Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bn çok kotuum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bn de kotuyum ama bukadarda diil kıslarn duygularyla oynamaın bazıları zorla oynatıo onlarla oynaın ama basıları varkii:P:P[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you!

your pretty face is going to hell!!!
Mesaj tarihi:
said:
bittersweet, 08 Ağustos 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
pekii uyus olun bana sewmesn kmse

lütfen türkçe konuşun

edit: ltfnnn TRkç€ knşnnnNN

[Bu mesaj Caglar35 tarafından 08 Ağustos 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@Lonely olm bu da olmasa bu yaz gunu cekilir mi bea biras dalga biras ciddi biras kavga ortaya karısık yanar donerli bişiler oluyo işte arada bazen cıvıtıyoz ama napalım [spo1=read this]hepimiz gardasızz :D zuahaah [/spo][signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
bittersweet, 08 Ağustos 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
pekii uyus olun bana sewmesn kmse

peki. ne diyeyim.

allahım aklıma mukayet ol. diyeyim bari.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
ne oluyor yahu... bu aksam paticik biraz sanki kendini aşti...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
This is our last stand;our last chance...

[Bu mesaj Riehn tarafından 21 Ağustos 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
threadi uplayası gelmiş heralde.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
@blackchaos
o bişi mi lan
ortaokulda ve sorasında 4 yıl çıktımı kızı bütün arkadaşlarıyla boynuzladım:D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
ya dayanamadım upladım...bu dil nedir kardeşim ya...karşıma çıkan bu saçmalıkların hepsini uplayıp ağzının payını veresim geliyor. kusura bakmayın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
en şerefsiz benim heralde zamanı geliyo 4 kızla birden çıkıyorum ve şuana kadar sevgilim olanların nerdeyse yarısına yakınına (ki bu biçoğuna göre ulaşılamaz bi sayı ehh) ben başından beri başkasını seviyodum dedim ama herzaman derim o kız bozdu benim kişiliğimi hatta o kadar dellendirdiki o kız ayrıldıktan sonra 3 arkadaşıyla çıkıp bıraktım ben o kızı seviyodum dedim hepsinede hadi bakalım bunların hepsi gerçek benden şerefsizi var mı bu patide !!!

"güzel hatıralarını anımsar üzülür"
Mesaj tarihi:
Zeytin
Kop hadi canım soldan soldan...[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
İnsanların aynı anda kaç kızla çıktığını marifetmiş "çok kötüyüm beah" triplerinde söylediği bi konunda yazdığımın kendime hakaret etme amacında olmadığını anladığın halde kabul ediyosan tebrikler yazıyosan...
yorum yok yani.[signature][hline]Düdüt
  • Yeni Oluştur...