Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 opeth - damnation opeth - harvest opeth - benighted opeth - to bid you farewell opeth - credence opeth - atonement ama ek olarak bahsetmek istiyorum k i opeth - isolation years evet bilgisayarında opeth dışında mp3 bulundurmayacak kadar deli bi opeth hayranıyım ama hiç bi şarkısına bu kadar tutulmamıştım opethin. ghost reveries gerçekten tam beklediğim gibi geldi[signature][hline]gecesiz gece lambası [Bu mesaj Black-ice tarafından 21 Ağustos 2005 05:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Echoes of Nature. Başka birşey dinlenmez.[signature][hline]g3nk.
dory Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Dargaard - The Dissolution Of Eternity[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 the for carnation - marshmallows bugge wesseltoft - new conception of jazz arap strap - elephant shoe bu albümler tertemiz uyutur adamı :)[signature][hline]abandon your life for three months..
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 adidas reklamından yeah yeah yeahs-adidas commercian diye de bulunuyo ama adı whenever i wake up olcak. damnation la in absentia arası güzel gidiyo, in absentiadan önce uyuorum gerçi hep. ghost reveries nerde var arada?elle tutulur cdsini alabiliyor muyuz?[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Opeth - Death Whispered A Lullaby Opeth - To Bid You Farewall Opeth - Windowpane uykunuz yoksa da uyutur hani :)
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 massive attack.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Öne çıkan mesajlar