Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast foodlara dikkat!

DiabloTyrael

Öne çıkan mesajlar

Her ne kadar fastfood kültürüne karşı olsamda yalan haberlerle yola çıkmak size başarı kazandırmaz. Bu olayın asparagas olduğu da yıllardır bilinir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

saçma sapan konuşmayın ya ankarada bütün kfc lerde ürünler banvit tarafından temin ediliyor diğer kfcleri bilmiyorum ama banvit firmasının kökü bandırmadır o yüzden bi kuşkum yok merak eden varsa araştırsın banvit nedir necidir.[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

evet amerikada böle olabilri belki de türkiyede banvit ürünleri kullanılıo. bi de milletin tepkileri çok güldürdü, haberi okudum sonra herkes tepki vericek sandım , herkes normal karşıladı çünkü herkes AÇ ehehauhae :D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 07 Temmuz 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
herkes tepki vericek sandım , herkes normal karşıladı çünkü herkes AÇ ehehauhae :D

=)
ben bi de beleş kuponla alıyorum hep,çifter menü yiyorum=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
cidden bu tip birşey var. super size me adlı bir filmde bunlar konu ediliyordu. belki amerika'da olabilir ama türkiye'de olduğunu sanmıyorum. türkiye'deki tavuklar hem lezzetli, hemde bu tip birşeye izin verileceğini sanmam yada tarım ve köyişleri bakanlığında çalışan halamdan hiç bir bilgi alamadım.
super size me adlı filmde tavukları öldürüp bir makinaya atıyordu. mc donalds veya başka fast food restoranlarında yediğimiz nuggetlar o makinadan çıkıyor. yanlız dikkat ediniz burada önemli bir nokta var. tavuklar makinaya olduğu gibi atılıyor. kemikleri veya iğrenç bölgeleride yediklerimiz arasında. sadece derisi ve tüyleri yolunuyor. vallahi biraz iğrenç. tavuk yemek ürkütüyor adamı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

yalan habermiş okuduk gördük ama siz hala fast food denilen rezilliğimi yiyorsunuz? elimde 1-2 tane hayvanlara nasıl eziyet edildiğine dair videolar var arkadaşlarımda bu videolardan yüzlercesi var zaten "aramanın gücü" bunları nette de bulamiliersiniz özellikle Animal Liberation Front sayfalarında ne hayvanların nede insanların insanların genetik müdaleye uramasını istemiyorum dünya bize değil biz dünyaya aitiz onu kirletip değiştirdikçe farketmeden de kendimizi yok ediyoruz yediğimiz her fast food ürünü bazı pala bıyıklı koca göbekli insanları zengin ediyor ve hergün dünya gelir düzeyinin değişmesini sağlıyor böylece fakir daha da fakirleşiyor sosyal sınıflar yok oluyor ve kapitalist düzen zengini lider yapıyor

hala fast food yiyin ne diyim bu tercih ama benim tercihim değil[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

bunlari birakinda bi kitap vardı bana ingiltereden babaannem yollamıstı fast food akkında ki gercekler diye bi kitapti simdi aradim kitabi bulamadım onca kitap arasında yazarını yazmak istemistim neyse..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Haber ile alakasız, ama KFC'nin tavuklarına yönelik başka bir bilgi vermek istiyorum.

Daha 14 yaşımda yaz okulu için İngiltere'ye gittiğimde, oradaki İngiliz hocalarımızdan biri, ilk gün ilk derste bize KFC'den asla yemememizi öğütlemişti. Yanında getirdiği tavuklarla da nedenlerini anlatmıştı. Aradan geçen süre kapsamında aklımda kalan fazla birşey yok, fakat o tavukların alındıktan bir gün sonrasında kapkara olduklarına kendi gözlerimle şahit olmuştum. Adam anti-amerikancı bir tip değildi, sadece bizleri öğle yemeğinde nerelerde yemek yiyip, yemememiz gerektiği konusunda yönlendiriyordu. Kulağınıza küpe olsun.

Mc Donald's ve Burger King konumuz değil ama, Pınar'ın ürünlerini kullanmaları, onların içinde büyük bir eksi. Dayım uzun yıllar Pınar'da üst düzey yetkili olarak çalıştı ve ağzını bıçak açmayan biridir. Demek istediğim ayrıntılardan bahsetmez ve anlatmaz. Bize tek verdiği öğüt Pınar ürünlerini kullanmayındı. Bunu da ekliyim...

Döner, kebap neyimize yetmiyor:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...