BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hep açıcam deyip vaz geçiyordum tembelliktem sonunda açtım bir rogue. İyikide açmışım bir karakter bu kadar şanslı olur :) Daha ilk gününde lvl23 iken Rogue chitin pouldron yaptı, lvl39 da burningten +9 dex earing çıkardı, +41 de bir tane daha +9 dex earing çıkardı. Kırdığı yaklaşık 30 gem den 1 elexir, 4 chitin çıktı. Lvl. up için 2 saat lamia kestim 3 kukry düştü. 2 parça full plate+7 yaptı. Neye dokunsa altın valla :) , zavallı 62 mageim ya klandan yada solo aoe golem den para kasıyordu, bu adam neye dokunsa :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bende de hiç şans yok 3 gündür attila kesiyorum 1 tanesinden kutu çıkmadı bitanesinden coins çıktı bitanesinden de coins çıktı arkasından 3 günde 2 harpy queen kestim feather of harpy queen çıktı sadece.en son DF kestim diamond ring düşürdüm o da party başkanı yanı clan assistine düştü o da şerefsizlik yapıb malzemeyi sattı ve clandan çıktı :) noob işte[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 E abi şans yani ne diyebilirim. ama bende de şans vardı bugün +6 wizard yaptım hiçbişi yakmadan üstüne gene bişi yakmadan gözümü kırpmadım bus bastım +7 oldu :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben yuzlerce abyys kırdırdır simdiye gadar 2 parca PRİEST chitin dustu ben abyys de sanssızım :(... ama upgrade konusunda sanslıyım :D:D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:Msscre_tR İron X +6/60 bi tane :D bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Millete gökten Chitin shell yağar chitin yağar, +9 yağar her bi şey yağar, ama düşen çiçek böcekler gelir bizim kafamızda patlar, ne diyeyim başka :([signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sendeki şans değil, başka bişey, ama nedir bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Eternalus, 19 Ağustos 2005 23:24 tarihinde demiş ki: sendeki şans değil, başka bişey, ama nedir bilemiyorum :) Bu günde burning lerden 1 saate +9 MP ring ve +9 int belt düşürdü. Nerdeyse 1 senedir bu oyunu oynuyorum böyle şanslı karakterim olmadı. 1 senedir 1 tane crimson goblin yada, chitin goblin yapamadım adam ilk goblin denemesinde rogue goblin chitin yaptı :) 2 günde 43 yaptım ve klana aldım elemanı haketti valla :) Ps. Kurban kesmem lazım. İlk dark lunarda bolca orc adağım var :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 euheuhe bunlar bişi deil benim oyuna ilk başladığım zamanlarda diezdeyken 9 abyss gemden bi raptor bi shard çıkmıştı shardı balıma +6 yapmıştım :D raptoruda biri kandırıp 10m e almıştı elimden :(:D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 0 Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Class : Arh Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 50/0 :D Level : 60 Açıklama : set chitin +3 :) Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 banada ilk kırdıgım 10 abyssten 2x shard 3x raptor 1x elixir 4x rol çıkmıştı. rollar hariç hepsini +9 yapıp banlanmıştım[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hah :D Doğuştan fanatik buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 banada ilk kırdırdıgım 10 abysstn 2 tane grenn ckae small 2 tane bezoar 2 tane pot of sagacity 2 tane green cake large 1 tane half plate :D 1 tane de pot of wisdom cıkmıstı ee ebende sans bu kadar iron bow da zaten +2 den +3 e nusla kırılınca KO dan sogudum buzz[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: HasMez, 20 Ağustos 2005 02:32 tarihinde demiş ki: hepsini +9 yapıp banlanmıştım Burası beni kopardı :D[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gokten yağan shelle rbana geldı ısteyene hıbe edıom:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: HasMez, 20 Ağustos 2005 02:32 tarihinde demiş ki: banada ilk kırdıgım 10 abyssten 2x shard 3x raptor 1x elixir 4x rol çıkmıştı. rollar hariç hepsini +9 yapıp banlanmıştım Abssy den ROL çıkmaz seni yalancı seni. :) :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: BlackBox1, 19 Ağustos 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Hep açıcam deyip vaz geçiyordum tembelliktem sonunda açtım bir rogue. İyikide açmışım bir karakter bu kadar şanslı olur :) Daha ilk gününde lvl23 iken Rogue chitin pouldron yaptı, lvl39 da burningten +9 dex earing çıkardı, +41 de bir tane daha +9 dex earing çıkardı. Kırdığı yaklaşık 30 gem den 1 elexir, 4 chitin çıktı. Lvl. up için 2 saat lamia kestim 3 kukry düştü. 2 parça full plate+7 yaptı. Neye dokunsa altın valla :) , zavallı 62 mageim ya klandan yada solo aoe golem den para kasıyordu, bu adam neye dokunsa :) level 39 da nasil burning kesion y ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Gothic_Angel, 20 Ağustos 2005 14:37 tarihinde demiş ki: said: BlackBox1, 19 Ağustos 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Hep açıcam deyip vaz geçiyordum tembelliktem sonunda açtım bir rogue. İyikide açmışım bir karakter bu kadar şanslı olur :) Daha ilk gününde lvl23 iken Rogue chitin pouldron yaptı, lvl39 da burningten +9 dex earing çıkardı, +41 de bir tane daha +9 dex earing çıkardı. Kırdığı yaklaşık 30 gem den 1 elexir, 4 chitin çıktı. Lvl. up için 2 saat lamia kestim 3 kukry düştü. 2 parça full plate+7 yaptı. Neye dokunsa altın valla :) , zavallı 62 mageim ya klandan yada solo aoe golem den para kasıyordu, bu adam neye dokunsa :) level 39 da nasil burning kesion y ? 300 ac + 1000 hp scroll. Gayette kolay oluyor :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben level 52 assasinim +3 dual mirage var kesmeiom ilghinç[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 okçuysa olabilir 3 lü ok bayagı bi etkili ama yinede bayagı zorluor :D 39 lvlde dedigi gibi biraz ilginç[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 oF adam kesiyorum diyosa kesiyodur işte iilla bişi arıcayacaksınız yok macro dur kıldır tüydür bende aoe yapıyorum beta yani bişimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kesilio ya. ben archerımla lvl 41de kesiodum onlardan.[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bu güne kadar abyss den en yüksek rogue chitin çıktı. Bi tanıdığa raptor çıktı az daha satıyodu. Gene bi tanıdık salamander çıktı düz satıcıya sattı.[signature][hline]Çok hızlı level kasarım! Uyku yemek tuvalet olmazsa. İlk 8 saatte eslant a girerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Beyler lvl38 de solo kesmeye başladım, ayrıca archerda değilim ve dual +6 kukury ile kesiyorum isteyenen gelsin b1 abssye görsün. Tek sorun saate en az 80 pot gidiyor olması ama daha 1 kere yatmadım.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OnuRRR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Gothic_Angel, 20 Ağustos 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Ben level 52 assasinim +3 dual mirage var kesmeiom ilghinç Sen noobsun olm :D[signature][hline]Life Is Nothing Without Fucking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 baelith saolsun bi mage kastım mykoda lvl33 oldu. abysse gittim bi aoe denemesi yaptım abyss düştü. sonra insanlar geldi abyssin tadı kaçtı. gittim kırdırmaya haliyle, içinden ironcrossbow çıktı. güzel bişey tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 level 56 yım ice mage burninglere aoe yapıyorum tek başıma ve çokta kolay bişi :) ghost warriorlara denedim baya bi pot harcadım ama başardım hepsini öldürdüm tek sorun ghost warriorlarda kutulara bakamadım :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:JoJoBo Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar