bittersweet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bnden hiç bole bişe yapmamı bklemeyen insan ları hackledm bnden şüphelendiklernde bide trip atıp kndimi haklı çıkardm bn kotu bi insanm beni bole sewin ama çok elenceli ehehehe[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you! your pretty face is going to hell!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 mantıklı amaç bul[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 git kendini başka türlü tatmin et masturbasyon falan dene bir de arkadaşlarin seni dövünce de buraya msg at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: OneWayStreet, 08 Ağustos 2005 17:38 tarihinde demiş ki: git kendini başka türlü tatmin et masturbasyon falan dene bir de arkadaşlarin seni dövünce de buraya msg at +1 diyorum :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 b3n h3k1r1m.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bittersweet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pekiii:)[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you! your pretty face is going to hell!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende çok hıyar bi adamım. Benim duygularımla vakti zamanında oynadılar diye şimdi herkesle oynuyorum. bazen öyle bi anıma geliyorki herkesi kırıyorum. ahhhhhhh ulannnnnn aaahhh seninlede oynııcam uyuz oldum sana bak![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende blackkaos a benziyorum diye tıred mi açsam acaba?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bittersweet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pekii uyus olun bana sewmesn kmse[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you! your pretty face is going to hell!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu ne ya? kişisel diye diye cidden b.kunu cıkarttınız ama ( küfür için hiç kusura bakmayın ama garbage 1, kişisel 2 oldu bu forumda...)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Madcat, 08 Ağustos 2005 17:53 tarihinde demiş ki: bende blackkaos a benziyorum diye tıred mi açsam acaba? yok bak olmaz ben çok şerefsizim hıyarım 2 aydır bi tane kız (eski çıktığım ayrıldım) benle buluşmak istiyor kız ağlıyor gel diye dötümü kaldırıp 2km uzaktaki yere gitmiyorum.Kıza ayarda veremiyorum.Kafam güzelkende yazılmaya başlıyorum.Sürekli onu arıyorum falan filan. Cidden şerefsizim eheuue :) offf offf[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 08 Ağustos 2005 17:58 tarihinde demiş ki: bu ne ya? kişisel diye diye cidden b.kunu cıkarttınız ama ( küfür için hiç kusura bakmayın ama garbage 1, kişisel 2 oldu bu forumda...) bana bak ben şurda içimi döküyorum nnasıl duygu yumağı oluşturmuşuz şu topicte görmüyormusun gereksiz kişilik rahat bırak bizi bunalımdayız. :/ ben çok şerefsizim ühühühü[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bittersweet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kötuyuz bis bsi bole sewin sewmiosanz okumaiin:'([signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you! your pretty face is going to hell!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben çok aşşağılık bir adamım babamın bana verdiği paralı gidiyorum kızlara yediriyorum kendim yiceme çok aşağılım çokkkk @Zaugna Hakkt bi dur ya :P[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben daha da kötüyüm aynı anda 4 kızla çıktım :P[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben cok ıyı bır ınsanım herkese yardım edıyorum:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Lexius, 08 Ağustos 2005 18:22 tarihinde demiş ki: ben daha da kötüyüm aynı anda 4 kızla çıktım :P ohoho o da bişey mi ben kızla çıktım kankası olduğum kuzeniylede çıktım aynı anda. Sonra bide bunların uzak kuzeniylede çıktım[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 manyak mı oldun sen acaba...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sanırım :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 röflmaö[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bir tane elinizde mevcutken niye 93324832 kişiyle çıkasınız ki. En kötü yedekte tutun. Ne bilim bak bu olmasaydı senle çıkardım diyin. Kızla ayrılırsanız çıkın. Ne bilim öeh.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aksiyon oluyo 4-5 kız. mesela biriyle oturuyosun , diğeri arıyo sen de kıvırmaya çalışıyosun filan , böyle bi adrenalin salgısı , bir heyecan...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kötü olmak kötüdüI2.[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bittersweet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hepimis kotuyus herkes kotuuu:-)[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you! your pretty face is going to hell!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: HymnOfSnuk, 08 Ağustos 2005 19:01 tarihinde demiş ki: aksiyon oluyo 4-5 kız. mesela biriyle oturuyosun , diğeri arıyo sen de kıvırmaya çalışıyosun filan , böyle bi adrenalin salgısı , bir heyecan... aynen acaip zevkli oluyor mesela şimdi sen oturuyorsun senin telefon çalıyor.Kız dio aç hadi açmıosun sinirleniyor açıosun o canım cicim konuşuyor sende kıvırmaya çalışıyorsun. Bazen telefonu kapatıyorum bazen açık unutuyorum o zaman patlıyorum. Tabi bazende karşı karşıya gelme ihtimalide oluyor eheuu çok eylenceli[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar