Joker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Daha önce yayımlandımı bilemiyorum ama paylaşayım dedim :) BARIS MANCONUN CANLI YAYINDA KÜSTAH FRANSIZ SPIKERINE VERDIGI DERS > >Barış Manço Fransa'da bir televizyon kanalının canlı yayınına > konuktur... Küstah bir spiker vardır ve Barış Manço ile dalga > geçmektedir... >Sürekli, "İşte Türk, yani barbar, vahşi vs..." demektedir... >Barış Manço daha fazla dayanamaz ve spikere "yanınızda kâğıt para var > mı?" diye sorar! >Bu soruya spiker şaşırır ve "evet var ama n'olacak" der... >Barış Manço ısrar edince spiker cebindeki kâğıt paraları çıkartır... Bu > olaydan az önce Barış Manço canlı yayında "Anahtar" adlı şarkısını > söylemiştir... >Bu şarkının bir bölümü şöyledir: >"Beş Akif- bir Saat Kulesi, iki Kule-bir Fatih, beş Fatih-bir Mevlana, > İki Mevlana-bir Sinan" >(Barış Manço / Anahtar şarkısı / Darısı Başınıza Albümü / 1992) >Bu şarkı bir matematik sorusudur ve şarkıda adı geçen kişiler o > dönemdeki Türk parası olan banknotların arkasında fotoğrafı olan > kişilerdir... Barış Manço spikere sorar: "Bu paranızda fotoğrafı olan > kişi kim?" Spiker: >"General......." Barış Manço diğer paralardaki fotoğrafları olan >kişileri de sorar, spikerin verdiği cevaplar hep aynıdır, >"General.......", "Amiral...........", "Komutan............." >Spikerin bu "falanca General, falanca Amiral, falanca Komutan" > cevabından sonra, >bu sefer de Barış Manço cebinden Türk paralarını çıkarır... Spikere der > ki: "Bu parada fotoğrafı olan kişi Mehmet Akif Ersoy'dur. Şairdir... >Bu fotoğraftaki kişi Mevlana'dır. Düşünürdür... >Bu paradaki fotoğrafı olan kişi Fatih Sultan Mehmet'dir. Adaletin > sembolüdür... >Bu paradaki kişi ise Atatürk'tür. "Yurtta barış, dünyada barış" diyen > kişidir... >Bizim paralarımız bunlar... Biz Türkler ince ruhlu, kibar, medeni > insanlar olduğumuz için paralarımızın arkasına "şairlerimizin", >"düşünürlerimizin","bilim adamalarımızın" fotoğraflarını bastık... Siz > Fransızlar kendiniz barbar, vahşi olduğunuz için paralarınızın arkasına > hep savaş >Adamlarının fotoğraflarını basmışsınız!" der... >Barış Manço'nun bu müthiş cevabından sonra televizyon yöneticileri > Canlı yayını keserler ve spikeri oradan kovarlar, başka bir spiker > yerine gelir ve canlı yayın yeniden başlar, yeni spiker Barış Manço'dan > ve Türklerden özür diler, programa böylece devam edilir... >[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ne yazikki ee t:) burada biraz sagida :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kamera ne tarafta? şaka mı bu? :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 eheh yavas yavas dagiliyo maillerle tabi :)[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 aşağıya baksanız biraz :][signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yakında herkeze ulaşır[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kamera mı?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yuh ya :D demekki onada maildan yeni gelmiş okuyunca direk yapıştırıyım dedim :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben de sandım ki diğer topicten ilham alıp başka bi anı anlattınz =)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ahahaa gel dayıoğlu gel sen de gel....:)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 koca kocada adam açmış topici biraz aşağı baksaydın.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: 555, 21 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki: ben de sandım ki diğer topicten ilham alıp başka bi anı anlattınz =) aynen[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: uncla, 21 Haziran 2005 19:30 tarihinde demiş ki: koca kocada adam açmış topici biraz aşağı baksaydın. hehe valla okuyunc adirek yapıştırdım :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yapma işte bi daha :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tamam vurmayuın vurmayıınnn!! Agh!![signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 al sana al sana kabom , kvoooom!!!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 aramaya inanmak bile diyemiyorum sayfaya baksan görürdün..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tmm ulan abartmayın :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: sheref, 21 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: aramaya inanmak bile diyemiyorum sayfaya baksan görürdün.. haha... bakmaya inanmak:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 konuşma sen cezalısın[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 anahtar efsane bir şarkıdır, tavsiye ederim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ağzına sağlık[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 <İSTEDİĞİN 10 ŞEY GERÇEKLEŞCEK [hline]- no kitty! Paylas.Org | Müzik, Oyun, Film, Program Paylaşma Hedesi.. | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Liv Tyler! Bzzzt, SOJDIasda Hemen yolluyovum[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 :) cok güzel[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar