Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içiyorum öyleyse varım akşamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
voysdan cacık olmaz keşke olsada yesek

*!iç geçirir *[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
hadi layn

tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.

[Bu mesaj Voys tarafından 06 Ağustos 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
veriolar diosun hastahanede[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
napar eder bi haydari uydururdum ya, sarımsak, dereotu, yoğurt biraz da mayonez..başka bişey konuyo muydu acaba?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
ahauha bu lafını bu arada çalıorm imzama[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
mayonez ve haydari ?[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...

[Bu mesaj SirAnubis tarafından 06 Ağustos 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SirAnubis tarafından 06 Ağustos 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 06 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
1.5 şişe smirnoff bitirdim tek başıma üstüne 6 kadeh sek rakı shot yaptırdılar bişi olmadı

2 gün sonra 2 şişe smirnoffu 1 saatte bitirdim shot yaparak ve komaya girdim ehehe

Evet abi bilim adamlarına falan söyleyelim araştırma yapmasınlar çünkü ilk android keşfedildi...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 07 Ağustos 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
said:
SirAnubis, 06 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
1.5 şişe smirnoff bitirdim tek başıma üstüne 6 kadeh sek rakı shot yaptırdılar bişi olmadı

2 gün sonra 2 şişe smirnoffu 1 saatte bitirdim shot yaparak ve komaya girdim ehehe

Evet abi bilim adamlarına falan söyleyelim araştırma yapmasınlar çünkü ilk android keşfedildi...

ne alakaki
Mesaj tarihi:
Bende 6 şişe sek smirnoff üstüne 7 düzine bira içtim,
sonra gezdik caddede, bana mısın demedi yandaki kuyumcudan 13 tane redbull alıp redbull viski yaptık bak o zaman parmak uçlarımda birşeyler hissettim[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
said:
Pirvan, 07 Ağustos 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
sonra gezdik caddede, bana mısın demedi yandaki kuyumcudan 13 tane redbull alıp redbull viski yaptık bak o zaman parmak uçlarımda birşeyler hissettim

Yaşıyomusun hala?[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
dyna sızdınmı?[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life

[Bu mesaj tAKA tarafından 07 Ağustos 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sonra gezdik caddede, bana mısın demedi yandaki kuyumcudan 13 tane redbull alıp redbull viski yaptık bak o zaman parmak uçlarımda birşeyler hissettim

Ayaktaydın pekı hangı parmak ucları el mı ayak mı..?[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Hemesus (noobz)
Mesaj tarihi:
said:

Banada öğret senin öğrencin olmak istiyorum.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
said:
Voys, 06 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
rakı güzel bişey değilki mezesi güzel olsun, votka hariçlerinin kokusuna dahi dayanamıyorum ben.

Haddini bil lan zaten senin zevkine güvensek.
Aslan sütü olmassa olmazdır yani.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Mesaj tarihi:
eheh valla sizden habersiz içtik mercimanla,keske gelseymişiz.aksam burada aleem varmmısss[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
said:
Caglar35, 07 Ağustos 2005 10:24 tarihinde demiş ki:
günaydın... açın ahmet kaya koyuorum bende rakımı

sabah sabah içilir mi :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
said:
Pha, 07 Ağustos 2005 04:31 tarihinde demiş ki:
said:
Voys, 06 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
rakı güzel bişey değilki mezesi güzel olsun, votka hariçlerinin kokusuna dahi dayanamıyorum ben.

Haddini bil lan zaten senin zevkine güvensek.
Aslan sütü olmassa olmazdır yani.

git newbie-center basıp adam kes sen, ne işin var içki muhabbetinde?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
  • Yeni Oluştur...