Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İşte kameraları görünce halk babası olan bir valimiz ve karşısında ezik büzük kalan bir başhekimiz... Pis fırça atıyor ama kameralara oynuyor... (: http://rapidshare.de/files/4166662/lv03.rar.html not : .rm formatıdır.. (Bende gece gece bi' tv izleyeyim dedim bunlara rastladım..)[signature][hline]www.blind-guardian.com [Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 20 Ağustos 2005 05:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Haberlerde izledim onu. Vali' nin coşması tabi hoş değil ama konuda gerçekten bi saçmalık var. Başhekim tayinini istemişmişmişmiş, onun için uğraşmamışmışmış... Bunu da reddetmiyor başhekim. Sonuçta diyaliz ünitesi bu. Boru değil... Adamlar masraf yapıp açıyolar üniteyi ama faaliyet yok...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 haberi gördüm olaydan haberim yok ama valinin tarzı berbat. televizyon kamerası görünce idealizm doğallığı bile olsa şu tip davranan heriflere kıl oluyorum. antipati budur işte. karşısındakinin kendisinden mesleki ve çoğu açıdan üstün olduğunu bırak düşünmeyi, karşısındakini bağımsız bir birey yerine bile koymayan bir adam..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Herifler diyaliz ünitesini kapamışlar 007 james bond ben olsam kafa göz dalardım =) @Zenphex_Majoram TV kartı aldın sanırım, güle güle kullan =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yok önceden beri vardıda kurcalamamıştım... (: Yakalarsan bişiler daha çekerim belki..[signature][hline]www.blind-guardian.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kameralarin olmadigi bir odaya cekip orda azarlamasi lazimdi. haklida olsa, vali ye yakisir bir tavir degil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 caps'da koy videolara :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ahahha evet capsı unuttum yahu (: Belki izlediğiniz bişidir hani q:[signature][hline]www.blind-guardian.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 teraziye tikladim eline saglik.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 burda da mı aynı muhabbet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 vali doğruyu yanlış biçimde anlatıyor[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bu haberden bi önceki haber daha komikti.mike tyson kameramanı öpüyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Başhekim istifa etmiş....[signature][hline]www.blind-guardian.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evet kanal d de gösterdi istifa etmiş istifa haberinden sora gene mike tayson çıktı şu anda o var :p kaçmış kameralardan fln feşmekan hani 4 hatunlada bilmiyorum eğlence gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 [signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 iyi açıklamışsın :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Miraul, 20 Ağustos 2005 23:25 tarihinde demiş ki: Ötesi yok daha nedenebilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar