Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Deneme turları vardı kanal d de haber vereyim dedim pist fena değilmiş gururlandım bir anda :D[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 schumi spin atti : /[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 iyi oldu hehe.. alonso yarın 3. sırada cıkacak..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bravo raiko!!![signature][hline]home home sweet home!!!
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kimi raikkonen 1. arabasını çok beğendim[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ferrari tam anlamıyla ölü bitik adamlar..hele o laflar "pist dandik" tek dandik diyende schumacher...s[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ne zmn dedi ben duymadım.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 mcl ekibi çok iyi pist süper ötesi valla 320 le giderken 100 e düşmek nasıl bir adrenalindir hehe 12. viraj efsane zaten yarın bakalım nasıl kazalar olucak[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 benim merakım 3sn'de 100e çıkmak nası bi kamikaze etkisi yapıyomudur:D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting
Öne çıkan mesajlar