bittersweet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bn de kotuyum ama bukadarda diil kıslarn duygularyla oynamaın bazıları zorla oynatıo onlarla oynaın ama basıları varkii:P:P[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you! your pretty face is going to hell!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yaz geldi millet costu işe bak.bi aldatma furyasıdır gidiyo :D bakalım sonu ne olcak[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: bittersweet, 08 Ağustos 2005 17:56 tarihinde demiş ki: pekii uyus olun bana sewmesn kmse lütfen türkçe konuşun edit: ltfnnn TRkç€ knşnnnNN [Bu mesaj Caglar35 tarafından 08 Ağustos 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben o kadar iyi birisiyim ki soyunun devami için çiftleşmeyen tüm pandalari öldürebilirim eeet öle fight club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Allah "açılan her türlü başlığı 2'li ve 12'li ilişki konusuna çevirme gücünüze" zeval vermesin inşallahhhhhhhhh :-)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben çok kötüyüm kurbağayım öpün beni iyi oluyum[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 @Lonely olm bu da olmasa bu yaz gunu cekilir mi bea biras dalga biras ciddi biras kavga ortaya karısık yanar donerli bişiler oluyo işte arada bazen cıvıtıyoz ama napalım [spo1=read this]hepimiz gardasızz :D zuahaah [/spo][signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 @FallenAngel : "ensest rullz" dion yani ehueheueh :D[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bana guvenen arkadaslarımın gece pipisini dokundum *saka*ydı :D vicdanım rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: bittersweet, 08 Ağustos 2005 17:56 tarihinde demiş ki: pekii uyus olun bana sewmesn kmse peki. ne diyeyim. allahım aklıma mukayet ol. diyeyim bari.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ne oluyor yahu... bu aksam paticik biraz sanki kendini aşti...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... [Bu mesaj Riehn tarafından 21 Ağustos 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 threadi uplayası gelmiş heralde.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 @blackchaos o bişi mi lan ortaokulda ve sorasında 4 yıl çıktımı kızı bütün arkadaşlarıyla boynuzladım:D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya dayanamadım upladım...bu dil nedir kardeşim ya...karşıma çıkan bu saçmalıkların hepsini uplayıp ağzının payını veresim geliyor. kusura bakmayın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 en şerefsiz benim heralde zamanı geliyo 4 kızla birden çıkıyorum ve şuana kadar sevgilim olanların nerdeyse yarısına yakınına (ki bu biçoğuna göre ulaşılamaz bi sayı ehh) ben başından beri başkasını seviyodum dedim ama herzaman derim o kız bozdu benim kişiliğimi hatta o kadar dellendirdiki o kız ayrıldıktan sonra 3 arkadaşıyla çıkıp bıraktım ben o kızı seviyodum dedim hepsinede hadi bakalım bunların hepsi gerçek benden şerefsizi var mı bu patide !!! "güzel hatıralarını anımsar üzülür" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Benim allah belamı versin. Götüm ben[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Kabul ediyorsan ne mutlu sana[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Zeytin Kop hadi canım soldan soldan...[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben de çok kötü bi insanım. 4-5 yaşlarındayken bakkaldan sakız yürütmüştüm. sonra gittim verdim parasını ama...[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: insight, 21 Ağustos 2005 16:37 tarihinde demiş ki: Zeytin Kop hadi canım soldan soldan... Hı hı tamam[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Janitschar, 21 Ağustos 2005 16:22 tarihinde demiş ki: Kabul ediyorsan ne mutlu sana Eyvah laf soktu :([signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Laf sokmadım, sen nasıl algılıyorsan artık.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İnsanların aynı anda kaç kızla çıktığını marifetmiş "çok kötüyüm beah" triplerinde söylediği bi konunda yazdığımın kendime hakaret etme amacında olmadığını anladığın halde kabul ediyosan tebrikler yazıyosan... yorum yok yani.[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bi gidin allaseverseniz ya ![signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar