Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutluluk...

Madcat

Öne çıkan mesajlar

ben manyak mutsuzum...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

fena deilim arkım kıllık yapmayıp bodruma benle gelirse daha bi mutlu olcam.

(bkz: loli-pop)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

mutsuzum ulan var mı alayınıza isyan be içim yanıyo ve bunlar gercek sevdiğim kız gitti olay daha baslamadan bitti yarım sise pasiflora içtim intahar etmeyi bile basaramadım kusturdular zorla ben napıyım bide gelmişşin buraya mutluluk die thread acıyosun mutsuzum hem de hayatta dibe vurcak kadar mutsuzum hersiym var okul aile yasam ama mutsuzum cunku o gittti ve hiç bir sey soylemedim mutsuzum cunku onun beni sevebilme ihtimalini bile dusunemeden gitti sadece hoscakal diyerek mutsuzum hayatta yanlızım sevicek bir kimsem yok

yeter mi bu kadar sebeb daha da yazıyım mı[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Sosyal ağlarda paylaş

Mutluluğu daha az kamusal ve daha yakın arkadaşlarınız ile paylaşmanızı tavsiye ederim aslında. Çünkü depresyona yaklaşan derecede mutsuz bir insanın (ki kamusal alanda bulunması yüksek ihtimal), bundan olumsuz yönde etkilenmesi çok yüksek ihtimal ve siz de geçip o insanın karşısına "ne var kardeşim mutluluğumu dile getiremez miyim?" diyemezsiniz pek (haklı olsanızda). Birileri kızacak sanki bana ama dur bakalım.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

wallla bence mutluulukta üzüntüde insanların olayları algılayışıyla ilgilidir bence... ortada sde ce salt gercekler wardır ama o olayı mutlu yada üzücü ya da yanlıs veya dogru kılan insanların olayı algılayış biçimleridir... biri için mutlu edici olan ötekine üzücü gelebilir...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Sosyal ağlarda paylaş

Herhalde son zamanların popüler konusu bu olsa gerek. Alakalı alaksız her yerde insanlar aynı geyiği çeviriyor. Mutluluk zaten bir duygudur ve duyguda doğru ya da gerçek diye bir kavram olmaz. Bu durumda mutluluğun göreceli olması gayet normal ve hayretlik uyandırmayan bir gerçektir. Ayrıca bu konu ile hiç ama hiç alakasız bir noktadır. eğer duygular üzerine felsefe yapmak isteyenler varsa, tavsiyem birşeyler yazıp karalama defterine koymalarıdır.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

başlığı açan benim ve başlığı açtığımda mutluydum çubuk falan kaybetmedim.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FallenAngeL, 01 Ağustos 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
mutsuzum ulan var mı alayınıza isyan be içim yanıyo ve bunlar gercek sevdiğim kız gitti olay daha baslamadan bitti yarım sise pasiflora içtim intahar etmeyi bile basaramadım kusturdular zorla ben napıyım bide gelmişşin buraya mutluluk die thread acıyosun mutsuzum hem de hayatta dibe vurcak kadar mutsuzum hersiym var okul aile yasam ama mutsuzum cunku o gittti ve hiç bir sey soylemedim mutsuzum cunku onun beni sevebilme ihtimalini bile dusunemeden gitti sadece hoscakal diyerek mutsuzum hayatta yanlızım sevicek bir kimsem yok

yeter mi bu kadar sebeb daha da yazıyım mı

aslına bakarsan "daha" sebep ne olabilir ki?

zaten tek sebep onun gitmiş olması degil mi?

üzül. ama geçer.[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 01 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
yok ben vazgeçtim her zaman söylediğim gibi;
Mutluluk bana haram..

İçimden bi daha bunu demek geldi..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Mutluluk nedir? Önce onun bi tanımını yapalım..
Mutluluk : insanın istediklerini elde etmesi,sevdiği şeyler yapması,rutinlikten sıyrılması..vs.vs gibi durumlarda hissedilen his. [Bence]

Bana gelince Mutlu sayılırm.
Herşey tam değil. Üniversite olayı var.! Hala hazırlanıyorum 1hafta fln kaldı sınavlarıma.
Kız arkadaşımla aramız limoni.
Ben istanbul veya ankarada okumak istiyorum. O çoktan izmir'i yazdı bile...
Yarın belli olucak işte tercihler...

Başka ne gibi istekler olabilir ki? :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...