Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hıncal baba ve haşin gömleği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haşin baba hehe[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
Güzel gömlekte hıncalın bunu bi 40 sene falan önce giymesi yada torunu yaşında birine vermesi gerek :)[signature][hline]| Msn |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Mesaj tarihi:
şimdi bu hıncal uluç ahmet çakar vs. sivri dillileri arasıra bi susturuyolar topuktan falan çalışıp ama adamlar helal olsun bi süre sonra yine ortaya çıkıp tamgaz bağırmaya devam ediyolar... ne biliyim ben yine de seviyorum bööle sivri dilli adamları
görüşlerine katılsam da katılmasam da..[signature][hline]| Msn |
Mesaj tarihi:
@Daniel her bişiye maydonoz olmak bu kadar iyi diil entel olmak da bi yere kadar dimi

P.S. sozum hıncala yanlıs anlasılma olmasın[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

[Bu mesaj Zephyros tarafından 21 Ağustos 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:) bırak maydonoz olsun böyle adamların sonunu allah hayırlı etsin yani birinden yicek bi gün dayağı yada baska bisey anlar ozaman[signature][hline]| Msn |
Mesaj tarihi:
Şu ülkede yazılarını okuduğum (okumaya değer bulduğum) birkaç yazardan biridir. Sivri dili, farklı fikirleri her zaman katılmasam da hoşuma gider.
Gömlek de hoşmuş, bana 1 milyar verseler, 1 saat giy deseler, kabul eder miyim, bilmiyorum.
Aslında iyi para. Ederim herhalde.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
adamı sevmiorum ama gömlek hoşmuş.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
  • Yeni Oluştur...