uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 mutsuzum, eskiden cok mutluydum artik degil..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 +1 ufak şeylerden mutlu olmak lazım. yemekte mantı mı var , mutlu ol. yemeğin yanında kola mı var , mutlu ol. aşkın verdiği mutluluktan uzak durmak lazım , zira geçici.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Madcat, 03 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 01 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki: yok ben vazgeçtim her zaman söylediğim gibi; Mutluluk bana haram.. İçimden bi daha bunu demek geldi.. ulan işe bak paso değişio fikirlerim. mutluyum :)[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 +1 hymn. eldekilerle yetinip mutlu olmak lazim ama insan iste, doyumsuz..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 mutlu ol iyi bak kendine ne olur gözün arkada kalmasın uzun uzun seneler var önünde ... .diye giden bi şarkı olsa gerek mutluluk en büyük mutluluk beşiktaşı galip görmek[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com [Bu mesaj 2pac tarafından 20 Ağustos 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eskiden amerika'da altın arayanları bilir misiniz? elde elek o nehir senin bu nehir benim kum elerlermiş. o kdr toprağın arasında küçücük bir parlaklık görmek mutluluktur. onlarla yetinmesini bilmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greenday Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 mutlu olamak mı yoksa mutlu olmayı ögrenmek mi? bence 2. si daha önemli...küçük seylerden mutlu olmayı bilmek her halükarda mutlulugu getirir zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 insanın ne zaman mutlu olcaı belli olmas..bazen mutlusundur bazen bişi olur birden dünyanın en mutsuz insanı sanırsın kendini..insan hergün mutlu olcak die bişi yok mlsf keşke olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 cok mutsuzum.zira umutsuzum.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. [Bu mesaj daverc tarafından 21 Ağustos 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 işim, okulum, ailem, sevglim, param, arabam ve en onemlisi bi amacım hayattan beklentilerim var bunlar için çalışıyorum mutluyum denebilir ama yorgunum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: twistedemo, 01 Ağustos 2005 21:11 tarihinde demiş ki: erkekler daha kolay mutsuzum diyor dikkat ettim ben hep kızlar bol bol ağlar erkekler bol bol güler die kurmuştum belli etmeyiz kızım biz genelde ama bunnar böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 mutluluk öss yı kazasız belasız atlatmaktır.mutluluk cözdugun 60 mat ten 50 net cıkarmaktır.mutluluk 10 dk da cozdugun 20 bıo sorusunda 1 yanlı$ degılde full cekmektır.mutluluk rahatca uyuyabılmektır. acıkcası $uan pek mutluyum denemez.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 mutluluk emin olmaktır o zaman. belirsizlik, kararsızlıktan uzak olmaktır.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar