Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 3d grafity yapmak ıcın hangı programı onerırsınız ?[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 3dsmax veya photoshop bunları bilmiyorsan bile kullanmayı photoshop da ogretilerle birlikte kolayca yaparsın. photoshop oncelikli diyim:) kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 @mutos ps ?[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 saol Teşekkürler[signature][hline]- Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 zagg,eet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 photoshop u ogrenirsen her turlu yaparsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 photoshop u bılıyorum zaten benım daha once kullandıgım bı program vardı Onun adını unuttum[signature][hline]- Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yapamazsın sen. ben yapıyımmı sana:D graffiti diilmiydi o[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yaparım canım sen merak etme sana bu işleri ögrete kim nede olsa ??[signature][hline]- Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar