 2004 04:26 tarihinde demiş ki: bu arada hazır kahveyi bulan adama teşekkürlerimi sunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 295 puan şeytanın ta kendisi .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ne bıleyım takılırdım işte öle saf saf istedigim zaman olucam ama öle hep olucaksam baya kötü[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Asteroth, 21 Ağustos 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Makine Mühendisi olmak istiyosan, imzanı da değiştir bi zahmet... (Şeytan detayda gizlidir :) ) yok o geyik ya makinamın içine çay dkünce lakap taktılar bana[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Kreese, 21 Ağustos 2005 13:44 tarihinde demiş ki: Bushu öldürürdüm Erdoğan'ı da öldürürdüm Sarıgül Kemal Derviş Tony Blair Cem Uzan Koç Sabancı öyle uzuyo süper olurdu Seri katil olak senle.[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bende muhtamelen bırkac kısıyı oldururdum heralde dunyanın akısını degıstırmeye calısırdım flan fa filan fa uzar gider....[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 herşeyi analdımda koç ve sabancı gibi türkiyeye cok yararlı firmalar ne alaka kınıyorum *!kın kın kın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hep yapmak istediğimi yapmak isterdim yine, daha fazla düşünmek için daha fazla zaman isterdim...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Orffff... Hemen tepsi tepsi yada kutu kutu baklava çalardım, başka yemekler çalardım. İnsanları gizlice dinlerdim. Nefsime hakim olamazdım (:D). Gecenin köründe bile bakkala giderdim :P. İnsanları korkuturdum. Bilgisayarım için parça çalardım(canım bilgisayarım benim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Görünmes oldum şimdi mutfaktan börek aşırcam. Oh sıcak böreeek. [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 21 Ağustos 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ya şimdi biz görünmez olursak kafamızın arkasınıda görebilirmiyiz? Buarada ışık kırılmaz ama olduğu gibi sarı noktaya gelir.Hatta her yönden gelir yani saçların, derin, kafatasın, beynin filan herbişiy görünmez olucağından arkandaki ışıkta gözüne gelir.Ayy çok kötü bişiy olur yaa Ya çok bulanık görülür yada hiçbişiyi algılayamazsın Ayrıca hiç uyuyamazsın.Gözlerini kapasanda göz kapakların şeffaf olucak yine ışık giricek. Onun dışında sorun yok=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar