ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 http://www.cafepress.com/knightonline hersey daha cok para için :P
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Harbiden olay koptu artık yuh t-shart,çanta,şapka kim bilir daha neler yapacaklar (?)[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo!
TaNRiCa_HeRa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Söyleyim mirage görünümlü ekmek bıçağı kasaplar için Cleaver görünümünde satırlar avcılara Sword Breaker görünümnde pusulalı çok amaçlı bıçak Shard görünümünde et bıçağı ve kukry görünümünde balık bıçağı :D
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Vay be ticaret bu olsa gerek :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 :D[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Helalllalala. Ko t-shit ü almayana ko oynamak yazaktır. Banlanacaktır. 1 adam ko t-shit üyle çekilmiş boy fotografını hede hödö ye göndermeyen userler banlanacaktır. Derler yakında. Para bürümüş bunların gözünü paraa.. [spo1=18++++]A.Q Bunların[/spo][signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hoca bari şu wallpaperı fln basar insan. bu ne ç.b. sadece oyunun adı yazıyo
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 O ne ya. Yakında ünlü oyuncuların t-shirtlerini şapkalarıda yaparlar. 411 t-shirt i, Bobert şapkası falan.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ürünleride B.K gibi ama fiyatı pahalı.Alan zekasızlar varmıdır acaba.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yurt dışından mutlaka alan vardır...Türklerden olcağını sanmıyorum da !?![signature][hline]
Öne çıkan mesajlar