Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon patladı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haberlerde gördüm doğum günüymüş kızın,gelen mesajlara bakarken elinde patlamış telefonun pili.Kız baş örtülüydü galiba (yamuluyorsam düzeltin :p ha alakası ne ? yok alakası falan ehah) bir daha telefon kullanmıcam falan diyordu.Geçmiş olsun bu arada yan sanayi pil almayın orjinal pil alın 10-20 milyon daha ucuz vericem diye elinizden olmayın.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 20 Ağustos 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok bende ilk öyle sandım ama kızda baş örtüsü yoktu, sargı zımbırtısını tutmak için file gibi bişey vardı. yamuluyor olabilirim tabii :D[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Mesaj tarihi:
Helal valla patlayan şeker patlayan balon derden patlayan telefonda çıktı. Helal...[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
Hayda noluyor ya bu telefonlara. 3 ay önce falan da birisinin daha patlamıştı o da çıkmıştı haberlere. Tayvan malıymış patlayan telefon[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
Bak Fritöz Arkadaşım Bizde Şikayet yoktur.. Bizde Tartışacaksın vuracaksın kıracaksın..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 20 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
said:
-DoruK-, 20 Ağustos 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun ya...

bu arada almayalım mı 6630?

Almayın demiyorum ki, şans işi diyorum 6630 yeni bir model sayılır örnek veriym dedim arkadaşın msj ı üzerine.Yeni - eski model farketmiyor yani.

WTF BENİM TELEFONUM DA 6630. NOKİA TÜM DÜNMYAYI ELE GEÇİRECEK![signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
alla alla...ya ben çok konuşuorum telefonla benimki de patlar mı acaba?bu telefonların patlama nedeni ne?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
batarya patlaması siemens de de görülebilir heralde zaten dandik bataryaları.bu arada çok geçmiş olsun.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
bende de var Siemens SX1 türkiyenin en sıcak yerindeyim zaten.. telefonu yanıma almasam daah ii olur herhalde..bataryanın arkadasında 60 derece uyarısı var. ama bildiğim kadarıyla patlamalar yan sanayi şarj cihazlarından ve bataryalardan kaynaklanıyor.. ama bildiğim kadarıyla bazı bataryalar, li-ion mu tam emin değilim, tam dolduktan sonra içine akım almıyor otomatikmen akım kesiliyor ve patlama tehllikesi olmuyor.. yine de dikkat etmek lazım..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
  • Yeni Oluştur...