oneofmany Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 agalar aklıma geldi tek elle kullanılan melee silahları aynı anda 2 tane birden kullanılabiliyormu bitane sağ elde bitane sol ....kullanılabiliyorsa jediler 2 lightsaber bir anda kullanıyolarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 agam şimdi şöyle oluyor bu işer biliisin.. şimcik teg eline kuşandıgın silah sadece teg elde oluyor... eki tane sillah alamıyoruz elimize.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneofmany Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ok bende kotor falan gibi şöle saga long sword sola bi short ala bilirmiim demiştim ..sağlık olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneofmany Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 imdi yeni bi soru :) doyouwantit den sipariş ettim sorun çıktı ulaşma süresi uzadıkça uzuyo iptal eddimmi diye düşünüyorum ..amma velakin arkadaşların bi güzelliği var sabit fiyat garantisi veriyolar verdi algı gümrük filan hepsi içinde oluyo... iptal edip sendit ten sölesem bana kredi kartıyla ilk çıkan fiyattan başka harcama çıkarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mail at; biraz beklentilerimi boşa çıkardınız tadında.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackMamba Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bi şey sorcam size muhtemelen çok cevapladınız ama senditten sabit bir fiyata yaklaşık bir haftada elime ulşıyo değilmi yanlış varsa düzeltin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: BlackMamba, 18 Ağustos 2005 22:05 tarihinde demiş ki: Bi şey sorcam size muhtemelen çok cevapladınız ama senditten sabit bir fiyata yaklaşık bir haftada elime ulşıyo değilmi yanlış varsa düzeltin lütfen. Bana iki tam 14 günde geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneofmany Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yeni bi soru daha ..agalar şu trial zamanı 15 gün falan oynamıştım 15 günde masterlık ne kelime bikaç box ı anca doldurduydum...:) bakıyom şidi forumlarda 1 günde millet master artisian falan oluyo oyunmu dellendi ..yoks ben mi çok salakça oynamışım zamanında :) şimdi oyun bölemi bi günde master artisian ertesigün master bravler ..üçüncü günde bi terrakasi kasıyım filanmı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneofmany Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ha bide jedilerde ki permadead olayı kalktımıki ortada bu kadar jedi var ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 En büyük gizlerimizden birini keşfettin. Çok üzgünüm. *başını eğer, gözlerinde iki damla*[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneofmany Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Redeagle, 19 Ağustos 2005 10:47 tarihinde demiş ki: En büyük gizlerimizden birini keşfettin. Çok üzgünüm. *başını eğer, gözlerinde iki damla* tamam aga dalga geçme ozaman ..şu deathcount/skill loss system ini ana biraz açacak olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Dalga geçmiyorum:).[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: oneofmany, 19 Ağustos 2005 11:48 tarihinde demiş ki: tamam aga dalga geçme ozaman ..şu deathcount/skill loss system ini ana biraz açacak olan varmı Şu anda jediler BH ölümü dışında xp kaybbetmiyo (buna rağmen bh de de xp kaybetmeyelim diye topic açanlar var ne diyim...) ölüm sayısı da 10000 kez ölsen bile bişiyi değiştirmiyo sadece rezil oluyosunuz (bkz. Heyd the jedi)[signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 19 Ağustos 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackMamba Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Abi fetal sana gelirken oyun kargoda sorun çıktımı ve tam ne kadar ödedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: oneofmany, 19 Ağustos 2005 09:07 tarihinde demiş ki: yeni bi soru daha ..agalar şu trial zamanı 15 gün falan oynamıştım 15 günde masterlık ne kelime bikaç box ı anca doldurduydum...:) bakıyom şidi forumlarda 1 günde millet master artisian falan oluyo oyunmu dellendi ..yoks ben mi çok salakça oynamışım zamanında :) şimdi oyun bölemi bi günde master artisian ertesigün master bravler ..üçüncü günde bi terrakasi kasıyım filanmı yani Artisan combat gibi deildir daha kolay kaslırı vede topicin başına bakarsan 40 saat beklediim için o gazla kastım şimdi nası yaptm bende bilimrm ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneofmany Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: BlackMamba, 20 Ağustos 2005 00:47 tarihinde demiş ki: Abi fetal sana gelirken oyun kargoda sorun çıktımı ve tam ne kadar ödedin? aga tam olarak 79 ytl ödedim ama daa elime geçmedi sabırsızlıkla bekliyoz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneofmany Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 agalar bu arada Sparda'yada yazık ettiniz biheyecanla oyun almak istiyen bişeyler konuşup anlamak istiyen biri idi gibime geliyoo .yanlış bişiler yapıyo idiyse güzel bi dille anlatsaydınız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kaç kere anlattık?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Tam bilmediği şeyler üzerine herkese kafa tutması beğenilmedi sanırım.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: oneofmany, 20 Ağustos 2005 09:27 tarihinde demiş ki: agalar bu arada Sparda'yada yazık ettiniz biheyecanla oyun almak istiyen bişeyler konuşup anlamak istiyen biri idi gibime geliyoo .yanlış bişiler yapıyo idiyse güzel bi dille anlatsaydınız ... hmm aklima birsey geldi ama neyse simdi forumda olay cikmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar