Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Tercih Sonuçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
27 sanirim dershanede ole dendi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
valla bi 16sı denio bi 23ü ben de şaşırdım sınav bitti sınav sonucunu bekle sonuçlar geldi tercihleri bekle..Ben ne zaman tatil yapıcam ?[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die
Mesaj tarihi:
bu nasıl iştir kimse çıkıp kesin bi tarih vermese bile şu şu tarihler arası diyemiyo mu?Ösym kadar rezil bi kurum görmedim :([signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die
Mesaj tarihi:
Revenge canım bende cumaya kadar açıklnacağını düşünyorumda sen bu bilgiyi nereden aldın,bir kaynak dayanak falan söyler misin?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
yav bana 18 dediler bende az kaldı diyorum 27 ne ya??? üniversitelr açıldıktan sonra açıklasınlar isterlerse daha bir yığın iş var ya....[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do oyu know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
Hayır anlıyamıyorum daha ehliyet olayları tutarsa kayıt işlemleri vs vs var ne zaman açıklanıcak da ben ne zmaan işlerimi bitiricem?Bu kadar da olmaz..[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die
Mesaj tarihi:
hocam bende ehliyet kursuna baş vuracaktım ama tam okulun açıldığı ve kayıt işlerinin olduğu döneme denk geliyor...Ondan dolayı üni okuduğum şehirde gitmeyi düşünüyorum ehliyet kursuna[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
Valla sherefcim ben puanların ne zaman açıklanacağını bilmiştim,ondan kendime güveniyorum ÇOK!cumartesiye kadar olay tamamdır[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
  • Yeni Oluştur...