mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Uzun bir aradan sonra tekrar ultima oynamaya oynamaya başlayacağım. ama 2Dyimi 3Dyimi yükliim bi türlü karar veremedim. bide sizin tavsiyenizi alayım dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Servicer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bence 2d yi yüklü ben 3D den bi poq anlamıyom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 2d oynamak daha sade daha hızlı fln ama 3d nin yakın savaşı harikadır valla ben 2d oynuom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 herkez 2d oynuyor çünkü 3d dogru düzgün server yoq iyi bir server bulursan bence 3d takıl[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 2d saten ultima online deıl daha dorusu şımdı oynadımız bıle ultıma onlıne deıl ea sagte ısım le koydu ultıma onlıne bu oyunu yaratan lord birtish herzaman 2d olmasını ısterdı ea ın ultımay averdı zararı şımdıe kadar kımse vermedı 3d oynıcaksan saden oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 olsun 3d de gayet iyi necro combo vsvs[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdigger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 3D oynadım cok gusel baya süper ama tabi senin zevkine bağlı ama 2D vazgecilmez oldu 3D cok az kisi oynuyor sahsen ben suanda 2D oynuyorum 2D den Sağlamı yok anlıyacagın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: facundo, 13 Ağustos 2005 20:15 tarihinde demiş ki: 2d saten ultima online deıl daha dorusu şımdı oynadımız bıle ultıma onlıne deıl ea sagte ısım le koydu ultıma onlıne bu oyunu yaratan lord birtish herzaman 2d olmasını ısterdı ea ın ultımay averdı zararı şımdıe kadar kımse vermedı 3d oynıcaksan saden oynama bi halt anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hack42 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 arkadaşlar 2d kurulumunu nerden indire bilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bu topci`in altinda download etmek icin link ler var. yuklemeye basladiginda yani setup actigin zaman 2D mi yoksa 3D mi oldgunu secebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 2d yükledim.çünkü 3d dooru düzgün server bulamadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar