Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Draconis Alumni **GUILD**

Karqa

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlarım ,
Biz Draconis ALumni guildi oalrak WoW adlı oyunada bir şubemiz açılmıştır bazılarınızında bılgıdı gıbı Dark Age Of Camelot adlı oyunda Excalibur adlı Realmde Hibernia da kurulu olan Draconis Alumni bir ispanyol guildidir adıda latincedir türkçe meali Dragonun Öğrencileri anlamına gelmektedır bende DAOC ta bu guıldde officerdım ve DAOC u bıraktım WOW a başladım burdada Draconis Alumni adlı guıld kurulmuştı Daoctakı Jayce masterımız guıld 14 kişiyken bana devretti ve şuanda bizde
DUNEMAUL adlı realme Alliance olarak devam ediyoruz şuanda guildimiz
124 üyesi 45 e yakın türk vardır gerileride yabancı hergün düzenli raidlerimiz yapılmaktadır

Guildimize katılmak isteyen arkadaşlarımız lutfen benımle ırtıbata geçsın buradan

Saygılarımla bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim
From Karqa Corte...[signature][hline]Legend is back.....
Karqa Corte
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada guılde katılmak ıcın yogun talep var arakdaşlar levellerınız biraz düşük oldugundan sızlerı ılk oalrak Counsil Of TURKEY adlı alt guıldımıze yerleştiriyoruz ordakı arkadaşlarla ayn anda questlerınızı yapacaksınız basınızda lvl 55 bi druid arkadaş olacak herşeyınızı sağlayacak lvl 23 civarı oldugunuzda asıl guılde geleceksiniz[signature][hline]Legend is back.....
Karqa Corte
Sosyal ağlarda paylaş

Sağol Engin biizm yönetiliş tarzımız farklı oldugu için isim yaptık ve uyelerımız memnun şuan dıger turk guıldlerının masterları tanıdıgım hepsı alaturqa özentısı yok sadrazam yok vezir parmağı bizde her gece saat 00.00 da program yazılır
mesela
Saat 13.00 da Zul Farrak
saat 16.00 da Maraudon
saat 19.00 da Sunken Temple

ertesi gün Xroads a ve dıger horde mekanlarına raid duzenlenır falan filan bunlar sadece ornek tabı MC falanda olur aktifliğimiz burdan kazanılıyor herşeyden öenmlısı turkler var onalrdanda fazla yabancılar yanı guıldde geyık olmuyor herşey seviyelı ve yardımlaşma son noktada alaturquayı bılmem ama dıger turk guıldlerınde arakdaslarım ve kendı karakterlerım var geyık yuzunden 20 ye yakın uye kaybettıelr toplam zaten 35 member falan her ıkısıde olay burda bıtıyor zaten baba herkese kapımız acık yanı lvl 25 e kadar kendımız Counsil Of TURKEY adılı guıldımızde egıtıyor ve questlerını yaptırıyoruz[signature][hline]Legend is back.....
Karqa Corte
Sosyal ağlarda paylaş

Beni yanlış anladınız sanırım ben kimseyi kotulemedım aksıne alayurqa yı övdüm diyoprumki alaturqayı bılmem ama dıgerlerının yönetim sistemi kötü diyorum yanı alaturkaya lafım yok ayrıca dıger guıldlerın masterlarıda çok abartı samimi arkadaşlarımdır buda bilinir yani yardımlaşma içindeyiz o yuzden o guıldlerden cıkanlar bana gırmek ıstedıklerınde yanlış anlaşılma olmasın dıye almıyorum[signature][hline]Legend is back.....
Karqa Corte
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Karqa yillar once Daoc'u birakan Karqa mi? Ne ara sana birakti Jayce guildi ya, ben son gordugumde Elwizardo falan vardi Co-GM'likte.

Unutmusum hatta, sen bir ara daha guild komutlarini bilmeden guild kurup beni gm yapmistin ayarlarini yapayim diye, sonra gm yaptigin adami demote edemedigini farkedip beni atamamistin falan, bir sure sonra da birakmistin zaten. Ayni Karqa legend'dan bahsediyoruz dimi?

DA'nin adi izinsiz kullanilarak guild falan acilmasin diye soruyorum yani bu kadar, guildinin iyiligi icin, yanlis anlama.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?

[Bu mesaj Baggio tarafından 16 Ağustos 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok arkadaşım burda kimsenin izni olmadan bi olay olmaz zaten Dunemaulde oynuyorlardı jaycenın lvl 47 mı ne karakterı vardı oyunda denk geldık guıldı gırdım sonra devrettı bu insanlar dunemaulu bıraktılar şu andada burning legion da oynuyorlar ve yeni guildlerinin adi ise or die trying[signature][hline]Legend is back.....
Karqa Corte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...