kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ya malum yaz geldi diye işe girdim ( internet cafe :) ) ve maaşımı alınca bir oyun almaya karar verdim acaba fiyatını ve nasıl ve nerden alacağımı sonra birazda oyun hakkında bilgi verebilmeniz mümkünmü ? Bi de oyunla ilgili bi kaç screenshot varsa lütfen rica edebilirmiyim[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 us server larinda oynayacaksan Burdan sipa$ini verebilirsin (62 milyon tl.) kay server ına bekleris.. bende yeni ba$ladim :) party marty yaparis lvl kasariz egleniris ;)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Thanatos Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Oyunla ilgili bilgileri Burdan alabilirsin ss larda mevcut ;)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Thanatos Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 sağolda us serveri diyon ama sen kay da oynuyon hangisine geliyim ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kay zaten us serverinda :) valla ben almanyadaki bi arkadasima soledim daoc:gold edition almasini. 16 yada 22 temmuzda gelicek. bende biran once eu-excalibur da baslicam daoc hayatima :-D[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Oyunun US ve EU serverlari var, Kay US paketiyle girebilecegin serverlardan biri. Excalibur da EU serverlarindan birisi mesela. Daoc bolumunde sagarafta serverlar listesi var, ordan da bakabilirsin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 us sux :D eu ruLe euehe[hline]Chelir Level 38 Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 teşekkürlerde herkes mesela bizden olan herkes hangisinde kay damı ? bide sizi deli ederim oyunda yeni başlıycam malum -abi bu ne işe yarar -giyersin -abi bu ne işe yarar ? -bi tarafına sokarsın yeter ulan defol git başka servera felan olayları olursa :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 salise farkiyla ben attim msji :) hey BAG; ben buralarin en hizli mesaj aticisiyimdir. tamammi dostum.. :-P[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 EU/Excalibur'da suan Kay'den fazlayiz Turk olarak muhtemelen ama Hib/Alb bolunmus durumdayiz ne yazik ki bir takim kisiler tarafindan, ama en azindan EU/Alb oynama sansi da var artik yeni baslayanlarin, Turklerle beraber Alb olmak icin saat farkini cekmek zorunda degiller.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kermit gel o zmn eu'ya bende yeni baslicam. yardimlasarak ogreniriz.. ne demisler 1 elin nesi var 2 elin sesi var. :-P[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31987 bu adrese gir bi bak en cok hangi serverdalarmis diye :D[hline]Chelir Level 38 Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Biraz eskice o liste, ve oraya sadece mainlerimizi yazdik biz :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 .....[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 benim adimi bile yazmami$siniz :)[hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Curunir, 10 July 2003 12:28 tarihinde demiş ki: us sux :D eu ruLe euehe[hline]Chelir Level 38 Cleric +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Deep-Night, 11 July 2003 01:11 tarihinde demiş ki: said: Curunir, 10 July 2003 12:28 tarihinde demiş ki: us sux :D eu ruLe euehe[hline]Chelir Level 38 Cleric +1 ok oole olsun :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Banada dun geldi oyun baslicam işalalh ehehe[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Thalion yapar gene bi nüfus sayimi :D dimi Thalion? [hline]Chelir Level 38 Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar