Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] nwn hotu takıldım :)

kingpin

Öne çıkan mesajlar

undermountain level 2 de 4 tane renkli dalga var böle .. ortasında havuz var onların bütün renklerini topladım ancak kapıyı açamıyorum her seferinde uyuz minik bir dragon çıkıyor kesiyorum tekrar çıkıyor o kapıyı açmak için gerekli şey nedir sapıtıcam[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben baya bir ilerledim drowların şehirde falan takılıyorum seer görev verdi biş tanede ondan önce dock tan bir yere gittim kanatlı elf lerin olduğu yere şehirde curse var işte ancak curse i 5 parçaya bölünmüş ayna düzeltiyormus topladım 4 ünü ancak 1 ini gerizekalı sabal denilen bir drow aldı nabıcam bulamıyorum bütün sehirde ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Sosyal ağlarda paylaş

biri queende. biri wizard da biri library de biri sehirde yerde oturan merchant in verdigi compass le bulunuyor biri de temple da. hepsini gezmen gerekiyor. sonra geri donuyorsun kaleye, 2. katta foolla konusuyosun. ilk defasinda sabal yok, 2 defa diyaloga girmen gerek fool la. sonra sabal beliriyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

queen dediğin nererede ? ayrıca kalede 2. kat yok sadece thorn room var özel olarak .. queen diye bir yer göremiyorum haritada sadece extra olarak cave var odaki wing elf te gidip sabal e verdiğini açıklıyor zaten.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Sosyal ağlarda paylaş

eohm, spoiler yapmisim, cavedeki elf queen. sen bunlarin hepsini gezince throne room a gidiyosun. fool la konusuyosun. ama eger ilk konusmansa sabal olmuyor orada. bu durumda aynalari toplasan da throne roomdan cik, bir daha gir. bu sefer sabal da fool un yaninda olacak. hazirlikli gir, buyuk bi savas seni bekliyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazırlık girmene gerek yok ehe senin tarafından 3. sabal ın tarafında 2.(senin arkadan gönüşünde sağda) sütüna bind yaparsan kırık parçalardan birini golem döneşüp rahat rahat kesersin zaten sonrasın kolay drow lar ama zorlanırsan bu seferde soldaki Sabal ın tarafından 2. sütün full hp çekiyo.[signature][hline]See Saw Die
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane walkthrough adresi veriyim. Belki bunlar işine yarar:

http://www.gamebanshee.com/neverwinternights/hotuwalkthrough.php

http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/34934.html

Yine de olmuyorsa başka görevleri yapmaya çalış. O bölümü bitirmek için illa o görevi yapmış olman gerekmiyor.[signature][hline]Nwn Modüllerim
Sosyal ağlarda paylaş

işte abi garbage olan yerden almamışım ne varsa garbage te var zaten :) simdi gittim golemlerin adaya aghaaz bana görev verdi ferron u öldür diye tam gidiyorum ferron u öldürmeye oda ben dostum falan dedi ancak ben orda yanlışlıkla sanctuary e girmeye çalıştım daldılar direk arada ferron da geldi onuda indirdim :P aghaaz a gidip kelleyi verdim yapacak bisey kalmadı bu arada sanctuary e girdim ortaya gelince minik towerler doluyor lighting ten geberiyoruz nabıcaz yani quest te kalmadı.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Sosyal ağlarda paylaş

abi böle abidik gubidik bir yere geldim elder brain falan vardı bir ara yanlış seçimi yaptım da oyun bitti sonra load tan geri gerip :) elder brain e mirror u verdim falan simdi keko keko takılıyorum main bir quest yok..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Sosyal ağlarda paylaş

cult temple diye bir yerdeyim şu an :) cult monk u öldürdüm kazıkla ancak içerde böle elektrik atan bir hadise var ona uyuz oldum energy orb koyuyorum ta orda milyon tane hedecik var bende ise 1 tane var.. ayrıca underdark a gidiyorum bi yerde kilit var yanlıs cevap verince oda elektrik cakıyor west tunnels e giden gidip beholder dalgasını çözsem nerede bilmiyorum ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...