DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 - Reklam yapmak istemem ve bu bir karalama kampanyası değildir - :)i KFC artık Kentucky Fried Chicken diye açılımlı olarak hiç bir yerde adını yazmıyor. Biz bunun Fried yani yağda kızartılmış a karşı bir önlem olduğunu düşünüyorduk, meğerse durum farklıymış. Esas gizledikleri Chicken yani tavukmuş. Hiç biryerde tavuk kelimesini de kullanmıyorlar, daha doğrusu hükümetleri kullandırmıyorlarmış. Nedeni ise, kızarttıklarının hakiki tavuk değil de aşağıda resmi görülenden de beter genetic olarak oynanmış bir organizma olduğu imiş. Bu değişime uğramış yaratık hem daha ucuza mal oluyormuş, hem kemikçe fakir ama et olarak şişirilmiş bir canlı yetişiyormuş, hem de tüy ve kanat derdi olmuyormuş. KFC'nin gizli çocukları Mc Donalds, Burger king ve Pizza hut'ta bunlar da varmış. A HorribleN Fact about KFC Deidre Williams Mis Tech, Boston/Hingham Boston (617) 626-1295 Hingham (781) 740-1600 ext.112 Alıntıdır..[Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 07 Temmuz 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 07 Temmuz 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet ama cok lezzetliler , ne olduklari hic onemli degil benim icin hala kotu bi bucketi herhangibi guzel bir yemege tercih ederim. sayfa duzeni muthis olmus bu arada :p[signature][hline]Neyse o.
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yok yahu o kadaar da degil..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Kfc sevmiyodum zaten =P burger kingde whoppera devam..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T.
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bencede lezzetliler :) Gayette iyi gidiyo Susturamazsın bizi :P[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet arkadaslar bu yalan degil, ama bunlar tavuktan daha lezzetliler buna garanti verebilirim, cok seviyorum onlari, canlarim benimmmhh.Az kemikli oluyolar bide.[signature][hline]Neyse o.
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Burger King'de kemiksiz dana geliştirmiştir. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bunlar böle bi kaç bacaklı fşlan oluyomuş bende oyle duymustum. mesela but için ve kanat için yetiştirilen tavuklar farkılıymış. but için olanda 4 tane bacak mı ne kanat için olanda 2 den fazla kanat varmış. ne kadar doğrudur bilinmez tabi... ayrıca isterse 15 tane but olsun tadı değişmedikçe millet için farketmiyo[signature][hline]FB Sailing Team
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet alıntıdır. Her iki ayda bir bu konu tekrar açılıyor çok az aramaya inansan ve gelen forward maillera inanmasan daha iyi olur aslında. O resimlerdeki tavuklarında kfc ile alakası yok. Uzakdoğulu bilimadamlarının bir kaç sene önce genetic research için projelerinden bir tanesi....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Benim gordugum kfc yaratiklari yürüyemiyodu zaten oturduklari yerde büyüolardi ve oturduklari yerde tavuktan ayirt edilmeleri imkansizdi.[signature][hline]Neyse o.
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 israil da bi üniverstede yetiştirilen kılsız davukmuş o öyle yazıyo ilk resmin altında. özel hayvan ürettirmektense tüylerini yolan makina yaptırmak veya 3-5 çinli çocuk tutmak daha ucuz olur herhald.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahuahuahau tavuk yemem o ayrı mesele de bu hayvanlar çok komikmiş :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 İsimdeki sorun Kentucky isminden gelmekte. "çikın koyamaz helelölö tavuh diil bunnar" değil yani mesele.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: StRencher, 07 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki: Evet alıntıdır. Her iki ayda bir bu konu tekrar açılıyor çok az aramaya inansan ve gelen forward maillera inanmasan daha iyi olur aslında. O resimlerdeki tavuklarında kfc ile alakası yok. Uzakdoğulu bilimadamlarının bir kaç sene önce genetic research için projelerinden bir tanesi.... Forward mailler değil.. Sen kafana bak.. Bizim sitemizden aldık bunu, başka biri tarafından paylamış. Sizlerle paylaşmak istedik.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Şey o haber yalan http://www.snopes.com/horrors/food/kfc.htm http://www.usatoday.com/tech/columnist/cceli008.htm http://urbanlegends.about.com/library/weekly/aa010500a.htm?once=true& daha bir çok site var bunun yalan olduğunu gösteren. Ancak şöyle bişi var KFC tavukları oldukça küçük yerlerde dipdibe beslemektedir, çabuk büyüsünler diye özel yemler vermektedir. Bu tavuklar gün ışığı dahi görmeden diğer piliçlerin daha mini mini olduğu dönemde inanılmaz boyutlara gelmekte ve parçalanmaktadırlar.. Kısaca KFC kötüdür ama mutantlarla çalışan bir şirket değildir. Keza her şirkette (Pınar Banvit vs) tüy yolma makineleri mevcuttur. Yani tüysüz olmasına veya tüyleri yolacak kişilere falan gerek yok (Bügün Pati'de Hoax avına çıkmışım gibi bi şi oldu... Sadece raslantı) :D EDIT: Bi de universite adresi varmış http://www.unh.edu/BoilerPlate/kfc.html [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız [Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Temmuz 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 çok lezzetliler fakat[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 elinizde hamburgere dair böyle bir döküman varsa bana göstermeyin hehe.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: daverc, 07 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Evet ama cok lezzetliler , ne olduklari hic onemli degil benim icin hala kotu bi bucketi herhangibi guzel bir yemege tercih ederim. sayfa duzeni muthis olmus bu arada :p harbiden banane o canlıdan ben yedigim seye bakarim hem nie ole yaratik filan deniyoki cokda tatli bişi ben bundan alip beslicem ewde bi tane[signature][hline]asdasdasd
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ne yiycez biz peki kendimiz avlanalım en iyisi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Abi şu hayvanın haline bakın yazık deilmi ya?? Ne biçim ne boktan dünyada yaşıyoruz allah belasını versin kimse bunu yapan..Bu hayvanı bu hale getiren kimse allah belasını versin..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ya neden anlamak istemiyorsunuz. Human Genome Project'te daha ilerilere ulaşabilmek için bu hayvanlar denek olarak kullanılıyor ki bunda yadırgayacak bir şey yok. Aynısı farelere de yapılıyor size ne kardeşim. Bilimadamı ne güzel birşey buluyor. Basın açıklaması yapıyor, resimler çekiliyor sonra hobaa resimler amerikan ürünlerinin karalamacıları tarafından oraya buraya bak kfc böyle böyle diye yollanıyor.... Allah aşkına her türlü propaganda malzemesine kanmayın arkadaşlar. Vede aramaya inanın biraz.......[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ilk posttaki 4 resimden sonuncusunda yerdeki tüyleri de görünce, sanki az önce orada yolmuşlar hayvanı diye düşünüyor
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: daverc, 07 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Evet ama cok lezzetliler , ne olduklari hic onemli degil benim icin hala kotu bi bucketi herhangibi guzel bir yemege tercih ederim. sayfa duzeni muthis olmus bu arada :p Sen insan mısın?[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aramaya inanmadıkları gibi okumaya da üşeniyorlar yoksa yazdık yukarıya bunlar aldatmaca HOAX denilen uyduruk şeyler yutmayın bööle yalan haberleri diye... Adam başlığa bakıyo ilk yazanı okuyor basıyor mesajı "Vay vay ben de yemicem bunları bak bak neler yapmışlar hele.. Yazık hayvanlara geber KFC"[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bence iğrenç ötesi..yazık ya..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Öne çıkan mesajlar