Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görünmez olsaydınız... :)

Tyrande

Öne çıkan mesajlar

Görünmezlik genlerlemi taşınıyodur acaba yoksa böle görünmez bişeyin neogenetik ışına maruz kalıp bizi ısırmasıylamı geçiyodur.. Bi de böle yere un fln atınca ayak izim görüncekse olmas..[signature][hline]
Mana alassë equë inyë Turk!!!
K.S.D.M.P.A.L

insight, bi tarihte demiş ki:
veyada madalya alınca madalyamı takıyolar?..
Sosyal ağlarda paylaş

bigün boyunca metboyu takip eder telefonlarını msn konuşmalarını dinler//izler ...

erkek arkdaşlarına benden nasıl bahsettiğini en en en çok merak ediyorum =)

muahhaha

sonra sevmediğim insanları korkuturdum saçlarına dokunup delirtene kadar sonra sonra çok güvenli olmayan mağzalardan bişiler çalardım uçağa biner iner gelirdim ohooo bi sürü şey ama asıl metboyu takip ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
godzilla112, 20 Ağustos 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
Görünmezlik genlerlemi taşınıyodur acaba yoksa böle görünmez bişeyin neogenetik ışına maruz kalıp bizi ısırmasıylamı geçiyodur.. Bi de böle yere un fln atınca ayak izim görüncekse olmas..

eheh canım benim ayak izin çıkmayacaksa içinden geçecek demekki ayağın magmaya kadar düşüp sonra görünmez iskelet halinde magmadan çıkıp uzaya doğru giderdin heralde :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

Suç işleyenlerin hepsi de ya tedavüzcü ya fordçu ya da röntgenci yav! Biri de kalkıp banka soyardım dememiş :D, parayı naapacan dersen, hasbelkader düzeldiğini düşün, kenara biraz bişeyler koymak lazım, yatırım.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT, 21 Ağustos 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
niye kaçıyosun ki ahaha.
abi yardın beni 10 dk kasıldım valla[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik
a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan
Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas
Osman [xxxx], xxxx pvp-rp

[Bu mesaj ziplayan_kestane tarafından 21 Ağustos 2005 04:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...