Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 vay be alien yiyomuş millet :-) allahtan ben pek tercih etmiorum KFCyi varsa yoksa double whopper :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Penthesilea, 08 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: Isterse Kentucky Fried Zergling olsun, yine yerim. I love the taste of zergling in the morning. Mm cok lezzetli cidden =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 KFC'nin bendeki tek olayı biscuit denen hadise olduğu için, ve biscuit içeriğinde de tavuk bulunmadığı için, problem teşgil etmiyor haliyle benim için:) uydu mu ne[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ya iyiki yalan cıktı olay tamda hasret gidermek icin yarın KFC ye gidicektim oh bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ne olursa olsun mc donalds gibisi yoooook... :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ulan banvit uretiyo onlar americadkiler olabilr ama bizimkiler has yerlimama etli butlu hergun 4 tane horozu rahat kaldıyo vitamin deposu valla[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 neidugu belirsiz hayvani yemem, nedir bu yahu.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: ultrAslan, 08 Temmuz 2005 01:30 tarihinde demiş ki: Ne mutlu bana bu tür şirketlerin hiçbirinden alışveriş yapmıyorum. aynen.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innocente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Dürüm,Kebap,lahmancun derim başka bişiy demem[signature][hline]Sana boynumuzu eğeriz sanma.Hakkımı gelir alırız zorla -Duman- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yuh ya, hayvanlarin tuylerini oldurmeden mi yolmuslar?!? Utanmasalar hayvanlari oldurmeden servis yapacaklar. Yazik valla hayvancagizlara. Oldurmekten beter yapmislar. Iskence resmen![signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Haber yalan cunku heryerde tavuk yazıo yane kfc yazıo sitesinde flmda çikkın plzzz[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Saçma sapan yalan yanlış bi haber diyorum buna sadece. KFC banvit tavuklarını kullanıyo, korkulacak bısey yok yani.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar