ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ayrı sehırlerde ask yasanır mı yasanmaz mı? fıkırlerınızı soylersenız cok ıyı olur:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 aşık olunca yaşarım diosun.farketmez diosun ama yok olmuo.bi süre sora bitio yani istesende istemesende.ben yüzünü gözünü göremedikten ,belinnden tutup gezemedikten sora napim öyle aşkı.illaki bitio benim olmuştu öyle.yazın tanışmıştık.o ankaradaydı ki bende ankaraya illaki giderim ara sıra.yazın beraberken cok guseldi.ben istanbula o ankaraya donunce 1 hafta msglaştık telefonlaştık.sora ben sıkıldım olmuo bitirelim demiştim ki kızıda hakkaten seviodum yani cok uyumluyduk falan not:1 hafta kısa derseniz o 1 hafta ömür gibi geçmişti.daha taze bi ilişki oldugu için göremeyince kafayı yiodum.sora dellendim [signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 29 Temmuz 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaşanır, bizzat kankam 2 senedir şehirdışından bir kızla çıkıyor, gayet te mutlular. Güven ortamını oluşturduktan sonra ve sevgiyle saygıyla bazı şeylere katlandıktan sonra neden olmasın? Ama ben şahsen yaşamak istemezdim, kafam attığında ihtiyacım olduğunda kız arkadaşımın şehir dışında olduğunu bilmek, onu yanımda hissetmek isteidğim anda uzakta olduğunu bilmek deli acı verirdi.Hem gidip gelme görüşme falan filan çok yorucu olur, acı çektirir vs... Yani + larıyla - leri bunlar.. Dayanılır diyorsan yaşa, ama ben şahsen yaşamak istemedim, uzak durdum, unutmaya çalıştım ve unuttum :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yasaniyor. ayri ülkeler de bile... neden yasanmasin ki ? ask bu... nerde ve nasil olacagina sen karar veremiyorsun. birden karsina cikiyor ve sonrasi malum iste...[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide..
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaşanır yaşanmasına da telefonla konuşma işini abartmıcaksın bi kere, her gün değil haftada bi kere fln olacak; sonra erkek çok aşıksa kız kısmısının ;kız çok aşıksa erkek kısmısının adilik yapıp karşı tarafın aşkının verdiği tavizlerden yararlanarak başkalarıyla birlikte olmaması gerekiyor..bide önünde üniversite sınavı gibi bi birleşme umudu olacak yoksa yaşanmaz.. (telefon işi çok önemli özlemeni ve konusacak konu bulmanızı sağlar..)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh [Bu mesaj Othranx tarafından 29 Temmuz 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yaşanmaz gözden ırak olan gönüldende ıraktır. yaşanır diyenler 3-5 ay sonra onlarda bıkacaklar çünkü heran yanlarında olabilecek bir sevgilisi olmayacak. (bkz: 100km uzaklıktan aşk yaşıyamayan mağdur genç bilek)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ne diosun ya ben 2.5 yıl yaşadım bu işi her ne kadar son yılı sıkış olsa da ilk 1.5 yıl fln mükemmeldi yanına gidebildiğim zamanlarda..ha tabi ama yanına hiç gidemiceksen unut[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: _gZm_, 29 Temmuz 2005 13:40 tarihinde demiş ki: ayrı sehırlerde ask yasanır mı yasanmaz mı? fıkırlerınızı soylersenız cok ıyı olur:) ben ayri ulkelerde yasiyorum :)[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya off bılmıyoruz..yanı ben bılıyorum da.... zatn yarın ızmıre gıdıyorum ama nebılıyım yanı:([signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Diablo, 29 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki: aşık olunca yaşarım diosun.farketmez diosun ama yok olmuo.bi süre sora bitio yani istesende istemesende.ben yüzünü gözünü göremedikten ,belinnden tutup gezemedikten sora napim öyle aşkı.illaki bitio said: bLackcha0s, 29 Temmuz 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Yaşanmaz gözden ırak olan gönüldende ıraktır. yaşanır diyenler 3-5 ay sonra onlarda bıkacaklar çünkü heran yanlarında olabilecek bir sevgilisi olmayacak.
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bişi söliim mi, iki taraf da uyuşuyosa ve seviyosa birbirini değiştirmeye çalışmadan bir ilişki yaşanıyosa bundan güzeli zor olur çünkü içine özlem girdiği zaman daha bi tatlı oluyo=)ben eskiden ankaraya giderken otobüsle,ankara sınırına girdiğim anda benim dizlerim fln titriodu engel olamıodum yani mesela=)))[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 saçma yani.eziyetten başka bişi degil sadistlik gibi biş ioda yani ben öle ayda yılda 1-2 saat gidip görmeyi napim abi sevgili dedigin yanında olur.bi sevgiliyle yaşancak şeyleri yaşamasnki onla.sizi bilmem ama walla bana göre degil yani.diyelimki öle biş var.ben burdda ona sadık kalcam die boş duramam yani o nun orda naptıgı belli degil.nerdne biliceksin yani.paranoyak olur insan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaşanır da yaşamak istemem.(artık aranızdaa dııı dı dı dı dı dı)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sanırım en kötüsü yine benim durumum güya benim yaşadığım şehire geldi ama asker olarak!!!yani aynı şehir ve yine de ayrı geçen 6 koca gün ve çarşı iznini iple çekmek değer mi yürür mü diye düşünürsem zaten yürümez o an ne hissediyorsan odur önemli olan...[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaşanır ya neden yaşanmasın yeterki iki taraf da birbirini sevsin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bizzat denedim yaşanmıyor.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 "Benim SEvgim Zaman Ve Uzaklıkla İlgili Değildir. Zamanı Kaldırınca aynı Andayız. Uzaklığı Kaldırınca Aynı Yerdeyiz. O Zaman Her An Ve Her Yerde Birlikteyiz." Çok hoşua agider bu söz... Ama uzaklık girince yinede çok zor oluyor herşey.[signature][hline] "Ben İnsanları Kaybetmem... İnsanlar Beni Kaybeder..."
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 zor oluyo ama değer bence 3 seneyi geçti çıkmaya basladığımızdan beri devam ediyoruz mutluyuz valla araya bir iki ayrılık girmedi değil ama saçma şeylerden onlarda [signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yok oyle birsey. kimi kandiriyorsunuz, ayri sehirlerde ask falan olmaz, o sehirde karsısına baskası cıkarsa bunun adı degisebilir.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yürümez pek yürürsede senin yaşamın düzenin alt üst oluyor yarardan çok zarar getiriyor aşkta mantık aranmaz ama sorulduguna göre demekki tam aşk yok neticede aşık olan pek tavsiye almaz alsada umursamaz[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
arina Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaşanır ama belli bi zaman sonra sıkmaya başlayabilir.[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 durumuna göre , insanina ve tabiiki en basta iliskisine göre deisir. genelde yürümez diye , ayri sehirlerde ask yasanamaz diye bir kosulda yoktur. istisnalar oluyo arada... kisacasi seven adam herseye katlanir..[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide..
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben de aynı durumdayım ya. ünilerre ayrı şehirlere gidicez şimdi. kaldı ki ben 2 gün görüşemeyince delleniyorum . napıcaz bilmem. arada 5 saatlik yok var :([signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bırak ayrı şehirleri, bazen aynı şehirde aşk bile zor oluyor. Tarafların gücüne bağlı olmakla birlikte aşağıda yazılı evrelerden geçme ihtimali yüksektir: 1. Hmmmppffffff! (onu düşünüyorum dokunmayın bana) 2. Salakça mesajlar (O kadar çok özlersin! Sonra şöyle bir mesaj atarsın "Ülker CocoStar yedim pek bir lezzetliydi. Seni özledim çok") 3. Uzuuu...un telefon konuşmaları. (Eh anlatmama gerek yok di mi?) 4. Salakça mesajlara devam ("Bugün yağmur yağıyor aklıma yine sen geldin" gibi bi hal alır yavaş yavaş) 5. Telefon faturasının girmesi (Konuk oyuncu olarak her ay sonunda bir defa gözükür. Sert mizaçlı, asabi bir oyuncu.) 6. Ziyaret (O gelicek Heheyeyey! veya Ben gidicem Heheyeyey!) 7. Çok uzun süreli bir ayrılık var ise ve mesafeler uzunsa. (İlişkinin bir yere gitmemesi) 8. Salakça mesajlar [7 yaşanırsa]-> "Sınavım var yarın... Sabahlıycam ben. Msn'de yokum yani" 9. Telefon konuşmaları [7yaşanırsa] "Sınavım var benim!" 10. 7'yi yaşamaz veya atlatırsanız top çarpsa yıkılmazsınız :D Bu dönemde arkadaşları yoğun depresif hareketler ile sıkıntıdan sıkıntıya sokma baş gösterebilir. Arkadaşları! Müsamaha gösterin böyle durumlarda! Edit:Typo [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 29 Temmuz 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben denedim çooooooook zor... tartışsanız yüzyüze olmuosunuz... bi problem olsa yanında olmuo fln fln.. bide telde konuşmayı sevmiosa vay haline =)))... ciddi ciddi zor denedim bi daha denemem şahsen[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
Öne çıkan mesajlar