Adokas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sağolun arkadaşlar hepiniz teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için..İnşallah haftasonu belli olur..[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bir bakandan alınan bilgiye göre sonuçlar 20 sinde (cuma) açıklanıyor.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bakan öyle birşey söylese bugün gazetelerde yazardı cuma açıklanıyor diye ama 20si cumartesiye geliyor.cumartesi açıklanma ihtimali var sabahta haftasonu açıklancak diye yazmışlardı. [Bu mesaj Alexey tarafından 18 Ağustos 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Dayanamıyorum artık cinnet geçiricem[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yazık size ya hergün ayrı stres ha bugün ha yarın ortada ne sonuç var ne duyuru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 valla ben çok rahatım bıraktım kendimi.Kasarsan zaman geçmiyor nasıl olsa açıklayacaklar.Rahat olun bi salın kendinizi yaw.Nasıl olsa kazandık hepimiz :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Alexey, 18 Ağustos 2005 13:07 tarihinde demiş ki: bakan öyle birşey söylese bugün gazetelerde yazardı cuma açıklanıyor diye ama 20si cumartesiye geliyor.cumartesi açıklanma ihtimali var sabahta haftasonu açıklancak diye yazmışlardı. [Bu mesaj Alexey tarafından 18 Ağustos 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] bakan gazeteciye söylemiyor bunu. oğluna söylüyor, oğlu da gelip bana söylüyor. septik ol, komik olma.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bugün bana gençturkcellden mesaj geldi "çoğunuza gelmiştir" geldiğiniz yeri söyleyelim diye öss den de bir gün önce gelmişti belki bunu da ona yorabiliriz....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 forseti nereyi kazandın[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nasıl ya bana gelmedi[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Açıklanı mı ki bilmiyorum nereyi kazandığımı ? :D[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 acaba diorum tam tarih vermeyip de işkence mi yapiolar malum bundan sora bi çoumuza oss falan yok.."giderken de geçirelim şunlara bi olabildiince heyecan yaptıralım dünyaları bi süre daha karanlık kalsın..nihaohoahoa" mı diolar ki?[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 daha önce de pek çok kez belirttiğim gibi, bana gelen bilgiye göre (kaynağım dolaylı olarak bir bakan) sonuçlar yarın sabah açıklanacak. ayrıca benim tahminim ise şu: hani olur da yarın açıklanmazsa, en geç pazartesi günü açıklanmış olacak.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sayfa açılmadığına göre şu aralar yüklüyorlar diye düşünüyorum.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Dershanemi aradım.Rehberlik öğretmeni ile görüştüm ösymden aramışlar pazartesi demişler(final dershanesi). Doğrudur heralde bize sene başında seneye sistem değişçek dediler değişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 seneye sistemin değişçeğini bilmek için allahın oğlu olmak gerekmiyo, herkes biliyodu onu da pazartesiye kalmaz gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Valla taz pazartesiye kalmayacağını düşünüyorum bende..Çünkü telsimden mesaj geldi tc kimlik no nuzu girin sonuçlar açıklandığında cebinizde bilin diye...E bu adamlar salak 4-5 gün öncesinden yollasınlar bu mesajı?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yarın açıklanıyomuş haberlerde sölediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 OH bea rahatladım[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 demek yarından sonra gitmek için hazırlanmaya başlıyorum =([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bende ütü ve yemek yapmayı öğrensem iyi olacak bir an önce[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 http://www.nethaber.com/?h=26236 yarın saat 10da nihahahahahhahhah[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ŞOK ŞOK ŞOK FLASH FLASH FLASH!! az önce bana gelen bilgi mesajında telsim abonelerinin yarın sonuçlarını saat 10.00 dan itibaren öğrenebileceği mesajı geldi!!! yane yukarda yazan doru[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bir başka kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/news/337925.asp[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yarın saat 1o:oo'da OSYM resmi sitesinde açıklanıyor. Adaylara duyurulur.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar