Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende diezde 250 tane kar topu var gelin arenada kar topu savaşı yapak :D
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aresde hjhjhj de shell pouldron ve pad+9/19 dex elındede dual +9/90 shard var ranking de bu sekılde gozukuor oranın yalancısyım belkı de ısmı yanlıs yazdım oda olabılrı ama ben +9 olduğuna ıannıyorum kı olacaksa tabıı kı once +9 shard denenmıstır[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 :-o bu adam human mı ?[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bence dupe olmadan shardı +9 yapabilmek zor fakat kesin dupe demiyorum ama adamlarda para boldu aldılar bir sürü shard sonra uğraştılar yaptılar şeklinde düşünmekde saçma geliyo hadi bi tane +9 olsa anlıcamda dual...ne biliyim :/
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dam orc lvl 61 dı sıtede buyrun abkın kendınız adamda dual +9 shard yanıunda 2 parca +9/19 shell var ya buan ne dıceksınız aresde toplasan kaç tane +8 pad var kı aldı bastı 23423 da tuturdu dıyelım hanı ben arıom akç gundur +8 i bırak +7 bile zor cıktı ya nası bulduda +8 lerı +9 a bastı onu oğrenmek lzm ama bence soz sozun su olması lzm: Helal Olsun....[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Helal Olsun.... Bence son söz bu değil şu olmalı : Abi bea bi 100 k verirmsin bea api bea yolsuzum bea :P
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Dupe yapip +9 veya +8 e kasmıolar arkadaşlar.Şuan usko da hala +8 +9 scrolları bulunmakta.Hatta elden satmaya çalışıyorlar dolar ile.Bana da bir kaç kere denediler.Bu kadar basit yani olay,malesef..Ama ortalıkta edit charlar bu kadar çok dolanırken bunlara pekte şaşırmamak lazım bence.
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kim nederse desin en güzel server diez.. abartı item yok. Edit kesinlikle vardır ama belli değil. Actionda emek harcamış insanlarla savaştığınızı anlıyorsunuz. O Beramus nedir öle yaw +9 shardlar shell'ler yuha yani.. Ares te öyle. Bırakın abi bu işleri diez kralll. I LOVE YOU DIEZ
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cobra o gösterdiğin admin. Bide onun newb_leveler2 versiyonu var ki o da human. Cz de karşılaştık. ob e girdi 1-2 tur attı içerde çıktı. Hp nin yarısından azı gitmişti. Server: Beramus...[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: cobra o gösterdiğin admin. Bide onun newb_leveler2 versiyonu var ki o da human. Cz de karşılaştık. ob e girdi 1-2 tur attı içerde çıktı. Hp nin yarısından azı gitmişti. Server: Beramus... Vay be ! Bende diyodum nasıl oluyo bu iş diye :)
In_SuN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tüm serverlerde en yüksek+8 item var diezdeki bi oyuncuda +9 item bulunduğu için banlandı.ban sebebi dp olarak yazıldı.bence bu gerçek diil
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 +9 yapılabilir tabi 1 den fazla trina kullanıla biliyosa 1 upgradede
Thadeus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi server ares ve ares de 2 tane +9 shard ı var olabilir.. http://free.hostdepartment.com/k/korankingares/ares.htm[signature][hline] Dost dost diye nicelerine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır link için [Bu mesaj Thadeus tarafından 10 Ağustos 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ve ikiside aynı adamda hjkfg.. gibi bi herifte[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 en yuksek 8 dır dıen adam oyunu bılmıo demktır yada hıc moradona uğramıo demektır herıfler +9/19 u tezgaah koyuyor yahu hala ortalıkat en yuksek 8 dır dıen adam kaldıysa okusun lutfen nası yapğıldığı umrumda deıl ama varsa soleyeceğim sey: Helal Olsun[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Eğer işin içinde hile yoksa mümkündür yapılabilir. (Bence) Ama nasıl yapılabileceğine aklım ermiyor o başka.[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus.
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yahu adam bus la +8 iviper yapıosa bırak 8 tane +8 fabric yaksın 9.cuya absa ve maradon u gezerseniz ne kadar fasla oldunu görürsünüz +9 ların[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
Zetes Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 http://www.knightonlineworld.com/chest/weapon.asp bakarsanız resmi sitede itemlerin +10 a kadar çıkabileceği görülüyor. :-o Yapabilme şansi % 0,001 falandır heralde :)[signature][hline]Please wait...
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bende o sayfa açılmıo ya tam açılacakken sunucu bulunamıyor hatası veriyor[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 10 Ağustos 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
olgac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 serverın beramus olduğu kesin clan da vendetta gerçek olup olmadığına gelince bence olabilir. Çünkü eğer fark yoksa o ücretli odin sercerı var ya orda +9 salamander +9 chitin shell falan vardı yani olabilir
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yapılır aga ama çoook fazla shard lazım. önce 15 shard alınır. sonra bunların hepsine aynı anda "+" kasılır. daha sonra diyelimki 10 tane shard +7 olabildi. hepsine bus+trina basılır ve hiç değilse 3-5 tanesi +8 olur. sonra yıkanılır ve bus+trinalar 5 shard da uygulanır. 5 shardın 5de yanar diye düşünenler 10 tane sharı +8 yapmaya çalışır. ondan sonra gene hepsini +9 a kasar ve kesinlikle +9 shardı olur. Artık +9 shardımız hazır, hava basabilirsiniz. yanlız, +9sharda kasarken bir servet harcadınız kutlarım :-)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! [Bu mesaj Fortuna tarafından 10 Ağustos 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Beverly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 şöyle ki ; bu adamların çoğu zamanında dupe'ün köküne inerek tek bi itemdan sayfalarca yaptılar. sora bunları aynı anda upgrade olayına girdiler ve +8e ulaşınca o itemı tekrar dupelediler sora bu kısımda +9 a kasıldı aynı anda basma taktiğiyle tabi bu adamlar aynı anda trinaları da dupe lediği için bi masraf söz konusu diil istenilen upgrade'e ulaştıktan sora,o tek bir sharddan yola cıkılarak dupelenen tüm shardları inventory'de yaktılar Böylece aynı id 'ye sahip başka shard ( ya da başka bi item ) kalmadığı için dupeler 99 kere de silinse o itemlar baki kalacaktır. Ben böle server'ın da böyle oyunun da,mok vardı bıraktık Diez'i.... Blood olsa da sürttürse bundan daha iyidir.
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: CaNNi, 09 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Beramusta da var 1 tane bundan..(1 tane olcağını sanmıyorum ama ben bunu gördüm..) Hatta upload edeyim. Durun :) Server beramus eminim [spo1=...::::A.Q::::...][/spo] Bundan ben de isterim O_o :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:Msscre_tR İron X +6/60 bi tane :D bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evet var shard +9 hemde dual.beramusta bi orc sin de. Beramusta +10 raptor da var +9 giga da :([signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
Öne çıkan mesajlar