Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 içiyoruz hadin rakı - karpuz - peynir kombosunu hazırlamış bulunuyorum bundan kral akşamda olmaz yarın iş yok misler gibi böyle içelimde içelim ohh biri rakı sofrasına uygun bişiler çalsın evde başka meze ne bulabilirim acaba şöyle basit birşeylerle hazırlanacak pratik tarifleri olan varmı rakı sofrasına uygun olucak tabi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 balık? börülce? ezme? mısır? ohoooooooo[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yok valla :) şimdi peynir yanına balık kasmayalaım zaten yok da aslında buzu sağlam dayadınmı peynirde ezine peyniri zaten karpuzuda herzamanki gibi en kralını seçmişim kıp kırmızı tatlı! yarasın kelime be daha bi parlasın[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 müslüm gürses - unutamadım kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım... kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım... kaç gece ağladım böyle gizlice ne yaptımsa seni unutamadım.. ne yaptımsa seni unutamadım.. kim bilir kimler var şimdi kalbinde... sen beni unuttun çoktan belkide... ben hala yaşarım eski günlerde... HERŞEYDE SEN VARSIN UNUTAMADIIMM HERŞEYDE SEN VARSIN UNUTAMADIIMM! her sevgi zamanla bitermiş derler.. benimki bitmedi anlayamadım... her sevgi zamanla bitermiş derler.. benimki bitmedi anlayamadım... bu aşktan hayır yok unut dediler ne yaptımsa seni unutamadım ne yaptımsa seni unutamadım . kim bilir kimler var şimdi kalbinde... sen beni unuttun çoktan belkide... ben hala yaşarım eski günlerde... HERŞEYDE SEN VARSIN UNUTAMADIIMM HERŞEYDE SEN VARSIN UNUTAMADIIMM! çok sewiyorum çok..[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. [Bu mesaj SirAnubis tarafından 06 Ağustos 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 penir & balık & yoğurt hiçç bişey olmuyo olsa ben 17 yıldır yaşamazdım =) ben içsem eskiden sevdiğim grupları dinlerdim onları nasıl sevmişim die gülerdim ama 30 ml ile sarhoş olduum için güzel fikirler veremicem =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 taQıl dynamick :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ehehe şarap içiyorum valla[signature][hline]chiptech. Seni unutmayacağız Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bana rakı deme :S dun butun gece kustum[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Afiyet olsun Dyna... Şerefe[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 rakı içip kusmak büyük başarı =) dynamick şarkı nasıl eheh[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Daynamikmisin yoksa sen kimsin? yakışıklı kafanı çağla şıkel yesin. nerelerdesin evdemisin alem yapıp eğlenirmisin? meyhanelerde en sote yerlerde iciyorsun ortamların kralı sensin cek bi fırt daha kafa bi dünya Kop gel dyna oyna birdaha[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ne yaptımsa seni unutamaadıııııım dıtıdıdrırırıdırdırdıdımdırrıdmdırıddırmı süper şarkı ya rakı içiyosn dinle sonra dertler derya falan..çilingirin krallayız biz =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Fişek misin? Deli Fişek misin? Eytere beah diyen sen misin? Rize'den gelenlerden misin? Rambo musun lan sen nesin? E bu şiir bi türlü bitmedi Rofl diye dülcektim lan nerdeyse Oh be sonunda bitti lan![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ümit Aksu Orkestrası: Bahriye Çiftetellisi.mp3 *!aman oh oh yandan!* Oturmaya mı geldik hüleeeeaaan! *!rakı bardağını iki parmağıyla tutarak piste fırlar..kolları göğsüyle 60 derece yapıcak şekilde havada oynamaya başlar...* *!yere diz vurur* gece daha uzundur...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 rakı sofrası sabahı görmez..[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 piizci gençlik :P pilaki ayarla abi .. bi dışarı cıkma şansın varsa bi şarküteri türü bi yerden hazır konserve olur veya şarküteri'lerde kendileri getirtirler zeytinyağlı dolma,amerikan salatası,pilaki vs gibi mezeleri bul .. Ayrıca ezmesiz rakı içenleri kınıyorum[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hmmfs, hastati sapıtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pilakiyle rakı ? garip türleride görüyoruz .. herkes rakı içerken ne yediğini yazdın bakalım neler var =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hah ilk taşınan topicim oldugu içinde ayrı bi özel oldu bu akşam[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 o zaman içelim![signature][hline]chiptech. Seni unutmayacağız Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 turşu...kırmızı tombul biber turşusu özellikle..beyaz peynir...bir arkadaşın tavsiyesiyle acılı ezme...vs. vs.[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bende raki iciyorum o zaman haydi serefe! *!kadehini kaldirir*[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Valla şimdi rakı içiyorsan bir adet yanında Alihan Samedov-Sen Gelmez Oldun dinlemek lazım bünyeye iyi gelir.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 gülay daha güzel söylüo + yazdığım şarkıyı kimse sallamamış o şarkı süperdir .. rakı sofralarının en byük en güzel mezesidir[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kingpin, nikah masasını unutmayalım... Nikaaaaah masasınaaaaaaaa oturdun işteeeeeeeeee ayrılmak çok zormuş böyle sevinceeeeeee.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar