Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Haha yalan mı biz zamanında bi buluşma yapmıştık Tunca gelmişti ben gelmiştim sonra bi arada Trojanmistress uğrayıp gitmişti bide Outtrader uğradı gitti o kadar yani :D[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben kesin geliyorum mangalısallayın ilk öncebuluşup lemanda bi yemek yiyelim kaynaşalım oturup bira içelim akşamdasinema yapalım bi ne dersiniz :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 tamam olur ferrero da kesın gelcek olmadı zorla getırırım onu bende gelıyom sımdıden 5 kısı kesın kaan sen ben ferrero cd bleedıng[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet ya öyle yapalım bence[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: ivy, 18 Ağustos 2005 12:21 tarihinde demiş ki: tamam olur ferrero da kesın gelcek olmadı zorla getırırım onu bende gelıyom sımdıden 5 kısı kesın kaan sen ben ferrero cd bleedıng beni nie iki kez yazdın :P ben tek kişi gelcem bu arada Bone da kesin diyordu.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kaan sen, ferrero, ben, bleeding, bone hıh oldumu sımdı kaan?:)[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 olduu oldu ama kızlara sarkarsam bişi yapmak yok yarın moralim bozuk bakk :)[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bellow 18 m ank asl plz :D[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 20 m istanbul / ankara :P yaa yok bi önceki buluşmada kızları kestik kesiştik :D ama gzm önüme yol koydu :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ehe evet yaptım:) yok zatn yarın ferreroyle ılgılencem paso cok kontrol edemeyebılırım senı:)[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 :D oda iyiymiş[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bence deil alla alla :D gitti fıstık gibi yeşilli kız ooo orda ben onu kesin götürürdüm :D euhee[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Vay vay vay vay :D bakacaz yarın bakalım[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 erkek heryerde erkek[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Böyle şeyler ortama neşe katar yaaani heheh[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 artık yani bakarız yarın şimdi bi saat belirlesek buluşma saati geliceklerde direk lemana gelse bilmeyen varsa (benim gibi ) ykm önündefilan mı buluşsak ne yapsak ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 6.30 falan olsun da hafif serin olsun bari[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 durun lan beni bekleyin 5 6 gün sonra[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sen geldiğinde bi buluşma daha yaparız :D bu kadar hazırlamışız ehue :P bende iyice ankaralı oldum allam gidemiyorum istanbul a geri :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Saat ? uygunmu :D[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 akşam 6.30 sa çok geç sabah 6.30 sa çok erken :D bence 2 gibi olsun ya :/[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 2 mi çok erkenmiş neyse ben uyarım da yanarız yani :D[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 dışarda kalmayız ki leman da otururuz :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 uyar bana[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sadece ıkı kısı ayarlıyormus gıbı geldı bana eheh dıgerlerı nerde?[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar