Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon patladı!

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bugün çok ilginç bir şey başıma geldi.
Saat 12de kız arkadaşımla buluşucaktım.Dershane sınavından çıkmıştım.Fakat gelmedi aradığımda telefonuda tüm gün telefonuda kapalıydı.Bi kaç saat önce dayım aradı ve telefonunun patladığını ve haberlere çıktığını falan söyledi.Başta dalga geçiyo sandım fakat ciddi olduğunu duyunca ne yaptım tam bilemiyorum.Biraz önce iyi olduğunu öğrendim bir şeyi yokmuş fakat telefonu evdeyken patlamış.Daha tam olarak öğrenemedim yüz yüze görüşemedik fakat ciddi şekilde telefon patlamış yani.
Çok ilginç paylaşmak istedim siz siz olun telefon alırken yeni modellere dikkat edin sanırım yeni modellerde bununla ilgili bi önlem var...[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun, iyi olduğuna sevindim kız arkadaşının.

Yeni modellerle ilgisi yok aslında tamamen şans işi, tahminimce şarj olurken olay meydana gelmiştir.Bir arkadaşımın Nokia 6630'u şarjdayken patlamıştı.[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 20 Ağustos 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun ya...

bu arada almayalım mı 6630?

Almayın demiyorum ki, şans işi diyorum 6630 yeni bir model sayılır örnek veriym dedim arkadaşın msj ı üzerine.Yeni - eski model farketmiyor yani.[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Sosyal ağlarda paylaş

İlk defa duydum . Demekki artık telefonu pantolonun arka cebine koymayacakmışız , olası bir patlama durumuna önlem olarak .

Virtüoz arkadaşım , o telefon senin kulağında patlasaydı eğer kulağının zarı yırtılır , bütün derin yanar , muhtemelen gözün kör olur , yüzünde estetikle dahi geçirilemeyecek yaralar açılabilirdi . Kısacası olası bir facia'nın eşiğinden dönmüş arkadaşın kız arkadaşı , her tarafı sarılıydı demek böyle bir durumda hoş karşılanmadığı için öyle bir tepki verilmiş , ha doğru mu ? Pek değil ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Model sony ericsson şarjda oluyor yan sanayi değil bildiğim kadarıyla ayrıntılı bilmiyorum olayı yarın öğrenicem aslını astarınıda berbat bi duyguydu o ya =/[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 20 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Virtüoz arkadaşım , o telefon senin kulağında patlasaydı eğer kulağının zarı yırtılır , bütün derin yanar , muhtemelen gözün kör olur , yüzünde estetikle dahi geçirilemeyecek yaralar açılabilirdi . Kısacası olası bir facia'nın eşiğinden dönmüş arkadaşın kız arkadaşı , her tarafı sarılıydı demek böyle bir durumda hoş karşılanmadığı için öyle bir tepki verilmiş , ha doğru mu ? Pek değil ...

said:
Dreamer, 20 Ağustos 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
said:
Virtuoz, 20 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
aa ben gördüm haberlerde
çok kötüydü
her tarafı sarılıydı

audhau adam süper bozmaya calısıyor
Gereksiz insan çık paticik forumundan ezikk fakee hadi kısh kısh

dreamerla bir ilgisi yokki bu konunun,insanlar artık her gördüklerine fake diyorlar. belki adam yeni bir kullanıcı,bu daha ilk mesajı adamın.nerden biliyorsun fake olduğunu?

bende haberlerde izledim,telefon şarj aletine takılıyken mesajlara bakıyormuş/konuşuyormuş yada kızcağız ve telefon patlayıvermiş.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şey olmadı evinde . Yerel yetkili hala . Kaç tane banlattın sen ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Sosyal ağlarda paylaş

@virtuozz
artık insanlar yeni üye balonunu görünce fake zannediyorlar.toplam 2 mesajı olan bir adamın banlanmasını saçma buluyorum.düzeltirler merak etme.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

Balonlular şaka yapınca uyarılmadan fake damgası yiyip banlanılıyorlar anlamadım ki ben .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...