Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz yemek?

DiaBoLiC

Öne çıkan mesajlar

Bakın şimdi herkes en sevdiğiniz karakter yok en sevdiğiniz dünya bla bla bla diye şeyler yazmış bende inadına en sevdiğiniz yemeği soruyorum...ama frp oynarken yediğiniz bir yemek olacak...

Ben en çok candlekeep te yediğim mantıyı bir de chult'ta yediğim t-rex budunu unutamam DM bana tadının tavuk gibi olduğunu söylemişti :D[hline]Serve no one but Bane
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Takhisis, 05 July 2003 23:18 tarihinde demiş ki:
Börek :)
Üstelik 'DM payı' diye de 10 dilimden 5'ini ben yerim.Eh,haliyle benim playerlara pek yiyecek bir şey kalmıyor,bir de onlara sormak lazım. :D[hline]Mercy is weakness and weakness is death...

:D valla tüm DM lerin ortak özelliğimidir bu ya? Obez olacam artık :D[hline]Serve no one but Bane
Sosyal ağlarda paylaş

walla bi arkadaş jelibon getirmişti (ben yatılı okuldayım boş katta oynuyoz adam da o jelibonları satıp 4. sınıflara fln para kazanıo) ben de bu jelibonlara el koydum iki tane daıtırım diye ben bööle kesildikçe yiyiodum sonra çocuu batırdım ama olsun bi tane greatsword mu ne ööle bişi vermiştim ama büyülüydü unuttum şimdi kapamıştık işi :P
zaten çocuk onu vermeden bana jelibonları vermişti amaan banane yaa getirmesiydi
bi de en çok çubuk kraker yemişimdir çaktırmadan
sonra en çok içtiğim şey de gazoz'dur :D[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

Frpye ilk başladğım sene (orta1-2) ağırlık kavramanı bilmiyodum tabi kapasiteyide bide 2nd editonda hani güyya clericler için oyuna sıfır parayla başlarla ama orderları onlar için gereken malzemeleri tedarik eder diyodu(burayı çok iyi hatırlıyorum :)) eheh kitapda ne varsa almıştım bi war elephant almadıım kalmıştı :p DMde bi abi heh hiç sesini çıkarmamıştı da yeni başlıyoduk nede olsa eğlenelim diye bişey demedim ilk yolculukta çantamdan tencere ve odun çıkartıp peynirli omlet yapmıştım herkese hehe ozamanlar daha (newbieyken) nasıl eğlenirdik :) Ben paladin olmuştum bikere bi arkadaş )oda yeni başlamış oda bilmiyo) ben necromencer olsam bile yardım istediğimde haritanın öbür ucuna kadar bile gelmek zorundasın çünkü sen paladinsin derdi nasıl sinir olurdum ama acaip eğlenceliydi ah ah :)[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ot ve meyve suyu
denyo bi vejeterjan elfi oynadıım için böle oluyo işte.

ha frp oynarken ne yiyosun derseniz. Frp oynarken yemek yenmez, ara verilir öyle yenir derim. Tiyatrocuların sahnede yemek yedii görülmüş mü lan![hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

haha ben yaptım!YAPTIM!Otik'in baharatlı patateslerinden. :-D
Önce bir güzel yıkayıp fırçalayın patetesleri.Sonra elma dilimler gibi kabuğuyla büyük büyük dilimleyin.Tuzlayıp kızartın.Servis ederken üstüne hazır baharat karışı tozlardan serpin.Mmmm.Playerlarınız parmaklarını yemezse bende beş başlı ejder değil lağım cücesi olayım. :lol:[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 06 July 2003 18:06 tarihinde demiş ki:
ha bir de dragonlance okurken otik in baharatlı patatesleri vardır hep okurken merak etmişimdir canım çekmiştir :)[hline]they say...                                         
when you hunt the engineer-
the engineer also hunts you!

Ankara Nuans barda yapiyorlar. DL ile FRP ile pek alakalari yok ama baharatli patates buymus demekki dedirtti bana. enfes bisiy[hline]blinded by fear of life

[Bu mesaj Dojorel tarafından 06 July 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Takhisis, 06 July 2003 18:28 tarihinde demiş ki:
haha ben yaptım!YAPTIM!Otik'in baharatlı patateslerinden. :-D
Önce bir güzel yıkayıp fırçalayın patetesleri.Sonra elma dilimler gibi kabuğuyla büyük büyük dilimleyin.Tuzlayıp kızartın.Servis ederken üstüne hazır baharat karışı tozlardan serpin.Mmmm.Playerlarınız parmaklarını yemezse bende beş başlı ejder değil lağım cücesi olayım. :lol:[hline]Mercy is weakness and weakness is death...

bi daha DL oynatcaan zaman söyle de gelip yi... şey... oynayalım :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Takhisis, 06 July 2003 21:08 tarihinde demiş ki:
Oh,armut piş ağzıma düş.Haybiye yazmadık herhalde tarifi.Otur yap. :)[hline]Mercy is weakness and weakness is death...

ama kabiliyet ister bu işler, tecrübe ister :-)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

the blue eye kafenin spesiyali mavi bir göz olmuştu.İğrenç bişeydi ama oyuncu ona çok para vermişti ehueheh.Dm olarak gerçekte oynarken patlamış mısır çok yedim.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim DM bir gün yavşaklık yaparken karşımıza bir lantern archon çıkardı o da bize güneş ışığıyla beslenmeyi öğretti süper bir avantajı var dungeon mağra gibi ortamlarda karnın acıkırsa priest sunblade büyüsü çekiyo herkesin karnı doyuyo. :)

Bide zamanında vejeteryan Voadkyn (giant-kinlerin en küçüğü elf tipli wood giant) oynamıştım adamların tanımında "loves eating always can be heard munching on a sack of seeds which he always carries" yazıyo günde bir fındık/fıstık-yemiş toplamak için 2 turn harcıyodum özellikle birilerini kovalarken milleti acayip gıcık eediyodum.[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:

[Bu mesaj nightstalker tarafından 07 July 2003 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...