Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içiyorum öyleyse varım akşamı

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

voysdan cacık olmaz keşke olsada yesek

*!iç geçirir *[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Sosyal ağlarda paylaş

hadi layn

tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.

[Bu mesaj Voys tarafından 06 Ağustos 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mayonez ve haydari ?[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...

[Bu mesaj SirAnubis tarafından 06 Ağustos 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SirAnubis tarafından 06 Ağustos 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SirAnubis, 06 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
1.5 şişe smirnoff bitirdim tek başıma üstüne 6 kadeh sek rakı shot yaptırdılar bişi olmadı

2 gün sonra 2 şişe smirnoffu 1 saatte bitirdim shot yaparak ve komaya girdim ehehe

Evet abi bilim adamlarına falan söyleyelim araştırma yapmasınlar çünkü ilk android keşfedildi...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 07 Ağustos 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
said:
SirAnubis, 06 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
1.5 şişe smirnoff bitirdim tek başıma üstüne 6 kadeh sek rakı shot yaptırdılar bişi olmadı

2 gün sonra 2 şişe smirnoffu 1 saatte bitirdim shot yaparak ve komaya girdim ehehe

Evet abi bilim adamlarına falan söyleyelim araştırma yapmasınlar çünkü ilk android keşfedildi...

ne alakaki
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 6 şişe sek smirnoff üstüne 7 düzine bira içtim,
sonra gezdik caddede, bana mısın demedi yandaki kuyumcudan 13 tane redbull alıp redbull viski yaptık bak o zaman parmak uçlarımda birşeyler hissettim[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 07 Ağustos 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
sonra gezdik caddede, bana mısın demedi yandaki kuyumcudan 13 tane redbull alıp redbull viski yaptık bak o zaman parmak uçlarımda birşeyler hissettim

Yaşıyomusun hala?[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

tam geldin gününü buldun içecek akşamı bekleseydiniz .. Aslında napalım biliyonmu açalım webcami koyalım çekirdekleri içkileri çit çit çitleyip içerlim hepberaber 5-10 kişi toplanıp eheh[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Crossroads Blues
My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri
Paticikteki süper manyak buton
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sonra gezdik caddede, bana mısın demedi yandaki kuyumcudan 13 tane redbull alıp redbull viski yaptık bak o zaman parmak uçlarımda birşeyler hissettim

Ayaktaydın pekı hangı parmak ucları el mı ayak mı..?[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Hemesus (noobz)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Banada öğret senin öğrencin olmak istiyorum.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 06 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
rakı güzel bişey değilki mezesi güzel olsun, votka hariçlerinin kokusuna dahi dayanamıyorum ben.

Haddini bil lan zaten senin zevkine güvensek.
Aslan sütü olmassa olmazdır yani.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pha, 07 Ağustos 2005 04:31 tarihinde demiş ki:
said:
Voys, 06 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
rakı güzel bişey değilki mezesi güzel olsun, votka hariçlerinin kokusuna dahi dayanamıyorum ben.

Haddini bil lan zaten senin zevkine güvensek.
Aslan sütü olmassa olmazdır yani.

git newbie-center basıp adam kes sen, ne işin var içki muhabbetinde?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...