Xan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya arkadasşlar aynı şarkıları dinlemekten gına geldi.tamam eskiden o şarkıları çok severdim,hatta haaalada seviyroum ama ne bilim insan yenilik istiyo.bu aralar pekte müzik dünyasıyla ilgilenemedim.bana yeni çıkan güzel grupların ismini söyleyebilirmisiniz.ROCK tercihimdir.[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan!
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Doro dinlemediysen tavsiye ederim. Queen of the Metal diye de adlandırılı kendisi. Ben çok severim. Heavy metal seviyorsan sende seveceksindir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 creed dinle bence biras rock diosan[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Biraz rock diosan brit-rock hoşuna gider bence..Coldplay,Oasis,Blur,Travis[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 alice cooper?[signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
duende Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 guns n roses dinle hatta simdiki halinide dinle velvet revolveri[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bak şunları bi dene, ii gelir thievery corp incognito jamiroquai[signature][hline]choose life.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 guns n roses, ac/dc, ozzy osbourne
Öne çıkan mesajlar