Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 zaten hıncal babanın rahat tavırlarını derin fultboldan biliyoruz :D[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 haşin baba hehe[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yakışmış ama[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Güzel gömlekte hıncalın bunu bi 40 sene falan önce giymesi yada torunu yaşında birine vermesi gerek :)[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Güzel adam, ne giyse yakışıyor... :-P[signature][hline]MONO(b)LOG
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İhtiyar delikanlı heygidihey :)[signature][hline]- Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... -
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bilirkişi, herşeyi bilir beyefendi. Kılım bu adama.[signature][hline]Welcome back!!
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 şimdi bu hıncal uluç ahmet çakar vs. sivri dillileri arasıra bi susturuyolar topuktan falan çalışıp ama adamlar helal olsun bi süre sonra yine ortaya çıkıp tamgaz bağırmaya devam ediyolar... ne biliyim ben yine de seviyorum bööle sivri dilli adamları görüşlerine katılsam da katılmasam da..[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kadınlar konusunda tecrübe sahibi adam :) Lütfen Arkadaşım..[signature][hline]- Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... -
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hasmet babaoglunun giydigi pembe gomlek ve icine giydigi cart pembe tshirtle yarisabilir. hmm.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 @Daniel her bişiye maydonoz olmak bu kadar iyi diil entel olmak da bi yere kadar dimi P.S. sozum hıncala yanlıs anlasılma olmasın[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen [Bu mesaj Zephyros tarafından 21 Ağustos 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 dedim ilk banamı diyo :)[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eheehe ilk basta okuyunca zaten bi hass oldum sora ps yi caktım altına sana ole bişi dermiyim hiç :P[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 :) bırak maydonoz olsun böyle adamların sonunu allah hayırlı etsin yani birinden yicek bi gün dayağı yada baska bisey anlar ozaman[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yakışmış abi adama ötesi yokki....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 super olmus be.. girasyas..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance...
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hıncal baba? ...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hıncal baba insanın kendine yakışanı giymesidir o_O[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb.
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Şu ülkede yazılarını okuduğum (okumaya değer bulduğum) birkaç yazardan biridir. Sivri dili, farklı fikirleri her zaman katılmasam da hoşuma gider. Gömlek de hoşmuş, bana 1 milyar verseler, 1 saat giy deseler, kabul eder miyim, bilmiyorum. Aslında iyi para. Ederim herhalde.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Güzel gömlek. Versinler hiç çekinmeden giyerim. ;)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çok bi tikky olmuş bu adam :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yorumlarını seviyorum Hıncal Uluçun.[signature][hline] Hö ?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hıncal baba ne giyerse trend odur hehe.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 adamı sevmiorum ama gömlek hoşmuş.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 nerden almış acep[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Öne çıkan mesajlar