Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mutsuzum[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Mail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 erkekler daha kolay mutsuzum diyor dikkat ettim ben hep kızlar bol bol ağlar erkekler bol bol güler die kurmuştum[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben manyak mutsuzum...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 fena deilim arkım kıllık yapmayıp bodruma benle gelirse daha bi mutlu olcam. (bkz: loli-pop)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mutluyum. hiç bi derdim , çözülmicek bi problemim yok. aç , açıkta da değilim. hayat güzel. :D daha ne olsun işte[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mutluydum ama sinekler ısırdı, cok pis kaşınıyom lan acıdı... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mutsuzum ulan var mı alayınıza isyan be içim yanıyo ve bunlar gercek sevdiğim kız gitti olay daha baslamadan bitti yarım sise pasiflora içtim intahar etmeyi bile basaramadım kusturdular zorla ben napıyım bide gelmişşin buraya mutluluk die thread acıyosun mutsuzum hem de hayatta dibe vurcak kadar mutsuzum hersiym var okul aile yasam ama mutsuzum cunku o gittti ve hiç bir sey soylemedim mutsuzum cunku onun beni sevebilme ihtimalini bile dusunemeden gitti sadece hoscakal diyerek mutsuzum hayatta yanlızım sevicek bir kimsem yok yeter mi bu kadar sebeb daha da yazıyım mı[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mutluluğu daha az kamusal ve daha yakın arkadaşlarınız ile paylaşmanızı tavsiye ederim aslında. Çünkü depresyona yaklaşan derecede mutsuz bir insanın (ki kamusal alanda bulunması yüksek ihtimal), bundan olumsuz yönde etkilenmesi çok yüksek ihtimal ve siz de geçip o insanın karşısına "ne var kardeşim mutluluğumu dile getiremez miyim?" diyemezsiniz pek (haklı olsanızda). Birileri kızacak sanki bana ama dur bakalım.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sinirliyim mutsuzum içim kötülükle dolu[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sabah cok mutluydumş imdi değil :([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 wallla bence mutluulukta üzüntüde insanların olayları algılayışıyla ilgilidir bence... ortada sde ce salt gercekler wardır ama o olayı mutlu yada üzücü ya da yanlıs veya dogru kılan insanların olayı algılayış biçimleridir... biri için mutlu edici olan ötekine üzücü gelebilir...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Herhalde son zamanların popüler konusu bu olsa gerek. Alakalı alaksız her yerde insanlar aynı geyiği çeviriyor. Mutluluk zaten bir duygudur ve duyguda doğru ya da gerçek diye bir kavram olmaz. Bu durumda mutluluğun göreceli olması gayet normal ve hayretlik uyandırmayan bir gerçektir. Ayrıca bu konu ile hiç ama hiç alakasız bir noktadır. eğer duygular üzerine felsefe yapmak isteyenler varsa, tavsiyem birşeyler yazıp karalama defterine koymalarıdır.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mutluluk çubuğu kayboldu herhalde ondan böle bi konu açtı :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben de mutsuzum her şey üst üste bindi nasıl dayanıyorum bimliyorum başlık açayım dedim açmak da içimden gelmedi... Buraya yazıyorum rahatlarım diye bakayım rahatlayacam mı?[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 başlığı açan benim ve başlığı açtığımda mutluydum çubuk falan kaybetmedim.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: FallenAngeL, 01 Ağustos 2005 23:24 tarihinde demiş ki: mutsuzum ulan var mı alayınıza isyan be içim yanıyo ve bunlar gercek sevdiğim kız gitti olay daha baslamadan bitti yarım sise pasiflora içtim intahar etmeyi bile basaramadım kusturdular zorla ben napıyım bide gelmişşin buraya mutluluk die thread acıyosun mutsuzum hem de hayatta dibe vurcak kadar mutsuzum hersiym var okul aile yasam ama mutsuzum cunku o gittti ve hiç bir sey soylemedim mutsuzum cunku onun beni sevebilme ihtimalini bile dusunemeden gitti sadece hoscakal diyerek mutsuzum hayatta yanlızım sevicek bir kimsem yok yeter mi bu kadar sebeb daha da yazıyım mı aslına bakarsan "daha" sebep ne olabilir ki? zaten tek sebep onun gitmiş olması degil mi? üzül. ama geçer.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: zynp, 01 Ağustos 2005 13:52 tarihinde demiş ki: ben çok mutsuzum çnkü artık bi göbeim yok ... :( :'( ne guzel işte gobekli olmak kotu :P[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Madcat, 01 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki: yok ben vazgeçtim her zaman söylediğim gibi; Mutluluk bana haram.. İçimden bi daha bunu demek geldi..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben olamam hep bısı eksık olur, herkeste ole olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 "what about love?" "gives the same feeling as eating large quantities of chocolate." (Devil's advocate) mutluluk da aynı şey. çikolata yeme geçer.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yalnızca mutluluğun geçici olduğunu öğrenene kadar mutlu olabilirsin. :) sonra bir daha mutlu olduğunda, mutluluğun geçici olduğunu unutursun tabiki. yoksa hiç mutlu olamazsın. ps: üç nokta koyup durma be barış, bu ne yani... oy...[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mutluyum. Çünkü hala kendimim. Hala insanlar benden güç alıyor. Onlar için mutluyum. Çünkü BEN VARIM![signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 mutsuzdum bu topıkı yenı gordum daa da mutsuz oldum ve sanırım butun gun mutsuz olmaya dvm edıcem[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mutluluk nedir? Önce onun bi tanımını yapalım.. Mutluluk : insanın istediklerini elde etmesi,sevdiği şeyler yapması,rutinlikten sıyrılması..vs.vs gibi durumlarda hissedilen his. [Bence] Bana gelince Mutlu sayılırm. Herşey tam değil. Üniversite olayı var.! Hala hazırlanıyorum 1hafta fln kaldı sınavlarıma. Kız arkadaşımla aramız limoni. Ben istanbul veya ankarada okumak istiyorum. O çoktan izmir'i yazdı bile... Yarın belli olucak işte tercihler... Başka ne gibi istekler olabilir ki? :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Eski bi laf var biri söylemiş: "Sen mutluysan anla ki biri mutsuzdur."[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar