Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cdsi bozuk ojrinal wow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
blizzard'i ara. seni toptanciya yonlendirir. toptanci seni saticiya yonlendirir. eh sen saticiya gitmissin zaten... beklemen gerekecek. ama illa proseduru goreyim diyosan, ara bliz'i..[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Ya kopyasını bulsam olur da yani oyuna 100 milyon verion ama orj cdler bozuk gıcık bi olay :) neyse peki bende bir kopya vardı ama us sanırım orda ip yazılan yere us yerine eu fln yazınca oluormuş galiba dogrumu ?.Aramam lazım cd yi ..
Mesaj tarihi:
Bak yanında yaşlı başlı ağzı iyice çalışan biri olsaydı nasıl değiştiriyorlardı o cd'yi.

edit: Tabi cd-key olayından dolayı sana yepyeni paket verecek değiller. Aral ithalat'ı ara sen en iyisi.
[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 49 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion

[Bu mesaj Mirage tarafından 20 Ağustos 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
3 güne kadar değiştirmeleri lazım cd yi bu standar bişeydir, sonuç olarka aldın yükledin olmadı hemen götürüp değiştireceksin. mesela d&r dan almıştım dedim olur olur cd bozuk çıktı ne yapacaz, aynı gün getirirsen dediler sorun çıkmaz hemen değişiriz ertesi gün belki sorun çıkar ama değiştirirz hemen getir demişlerdi.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Mesaj tarihi:
Valla bilmiyorum deiştirmediler zaten cok sorunda deil cdkey fln hepsi bir kaıtta yazıo, birinden cdleri alırsam oynarım ama işte aralla konuşcaklarmış pazartesi geri donucekler bakıcaz..[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired)
Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman
Mesaj tarihi:
cd bozukluğundan değil o. Cdleri bilgisayarına kopyalayıp öyle kur oyunu. Garip bir sorun o. bütün cdleri bir klasör içinde topla oradan kur oyun sorunsuz kurulur[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
Nasıl yapıldıgını anlamadım biraz anlatırmısn ? yada om den msn i ver orda konuşalım[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired)
Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman
  • Yeni Oluştur...