Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yenilerden meraklı sorular :)

oneofmany

Öne çıkan mesajlar

imdi yeni bi soru :)
doyouwantit den sipariş ettim sorun çıktı ulaşma süresi uzadıkça uzuyo iptal eddimmi diye düşünüyorum ..amma velakin arkadaşların bi güzelliği var sabit fiyat garantisi veriyolar verdi algı gümrük filan hepsi içinde oluyo...

iptal edip sendit ten sölesem bana kredi kartıyla ilk çıkan fiyattan başka harcama çıkarmı
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bi soru daha ..agalar şu trial zamanı 15 gün falan oynamıştım 15 günde masterlık ne kelime bikaç box ı anca doldurduydum...:) bakıyom şidi forumlarda 1 günde millet master artisian falan oluyo oyunmu dellendi ..yoks ben mi çok salakça oynamışım zamanında :)
şimdi oyun bölemi bi günde master artisian ertesigün master bravler ..üçüncü günde bi terrakasi kasıyım filanmı yani
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oneofmany, 19 Ağustos 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
tamam aga dalga geçme ozaman ..şu deathcount/skill loss system ini ana biraz açacak olan varmı

Şu anda jediler BH ölümü dışında xp kaybbetmiyo (buna rağmen bh de de xp kaybetmeyelim diye topic açanlar var ne diyim...)
ölüm sayısı da 10000 kez ölsen bile bişiyi değiştirmiyo sadece rezil oluyosunuz (bkz. Heyd the jedi)[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?

[Bu mesaj Alo-matik tarafından 19 Ağustos 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oneofmany, 19 Ağustos 2005 09:07 tarihinde demiş ki:
yeni bi soru daha ..agalar şu trial zamanı 15 gün falan oynamıştım 15 günde masterlık ne kelime bikaç box ı anca doldurduydum...:) bakıyom şidi forumlarda 1 günde millet master artisian falan oluyo oyunmu dellendi ..yoks ben mi çok salakça oynamışım zamanında :)
şimdi oyun bölemi bi günde master artisian ertesigün master bravler ..üçüncü günde bi terrakasi kasıyım filanmı yani

Artisan combat gibi deildir daha kolay kaslırı vede topicin başına bakarsan 40 saat beklediim için o gazla kastım şimdi nası yaptm bende bilimrm ehehehe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oneofmany, 20 Ağustos 2005 09:27 tarihinde demiş ki:
agalar bu arada Sparda'yada yazık ettiniz biheyecanla oyun almak istiyen bişeyler konuşup anlamak istiyen biri idi gibime geliyoo .yanlış bişiler yapıyo idiyse güzel bi dille anlatsaydınız ...

hmm aklima birsey geldi ama neyse simdi forumda olay cikmasin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...