Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl başlıklar açılmaması gerektiği tutorial'ı

Overseer

Öne çıkan mesajlar

Yaptığım herşeyi görmen bişeyi değiştirmez. Çünkü değiştirmek istediklerin bana uymuyo.
Öncelikle bana sordunmu? Sormadın. Ha babam ver veriştir. 4 tane koca kitap yazıpta bişey anlatamamak
Süleyman Demirelliğin daniskası. O kadar adam tutmuşsun, kimi telef olmuş kimi garip kalmış. Yine eskiye dönmüşüz.
Hem bilerek defolu yapmışsın bütün mamüllerini. Sırf eğlenmek için. Bide tehdit etmişsin en sonuncusunda. Demişsin herşeyi herkese gösterecem.
Söyle bana ispiyoncumusun?[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde.
Sosyal ağlarda paylaş

o_O

hatlar karıstı galiba.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

kendince isyan etmiş.

din konuşmak yasak.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

hem varlığını hem kitaplarını kabul edip bir de üstüne kızmak niyedir ki? tanrının insanın kafasında yarattığı bi kavram olduğunu düşünsek taşlar yerine daha bir güzel oturmuyor mu?

dürüm + kolasına iddia gircek olan va mı; bu başlık 5 sayfayı bulmadan kitlenecek.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*

[Bu mesaj Rahan tarafından 21 Temmuz 2005 04:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...