EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 arkadaşlar servera bağlanamıyorum sizde de aynımı yoksa ID im asılımı kaldı ? [signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben de bağlanamıyorum bekliycez artık napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 zzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 alışıla geldiği üzre serverlarda savaş v.s. olduğu zamanlarda gm yada başkaları tarafından login server kapatılıyor. Herkes çile içerisinde allah kahretsin veryansınlarıyla zamanını bilg. başında tarumar ediyor. mesela şu anda areste lunar savaşı var ve ben login server'a bile giremediğimden xigenon'a giremiyorum. buyurun burdan yakın pls...[signature][hline]Server :Xign NicK :Serdarrr Nation :EL Morad LvL :6X paladin Clan: ResuRRection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben giriyorum arese de karakter kalkmıyo :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yahu evet bence güsel bi uygulama ya gerçekten savas sırasında yapılsın bu birasda olsa lag engellebilir.[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 savaş sırasında yapılsın da, ben moradonda brete geçiodum savaş var diye. dc oldum giremiyom[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Aynen bende moradondan breth e geçiyodum dc oldum şimdi karakter kalkmıyo :(([signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trtr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 olmaz olsun böyle gmler.kendilerini ne zannediyo bunlar ya millete nie işkence çektiriyolar ki rezil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bu çok saçma bir uygulama. lag olmasın diye daha az adam oyuna gireceğine daha düzgün serverlar üzerinde çalışsalar daha iyi olmaz mı ? o kadar para kazanıyor bu oyunu yapanlar ...[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben tek kuruş vermedim valla :D kredi kart ım olsa varya :D alıırm en kral premium ncs i bekler satarımm ohhii :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar