ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 beni belki listesine atarsanız iyi olur, sataşarak yer aldım oradan ama galiba istanbul dışında olacagım o tarihte, olmama şansım olursa gelirim(gelemedim zaten bir türlü şu istanbula)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya 15 temmuz ok de saat kaçta :D????[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yer: taksim (burger king önü) tarih: 15.07.2005 SAAT: (khas için büyütülmiş ve altı çizilmiş versyon) 14:00 kesin gelecekler: lexius spidee hymnofsnuk trgdy sturm ucanadam sheref hellspe + misafiri bellow obacan fastreload elvyn mandoo khas freeedom s1x0ms McsPeyn b1vrip belki gelecekler: poibra solonor selamon zaugnakhaldun[signature][hline]öyy lise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eyvallah ucanadam. hiç bakmamıştım oraya lol[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu arada Mandoo satış yaptı gelmiyor...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben gelmicem dediğim halde hala listedeyim... BAKIN ARKADAŞLAR BİR GÜN ÖNCEYE ALSAK OLMAZMI? PERŞEMBE GÜNÜNE? LÜTFEEEEEEN!! o zaman bende gelebilicem...[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Beyler geliyorum herhalde :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 şu saatten sonra değişmez bence tarihler[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 perşembe bana uygun, herkes uygun olup olmadığını söylesin eğer herkese uygunsa perşembe yapalım...[signature][hline]öyy lise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 daha bi uyar , perşembe uygun...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 :hmm: perşembe perşembe *!biras düşünür ve gelmeye karar verir "perşeme günü* bana uyar perşembe[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 fark yapmaz bana..[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 O gün yine taksimde işim var, bir uğrayıp spidee ve strum'a merhaba diyip elvyn'in gözlerinden öpebilirim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bencede uygundur perş. hem cuma namaz var. boşu boşuna teşvikiye camii ne kadar yormamışl olursunuz beni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben belki gelemem cuma olursa gelemem bu arada şimdi geldi aklıma perş daha güzel olr ama perş. de gelmeme ihtimalim war..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Banada uyar persembe.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tamam beyler o zaman perşembe kopuyoruz mnıahahaha :D[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 elvyn gelemiyomuş perşembe o gelmezse benlel sixoms da gelmez cumada kalsın hem verilmiş bi karar değişmesin şu saatten sonra.[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bende gelemem persembe cuma dedik cuma kalsn ben persembe gelemem[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eger cuma yaparsak bi misafirim gelcek (disi pati) ama asilani doverm[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 nick ver sen :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kutulu zaugna veya deli kadirden haber yok mu gelcek mi onlr?[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tamam o zaman karışıklık olmasın birsürü kişi var cuma kalsın...[signature][hline]öyy lise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Fast gelmezse bende gelmem cumada kalsin o zaman.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu arada bugün istiklal pizza huta gittim derdimizi anlattım rezervasyon yapmıyolarmış.. meydan pizzahutta yer bulursunuz belki dedi adam ona göre..[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar