sPeCiaL__FoRYou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Diez Serverının Bas beLası FoRYou__ :D:D:D naPersiniz La Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bismillah...o_O?[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 alla alla hos geldin[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 demekki yeterince baş belası diilmişsin ki ilk defa duyduk adını. neyse hoşgeldin diyelim[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sPeCiaL__FoRYou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 puhahah sen tanıyamamısın hehehe Cyber sözverına gectım kasmıyom artık orDa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sPeCiaL__FoRYou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sende de 27 tane ban olsun nasıl bela oluyon baq :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 banlanma sayısıyla ovunen tek adamsındır snrm $u dunyada?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hoşgeldin. Daha az banlanmanı ümit ederim. :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hoşgeldin lafımı geri alıyorum[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sPeCiaL__FoRYou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hos bulduk evet pYro haksız yere hepsi ama neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 27 kere? eminim öyledir.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 1 insan 1 kere banlanıyosa yanlışlık olabilir. 2 de de aynı şey ama 27 kere yanlışlıkla nasıl banlanır bi insan harbiden merak ettim.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sPeCiaL__FoRYou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cogu haksız yere harpye gıttıgım zaman adamlar dırek gm cagırıyo morax gelıyo zaten dırek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 4568456412341867861135456 kere de banlansa bir farklılık olacağını sanmıyorum hasan... kafadan kendini belli ediyor zaten...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sPeCiaL__FoRYou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 La oLm sizin karşılamaya baq Çiçek Böcek inanmayan ınanmasın kardesım Edit: Kelimelere dikkat Edelim Lütfen [Bu mesaj KaKsi tarafından 19 Ağustos 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 lol hatta rofl yuh ya 27 kere banmak zo is ya ugrassam banlamazlar beni o kadar[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sPeCiaL__FoRYou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cyber serverında oynayan varmı aranızda ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: KaKsi, 19 Ağustos 2005 23:45 tarihinde demiş ki: 4568456412341867861135456 kere de banlansa bir farklılık olacağını sanmıyorum hasan... kafadan kendini belli ediyor zaten... hay ağzınla bin yaşa[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al [Bu mesaj horten tarafından 19 Ağustos 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cRueLs Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu DA kım yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kamil kamildir ban sayısı ile karızma yapmaya calısan zavalli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: cyber serverında oynayan varmı aranızda ?¿ Oynucaktımda şu andan itibaren vazgeçiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yuh abi be okdr banlanmısın hiç akıllanmıyon mu yaw :D[signature][hline]İşte Bunu Seviyorum=Plaklar What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesele o değil, o kadar banlandın tmm da, nasıl o kadar banı geri açtırdın O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Salla..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 burdan da banlayın şunu ya[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar