kezzaar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya arkadaşlar wowda benim 1 aylık bedava oynama sürem bitti .1 aylık oynama süresi almak için kredi kartımın nosunu verdiğimde kabul etmiyo.prepaid cardda türkiyede satılmıo.naapmalıyım help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 benzeri kisa sure once basima geldi . 3 gun oynayamadim . once edemeyi yaptim ertesi gun frozen hesap . kart no yu yanlis giris den 1 gun hesap islemlerin blok ( ki yanlis girilen bir no yok ) simdi sorun yok . farkli bir sey de yapmadim . blizz boyle sabir diliyorum bu arada 2 ayda toplam 5 gun oynayan bir arkadasim bana yardim etmeye calisiyordu . odeme gibi kelimeleri aratirsan forum icinde biraz bilgi sahibi olabilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bankana onay verdir[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzaar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 peki sorun nedir türkiyedeki kartları kabul etmemesimi bide bu kendiliğinden çözülürmü yani başka bir zaman tekrar denesem cevaplar için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Evvelki güm bendede oldu üç kere israr etmek gafletinde bulundum 24 saatin dolmasını bekliyorum ,yine başka kartla deniyecem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Düzeldiiii.....Kabul etti bu sefer :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 valla tek tavsiye verebilirim ,bu ödeme işlerini hafta sonlari yapmayin.ya site gocuk oluyor.Yada bankalarin kapali olmasi nedeni ile midir nedir kredi kartlarini kabul etmiyor. 5-6 cesit kredi kartı denedikten sonra ,hic itirazsiz kabul edilen garanti nin sanal kartı oldu. garanti den bir hesap yarat ,sanal kart al . Sorun kalmiyor.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 belkide kredi kartın internet ödemelerine karşı kapalıdır O.o banada olmuştu aynı şey açtırdım sonra :)[signature][hline]-köyden yeni geldim abi bi wow cd si versene -o ne ki loo?1 kg peynir versem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Sanal kartta problem olmuyor.[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org GencFenerBahceliler // www.GencFB.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzaar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 her şey için teşekkürler tavsiyelerinizi yapmaya çalışcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar