Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: DonCorleone, 19 Ağustos 2005 15:05 tarihinde demiş ki: said: Mathias, 19 Ağustos 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Valla 8-10 metrelik yatlar yaklaşık 60-80.000 € gibi bir fiyat aralığına sahip. 10-12-15 metrelikler 100-150 hatta 250.000€ 'ya kadara çıkabilir. yat fiyatlari cok degiskendir bi kere motoryatmi yoksa yelkenlimi yelkenli ise yerlimi yabancimi kac yasinda vergisi odenmismi odenmemismi? teknelerdeki vergi sistemi cok degisik Tabiki yelkenliden bahsediyoruz. Yoksa motoryat derdim. Yabancı tekne fiyatlarının da çok oynadığını biliyorum ama benim babam yaklaşık 40 senelik yelkenci olduğu için ( antrenör-hakem-hoca/eğitmen,dak-sar hocası ) biraz bilgim var ama emin değilim tabi fiyatlardan. Bu arada euro olarak yazdım ben o fiyatları ve 0 tekne olarak düşündüm.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 @Mathias bende Karşıyaka'da bir sene yelkencilik yaptım, gerçi çok salladım özen göstermedim ama iyice öğrendim güzel bir spor...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya pedere dedim motor falan alalim ya da offroad yapalim jiple, motor bana gelmez falan dedi. yelkenli alalim diyor. nedir keyifli midir harbi bu kadar?[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 motor çok yakar yelkenli iyidir. enişte de düşünüyo almayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Eğer denizi ve rüzgarı seviyorsanız yelkencilik muhtemelen seveceğiniz bir uğraş. Gerçi hem zaman hem de para olarak rahat olmanız gerekiyor. ( Tekne almayı düşünüyorsanız. ) Yoksa arada bir kiralayıp çıkmak daha uygun olur. Çünkü yelkenli tekne çok masraf çıkartabilir.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yakında rahat götünüze batacak ... biri helikopter alır ,biri yat... ne dielim hayırlısı[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben halen ferrari aksı bulamadım =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Zagg, 19 Ağustos 2005 15:44 tarihinde demiş ki: Helikopter var ? :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sheref o senin dediğin ezik yatları 1 triyona alıcaın züürt yatı dediğimiz uyduruk kaytırık şeylerdir ama mesela bizimkinin sıfır piyasası 9 milyon dolar ;) mesela sarıyere bağlıyoruz yatı sonra bi kızlar diye bağırıyoruz seç beğen ve yatına al misali ;) sonra açılıoruz ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Tek kamaralı ufaklardan alırsın 25000 dolardı, 25 knot ( * 1.852 km) yapıyorlar. Su kayağı falan da yaparsın. Aşırı donanımlı olmaz ama eğlencelidir. Arkadaşlarınla gezmek için birebir. Motorları genelde 4.3 GM V6 dır 190 bg dir. Dizel motor da koydurtabilirsin ama o fiyata GM yok, içten takma Volvo dizel 5 silindir koyarsın. Common Rail teknolojisi var. Az yakar hem dizeller. (benzinliler su gibi içer benzini haberin olsun, tam güçte 4500 5000 devirde 4.3 motorun ne kadar yaktığını hesapla bi) Eğer sportif aktivite falan yapacaksan alırsın arkadan takma (hafif sürat teknesi) 115+ lık yaparsın su kayağı ringo vs, ama kalkış önemli değilse (aynı güçteki benzinli, dizelden çabuk kalkar) o zaman dizel alırsın tasarruflu olur. Yat-tekne diyince aklıma kalburüstü modeller geldi, sürat teknesiyse olay, 50 bg likler 4 5 milyardı ikinci el (bot değil fiberglass) Sonuçta bütçeyi o kadar sarsmaz. [Bu mesaj Mino tarafından 20 Ağustos 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eurosa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Dela, 19 Ağustos 2005 16:45 tarihinde demiş ki: cok sarsmasin arkadasim pansiyonlardan sonra yat. http://forum.paticik.com/view.php?id=131999&p=2216048#p2216048 sarsmaz sen dert etme ben tatilde yatmaya değil eğlenmeye daha çok para ayırırım tatile yatmaya gitmiyosunuz değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya ne bu iğrençlik forumlarda biri yat ister biri helikopter ister diyeceksiniz tartışmak suç mu değil tabi ama gidip de google da araştırmak varken (bunların geyik olmadığı farzedilirse)ve paticikteki herkesin bill gates olmadığını farzederek bunun bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Othranx + (bilmem kaç, artık + nın sonuna kaç koyuyorsanız ondan...)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar