MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 biliyorum bu aralar baya klasikleşse de bugün tatile gidiyorum arkadaşlar.Selçuk Ahmetbeyli (İzmir) arasında Yoncaköy diye bir site var oraya gidiyorum.Yolu düşen falan olursa beklerim.Giderken bilgisayarı da götürüyorum (ayrılamam) ama telefon hatları çok iğrenç bi durumda olduğu için orda 5sn'yeden fazla internette kalınamıyo.Neyse herkese iyi tatilller.Ve yeni tatile çıkacaklara (benim gibi) da; Bon Voyage[hline]ulan dünyaya bak be zıçtı azıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 güle güle yeni imzan da süpermiş.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bye[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar