St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ve yeni bir geri sayım başladı yarın öss nin son etabıyla maceramız sona eriyor.The journey ends.Hakkımızda en hayırlısı olsun arkadaşlar.[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 19 Ağustos 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 amin!! lam beni bi heyecan aldı :) olm ben sınavında bile sıkıntıdan yoldan geçen arabalrı saydımdı :) [spo1=not](dil bölümüyüm:-p ama aöl deilim!!!) [/spo]çok fena oldum ya ölüyom burda heyecandan bu gece uyumak yok desenize!![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 evet bu gece uyumak yok.normalde 10da açıyorum dükkanı yarın 8 de aççam :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Öff iyice heycan bastı ya,puanımdan 20 puan aşşa yerleri bile yazdım,bu sene giremezsem poku yedim valla:([signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: BASIN DUYURUSU (19 Ağustos 2005) 2005-ÖSYS Yerleştirme Sonuçları 19 Haziran 2005 tarihinde yapılan 2005 Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile 26 Haziran 2005 tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavı (YDS) sonuçlarına göre , adaylar yükseköğretim programlarına yerleşme durumlarını 20 Ağustos 2005 Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren İnternetten ve SMS yoluyla cep telefonlarından öğrenebileceklerdir. Bunlara ait adresler aşağıdadır. Yerleştirme Sonuçları ve Kayıt işlemleri ile ilgili Basın Duyurusu da aynı saatte ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer alacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur. İnternet Adresleri http://osys.osym.gov.tr http://osys2005.osym.gov.tr http://oss.osym.gov.tr http://oss2005.osym.gov.tr SMS Avea 6777 Telsim 3366 Turkcell 3366 WAP Uyumlu Cep Telefonları http://wap.osym.gov.tr Prof.Dr. Ünal YARIMAĞAN Başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 son 1 saat 20 dakika :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 son 41 dakika 23 saniye 10 sanise :P[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 alaam son 31dk[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 HüyeayayyyyyyytTT!!!! YUSUF YUSUF ABiiiiii hadi patiler elele hersey bitiyo ve yeni bi sayfa acilacak iyi veya kötü yeni bi baslangic belki öss hazirlanmaya basliyacaz belkide üniversiteye kayit icin yol alicaz....[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 AMAN TANRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM össye bir kere daha hazırlanmak ÖLÜM. allahım sen şu özel okuların puanlarını 23 puan yükseltme yarrabbi[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 BİR ÖNERİDE BULUNUYORUM ARKADAŞLAR SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA YORUM YAZMAYIN YORUMLARI BAŞKA BİR TOPİKTE YAPARSINIZ HERKES SONUÇLARINI KISA YAZIP YOLLASIN[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 güzel haberler bekliyoruzzzzzzzzzzz :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 OLey baba budur ohhhhhhhhhhh, bilkent fizik bekle beni.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bilgi hukuk ilk tercihim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 [spo1=cenabet insan][/spo] Bende ODTÜ Fizik'e girdim Bekle beni ankara ben geliyorum :-p[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ana dotü fizik mi, orayı da yazmıştım da bilkent çıktı tabi :), hayırlı olsun kardeş, fizikçi kardeşim, meslektaşım.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bende başkent yazmıştım ilk tercihe ama olmadı.beykentteyim.offf ankara offff[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker_Smiley Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 istanbul-işletme[signature][hline]Don't limit your challenges, challenge your limits! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 beykent yönetim bilişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bir yükseköğretim programına yerleşemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ieü-endüstri mühendisligi[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bandırma iktisat cıktı adsada baska arkadaslar var mı aramızda bandırmadan ?[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği... Fizboş, izindeyiz... ehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ RADYO,SİNEMA VE TELEVİZYON[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 boğaziçi iktisat[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar