Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Önceden açılmışsa özür diliyorum fakat yukarıda bulunan Soldat/Mame sunucuları açık ama UO sunucusu yok.Paticik'te çok sağlam ve hayal gücü geniş ve yazılımdan çok iyi anlayan kişiler mevcut.Yeni bir Paticik UO Sunucusu açılması söz konusu olabilir mi ? Merakımdan dolayı affedin fakat UO Sunucusuna tıkladığım hiç bir thread açılmamış olduğunu gördüm. Paticik.com forumları bildiğiniz gibi Ultima Online'la gelen bir forum(ben öyle biliyorum), hatta ultimaTR.com.Ve bu oyunla gelmiş ve geliştirilmiş bir forumun UO Sunucusu olmaması beni gerçekten üzdü.Böyle bir sunucu gerçekten güzel olurdu diye düşünüyorum.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sorry [Bu mesaj hedele tarafından 20 Ağustos 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 en üstteki paticik.com bölümünde tartışıldı konu, aratırsan konuyu gorebılırsın.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Başlık adı neydi ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar