Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Arkadaşlar bugün çok ilginç bir şey başıma geldi. Saat 12de kız arkadaşımla buluşucaktım.Dershane sınavından çıkmıştım.Fakat gelmedi aradığımda telefonuda tüm gün telefonuda kapalıydı.Bi kaç saat önce dayım aradı ve telefonunun patladığını ve haberlere çıktığını falan söyledi.Başta dalga geçiyo sandım fakat ciddi olduğunu duyunca ne yaptım tam bilemiyorum.Biraz önce iyi olduğunu öğrendim bir şeyi yokmuş fakat telefonu evdeyken patlamış.Daha tam olarak öğrenemedim yüz yüze görüşemedik fakat ciddi şekilde telefon patlamış yani. Çok ilginç paylaşmak istedim siz siz olun telefon alırken yeni modellere dikkat edin sanırım yeni modellerde bununla ilgili bi önlem var...[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gecmis olsun insallah kiz arkadasin sok kisa surede atlatir =)[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Anelor tarafından 19 Ağustos 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geçmiş olsun.nedir bu son zamanlarda patlayan telefon vakaları?[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Geçmiş olsun, iyi olduğuna sevindim kız arkadaşının. Yeni modellerle ilgisi yok aslında tamamen şans işi, tahminimce şarj olurken olay meydana gelmiştir.Bir arkadaşımın Nokia 6630'u şarjdayken patlamıştı.[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evt şarjdayken.. Berbat bişi ya :([signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yok o değil.Ben de o sandım ilk fakat nasıl bi şans ise aynı durum benimkininde başına gelmiş. Garip bi hayattayız.Durumu ölede olabilirdi belki.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geçmiş olsun ya... bu arada almayalım mı 6630?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** [Bu mesaj -DoruK- tarafından 20 Ağustos 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 @dreamer: ne alaka? Gerçekten vardı haberlerde[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: -DoruK-, 20 Ağustos 2005 00:04 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun ya... bu arada almayalım mı 6630? Almayın demiyorum ki, şans işi diyorum 6630 yeni bir model sayılır örnek veriym dedim arkadaşın msj ı üzerine.Yeni - eski model farketmiyor yani.[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Eskişehirde olan olay değil mi o ?[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 model 6630 mu? kullanım hatası olmadığına emin misiniz? piller güneşin altında patlayabilir, özellikle şarzdayken, yada yan sanayi bir pil mi??[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bu olayda eskişehirde oluyor fakat o değil.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 İlk defa duydum . Demekki artık telefonu pantolonun arka cebine koymayacakmışız , olası bir patlama durumuna önlem olarak . Virtüoz arkadaşım , o telefon senin kulağında patlasaydı eğer kulağının zarı yırtılır , bütün derin yanar , muhtemelen gözün kör olur , yüzünde estetikle dahi geçirilemeyecek yaralar açılabilirdi . Kısacası olası bir facia'nın eşiğinden dönmüş arkadaşın kız arkadaşı , her tarafı sarılıydı demek böyle bir durumda hoş karşılanmadığı için öyle bir tepki verilmiş , ha doğru mu ? Pek değil ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Model sony ericsson şarjda oluyor yan sanayi değil bildiğim kadarıyla ayrıntılı bilmiyorum olayı yarın öğrenicem aslını astarınıda berbat bi duyguydu o ya =/[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yine geldi adamım .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya şöyle birşey var telefon durduk yere patlıyorsa malın üreticisine dava açılamaz mı fiziksel bi zarar sonucunda?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Xaenin, 20 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Virtüoz arkadaşım , o telefon senin kulağında patlasaydı eğer kulağının zarı yırtılır , bütün derin yanar , muhtemelen gözün kör olur , yüzünde estetikle dahi geçirilemeyecek yaralar açılabilirdi . Kısacası olası bir facia'nın eşiğinden dönmüş arkadaşın kız arkadaşı , her tarafı sarılıydı demek böyle bir durumda hoş karşılanmadığı için öyle bir tepki verilmiş , ha doğru mu ? Pek değil ... said: Dreamer, 20 Ağustos 2005 00:02 tarihinde demiş ki: said: Virtuoz, 20 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki: aa ben gördüm haberlerde çok kötüydü her tarafı sarılıydı audhau adam süper bozmaya calısıyor Gereksiz insan çık paticik forumundan ezikk fakee hadi kısh kısh dreamerla bir ilgisi yokki bu konunun,insanlar artık her gördüklerine fake diyorlar. belki adam yeni bir kullanıcı,bu daha ilk mesajı adamın.nerden biliyorsun fake olduğunu? bende haberlerde izledim,telefon şarj aletine takılıyken mesajlara bakıyormuş/konuşuyormuş yada kızcağız ve telefon patlayıvermiş.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geçmiş olsun, gazetede okudum. hatta telefonu daha yeni almışlar doğum günü hediyesiymiş, doğum günü berabat olmuş kız arkadaşının. Bide fotosu var gazete VATAN[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya yapmayin 6630 falan korkutuyosunuz bendede 6630 var :-p 6630 u patlayan varmi aranizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bir şey olmadı evinde . Yerel yetkili hala . Kaç tane banlattın sen ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 haberlerde çıktıydı da o mu bilmiyorum. geçmiş ola. :/[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geçmiş olsun yaw..? nası patlamış öle talefon hadi şarj makinesi olsa anlarım da..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 birader marka/model tam olarak söyle de varsa bir üretim hatası biz de bilelim, onun dışında geçmiş olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 @virtuozz artık insanlar yeni üye balonunu görünce fake zannediyorlar.toplam 2 mesajı olan bir adamın banlanmasını saçma buluyorum.düzeltirler merak etme.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Balonlular şaka yapınca uyarılmadan fake damgası yiyip banlanılıyorlar anlamadım ki ben .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar