Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Orjinal WoW aldım ama 2. cd si bozuk çıktı tome.mpq diye bişi yuzunden. Aldıgım yere goturdum ama deiştirmediler.Aral la fln konuşmaları lazımmış vs vs ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 blizzard'i ara. seni toptanciya yonlendirir. toptanci seni saticiya yonlendirir. eh sen saticiya gitmissin zaten... beklemen gerekecek. ama illa proseduru goreyim diyosan, ara bliz'i..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kopya cd al ondan kur oyununu ama EU olmasına dikkat et[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ya kopyasını bulsam olur da yani oyuna 100 milyon verion ama orj cdler bozuk gıcık bi olay :) neyse peki bende bir kopya vardı ama us sanırım orda ip yazılan yere us yerine eu fln yazınca oluormuş galiba dogrumu ?.Aramam lazım cd yi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bak yanında yaşlı başlı ağzı iyice çalışan biri olsaydı nasıl değiştiriyorlardı o cd'yi. edit: Tabi cd-key olayından dolayı sana yepyeni paket verecek değiller. Aral ithalat'ı ara sen en iyisi. [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 49 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 20 Ağustos 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sen benimkine bak.ilk geldiğinde iki tane 4. cd vardı.3 koymamışlardı :( Allahtan o sırada san andreas çıktı da 5 gün oyaladı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 3 güne kadar değiştirmeleri lazım cd yi bu standar bişeydir, sonuç olarka aldın yükledin olmadı hemen götürüp değiştireceksin. mesela d&r dan almıştım dedim olur olur cd bozuk çıktı ne yapacaz, aynı gün getirirsen dediler sorun çıkmaz hemen değişiriz ertesi gün belki sorun çıkar ama değiştirirz hemen getir demişlerdi.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Valla bilmiyorum deiştirmediler zaten cok sorunda deil cdkey fln hepsi bir kaıtta yazıo, birinden cdleri alırsam oynarım ama işte aralla konuşcaklarmış pazartesi geri donucekler bakıcaz..[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 cd bozukluğundan değil o. Cdleri bilgisayarına kopyalayıp öyle kur oyunu. Garip bir sorun o. bütün cdleri bir klasör içinde topla oradan kur oyun sorunsuz kurulur[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Nasıl yapıldıgını anlamadım biraz anlatırmısn ? yada om den msn i ver orda konuşalım[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar