hbattal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Arkadaşlar axis programını nerden çekerim ve kullanımını nerden öğrenebilirim spawn nasıl ekleyebilirim birde maden eklemek için hangi scripti önerirsiniz adresinide yazarmısınız. birde scripti .add script adı diye ekliyoruz dimi. son olarak .add numarası olarak item eklyorum istediğim itemin numarasını nerden bulabilirm [Bu mesaj hbattal tarafından 20 April 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Neteryil Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Axis'i www.uo.com.tr.tc adresınden indirebilirsin. kullanımına gelince spawn butonuna basıyorsun daha sonra herhengı bır spawn secerek sag tarafta place var o butona basarak spawn koyuyorsun daha sonra ınıt e basıp spawnı yaratıyorsun. bu arada max time:nekadar surede cıkacagı ornegın 1 yaparsan 1 dk olur. min time:spawnın gecıkme zamanı 1 yaptıgın spawna min time 1 yaparsan 1 gecıkmeyle cıkakar. Max dist:spawnın kac kara gtezmesı ornek 2 yaparsan 2 kare dısarıya cıkmaz.[hline]Ulasmak Istedigin Yıldız Asla o Kadar Uzak Degil. ZodyaG Admin ICQ=(160053851)
hbattal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ERROR:Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:Undefined keyword 'AMOUNT_LO' [Ayni seyi 1102874 kere yazma lutfen, hepsi ayni hata zaten /Bag] böyle bir yazı çıkıyor bunu nasıl giderebilirim [Bu mesaj Baggio tarafından 20 April 2003 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Sphereore ve sphereregion scriptlerinde SKILL_LO=10.0 SKILL_HI=100.0 AMOUNT_LO=2 AMOUNT_HI=5 satirlarini; SKILL=10.0,100.0 AMOUNT=2,5 olarak degistir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 - Maden eklemek icin direk sphereregion ve sphereore'u editleyeceksin, maden ekleme scripti diye birsey yok. - Scriptleri scripts klasorune atip resync edeceksin serveri, .add ile item/npc eklenir. - Axis'in item tabindan eklersin istedigini, www.sourceforge.net'de arat Axis diye, cikar. (Win32 exe cekeceksin, source vs degil). Spawn da var onda zaten.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111
hbattal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 şu maden konusunu biraz açarmısın rica etsem
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bunlar sphereitem_ore.scp'den copper ingot, ore ve resurce geminin kodlari: [ITEMDEF i_ore_copper] ID=i_ore_iron NAME=Copper Ore SKILLMAKE=MINING 70.0 TDATA1=i_ingot_copper WEIGHT=0.5 ON=@Create COLOR=color_o_copper [ITEMDEF 01be3] DEFNAME=i_ingot_copper TYPE=T_INGOT RESOURCES=i_ore_copper SKILLMAKE=MINING 70.0 TDATA1=70.0 TDATA2=100.0 WEIGHT=0.2 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Blacksmiths DESCRIPTION=Copper Ingot ON=@Create COLOR=color_o_copper DISPID=01bf2 [REGIONRESOURCE mr_copper] SKILL=65.0,100.0 AMOUNT=4,6 REAPAMOUNT=i_ore_copper REGEN=60*45*10 Bu da sphereregion.scp'de maden spawnlarini belirleyen kisim: [REGIONTYPE r_default_rock t_rock] RESOURCES=63.0 mr_iron RESOURCES=11.6 mr_dull_copper ... Yeni bir maden yaratmak icin, steel mesela, herhangi bir oreu kopyalayip, gerekli yerlerini editleyip, region'a gerekli spawni yazacaksin, buna benzer; [ITEMDEF i_ore_steel] ID=i_ore_iron NAME=Steel Ore SKILLMAKE=MINING 98.0 TDATA1=i_ingot_steel WEIGHT=0.5 ON=@Create COLOR=0579 [ITEMDEF i_ingot_steel] NAME=Steel Ingot ID=01bf2 RESOURCES=i_ore_steel SKILLMAKE=MINING 75.0 TDATA1=85.0 TDATA2=100.0 WEIGHT=1.2 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Blacksmiths DESCRIPTION=Verite Ingot ON=@Create COLOR=color_o_verite [REGIONRESOURCE mr_steel] SKILL=98.0,100.0 AMOUNT=6,10 REAPAMOUNT=i_ore_steel REGEN=40*60*10 region.scp'de: [REGIONTYPE r_default_rock t_rock] RESOURCES=63.0 mr_iron RESOURCES=11.6 mr_dull_copper RESOURCES=0.2 mr_steel ... [hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111
Cadogan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 peki ore spawnı axisin neresinden yapılıyor? [Bu mesaj Cadogan tarafından 16 June 2003 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ore spawn region.scp ile alakali birsey, belirtilen regionda t_rock'a kazma ile daldigin zaman server kendi random bisey spawn ediyor, senin belirledigin yuzdelere gore random tabii.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 yeni topic acmamak icin bunu upluyorum bende bir ingot yaptim yukardaki gibi ingottan yapilacak esya set falanda yaptim ufak bir sorun var yapmaya calistim ama menude sadece repair secenegi var bir turlu yapamadim ve yardim istiyorum[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. C'est la Vie
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 birde bazen axis hata verio vede spawns travel vs.... bom bo_ oluor neden olur kar1st1rd1m ama bulamad1m.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bak axisi tamamen sil yeniden kur ilk uninst et sonra geri kalan dosyalarini sil ve kur o zaman olur (ben yardim istiyordum ama)[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. C'est la Vie
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 denemedim sanma her seyi denedim ama bi hata var bulamad1m :) hala axis siz oynuorum[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 pm den devam ne diyor?[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. C'est la Vie
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: schaker777, 05 Mayıs 2004 19:56 tarihinde demiş ki: yeni topic acmamak icin bunu upluyorum bende bir ingot yaptim yukardaki gibi ingottan yapilacak esya set falanda yaptim ufak bir sorun var yapmaya calistim ama menude sadece repair secenegi var bir turlu yapamadim ve yardim istiyorum yine upppppp luyorum cvp gelmesse birakicam ugrasmicam[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi?
yesilmustang Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 brnimde bi sorunum var sphere ore rewgion a ekledim bs menusune smith menusune ekledim yeni madenimi ama bs menusu acılıyo ama item i yapmıyo yardım edermisiniz
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Menu ye eklemen gerekli mesela silver ingota cift tıklat ve silver ingot ile yaptıracağın item menusu açtır . Yani her ingot için ayrı bir menu yapabilirsin ve tek menuden de geçiş sağlayabilirsin. En basit yollardan biri bu da zaten tam sorununu anlayamadım umarım yardımcı olmuşumdur[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
thedarkride Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ultimayı sil bastan yukle gecer... (:
redge Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Arkdaşlar baya araştırdım forumları denilenleri yaptım ama yinede items ve spawns kısımları boş silip yeniden yükledim default falan yaptım ama yinede boş birde server arkın benimdeğil sphere klaösründe sıfır yani hiç bi işlem falan yapmadım sphere.ini yle ilgili lütfen yardım[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sen hangisini soruyorsun ?[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player
redge Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 axis[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 spawn diye bir bölüm vardır ordan istedigin npc yi seç place de ve bir yer seç daha sonra init de bu kadar ?[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player
redge Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ya oınu bende biliyom o bölüm bom boş işte[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hmms sphere klasorune kur axis i[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player [Bu mesaj Neronn tarafından 15 Kasım 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Taina, 05 Mayıs 2004 20:00 tarihinde demiş ki: birde bazen axis hata verio vede spawns travel vs.... bom bo_ oluor neden olur kar1st1rd1m ama bulamad1m. Hemen söliyim, aynı şey birçok insanın başına geliyor. Sphere in, C:/sphere yerine başkja bir klasörde kurulu ise items spawns bilmeemne kataloğu boş çıkıyor vede biryre tıkladığında error veriyordur büyük ihtimalle. Bu yüzden, sphereserver ı C: ye kurmaya dikkat et...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Öne çıkan mesajlar