SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 voysdan cacık olmaz keşke olsada yesek *!iç geçirir *[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hadi layn tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. [Bu mesaj Voys tarafından 06 Ağustos 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 veriolar diosun hastahanede[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 napar eder bi haydari uydururdum ya, sarımsak, dereotu, yoğurt biraz da mayonez..başka bişey konuyo muydu acaba?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ahauha bu lafını bu arada çalıorm imzama[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 mayonez ve haydari ?[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... [Bu mesaj SirAnubis tarafından 06 Ağustos 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SirAnubis tarafından 06 Ağustos 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: SirAnubis, 06 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki: 1.5 şişe smirnoff bitirdim tek başıma üstüne 6 kadeh sek rakı shot yaptırdılar bişi olmadı 2 gün sonra 2 şişe smirnoffu 1 saatte bitirdim shot yaparak ve komaya girdim ehehe Evet abi bilim adamlarına falan söyleyelim araştırma yapmasınlar çünkü ilk android keşfedildi...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 lokantalarda mayonez koyuyolarmış koyu ve ekşi olsun diye[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: RamsesII, 07 Ağustos 2005 00:03 tarihinde demiş ki: said: SirAnubis, 06 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki: 1.5 şişe smirnoff bitirdim tek başıma üstüne 6 kadeh sek rakı shot yaptırdılar bişi olmadı 2 gün sonra 2 şişe smirnoffu 1 saatte bitirdim shot yaparak ve komaya girdim ehehe Evet abi bilim adamlarına falan söyleyelim araştırma yapmasınlar çünkü ilk android keşfedildi... ne alakaki
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bende 6 şişe sek smirnoff üstüne 7 düzine bira içtim, sonra gezdik caddede, bana mısın demedi yandaki kuyumcudan 13 tane redbull alıp redbull viski yaptık bak o zaman parmak uçlarımda birşeyler hissettim[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Pirvan, 07 Ağustos 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Bende 6 şişe sek smirnoff üstüne 7 düzine bira içtim, sonra gezdik caddede, bana mısın demedi yandaki kuyumcudan 13 tane redbull alıp redbull viski yaptık bak o zaman parmak uçlarımda birşeyler hissettim Yaşıyomusun hala?[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tam geldin gününü buldun içecek akşamı bekleseydiniz .. Aslında napalım biliyonmu açalım webcami koyalım çekirdekleri içkileri çit çit çitleyip içerlim hepberaber 5-10 kişi toplanıp eheh[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dyna sızdınmı?[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 07 Ağustos 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Pirvan, 07 Ağustos 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Bende 6 şişe sek smirnoff üstüne 7 düzine bira içtim, sonra gezdik caddede, bana mısın demedi yandaki kuyumcudan 13 tane redbull alıp redbull viski yaptık bak o zaman parmak uçlarımda birşeyler hissettim Ayaktaydın pekı hangı parmak ucları el mı ayak mı..?[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz)
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 adam sizle kafa buluyo siz onla kafa bulmayin hic[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Pirvan, 07 Ağustos 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Bende 6 şişe sek smirnoff üstüne 7 düzine bira içtim, sonra gezdik caddede, bana mısın demedi yandaki kuyumcudan 13 tane redbull alıp redbull viski yaptık bak o zaman parmak uçlarımda birşeyler hissettim Banada öğret senin öğrencin olmak istiyorum.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Onu bırak İnan da tayfayı toplayıp bi cam cama deil can cana yapmamız lazım.
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 fasıl musıkı olsun donulmez aksamın ufkundayım falan ıyyy booo :P
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Voys, 06 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki: rakı güzel bişey değilki mezesi güzel olsun, votka hariçlerinin kokusuna dahi dayanamıyorum ben. Haddini bil lan zaten senin zevkine güvensek. Aslan sütü olmassa olmazdır yani.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Pha, 07 Ağustos 2005 02:10 tarihinde demiş ki: Onu bırak İnan da tayfayı toplayıp bi cam cama deil can cana yapmamız lazım. en kısa zamanda :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 günaydın... açın ahmet kaya koyuorum bende rakımı[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 için anasını satim.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eheh valla sizden habersiz içtik mercimanla,keske gelseymişiz.aksam burada aleem varmmısss[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Caglar35, 07 Ağustos 2005 10:24 tarihinde demiş ki: günaydın... açın ahmet kaya koyuorum bende rakımı sabah sabah içilir mi :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Pha, 07 Ağustos 2005 04:31 tarihinde demiş ki: said: Voys, 06 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki: rakı güzel bişey değilki mezesi güzel olsun, votka hariçlerinin kokusuna dahi dayanamıyorum ben. Haddini bil lan zaten senin zevkine güvensek. Aslan sütü olmassa olmazdır yani. git newbie-center basıp adam kes sen, ne işin var içki muhabbetinde?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Öne çıkan mesajlar